Günaydın hanımlar ,size bir şey sorucam ne sıklıkta dr. kontrolüne gidiyorsunuz ?
Canım ben ilk 6+3 'te gittim. Ama doktor net göremediği için 1 hafta sonra yine gel bakalım demişti yani en son 7+3'te gittim. Yarın yine gidicem ve ikili testi yaptıracağım. Yarın 12+1 olacağım. Yani iki kontrol arasında 5 hafta var. Yanlış hatırlamıyorsam 14. - 18. haftalar arasında 3'lü test yapılıyor ve cinsiyeti belli oluyor. Bu arada yine giderim. Sonrasını ise şimdiden bilemiyorum...
ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Tamam canım normal yani ben de ilk 5 haftalık gitmiştim , sonra 7 haftaya girerken gitmiştim kalp atışını göördü dr. ondan sonra 12 haftada gel dedi normal yani , acaba arada çok mu süre var diye evham yapmıştım . Demek ki gittiğimde ikili test yapacak bana ,benim özellikle dememe gerek var mı ?
Herkese günaydın kızlar. Nasılsınız bugün?
Teşekkür ederim canım ben iyi sayılırım midem rahatsız olsa da... Sen nasılsın?
Herkese günaydın kızlar. Nasılsınız bugün?
ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Günaydın canım , ben kendi adıma evhamlıyım , sabah eşim sen nie az dr. gidiyorsun dedi bir de arayıp sormuyorsun doktoru , Bakalım bebeğimiz iyi mi falan dedi içime kurt düşürdü . Aslında dr. bana ani ağrılar ve kanaman olmadığı sürece anlaştığımız zamanda gel dedi ama ne bileyim of , başka birine de gitmek istemiyorum .
Saol hayatım bende iyiyim bugün şükür. Dilekcim inan senden daha çok ben biran önce doktora gitmeni istiyorum. İçime dert oldu inanki. İnş. doktorun miden ile ilgili bir çare söylerde sende rahatlarsın be güzelim :1hug:
Canım benim çok sağol Şeniz Şu ara bende birde çıkaramama durumu başladı. Midem resmen ağzımda ama yediklerim çıkmıyor. Tamam çıkarmak kötü ama hani yemeğin üstünden bir 4-5 saat geçince de çıkarmak beni çok rahatlatıyordu zaten vücudumun o arada ihtiyacı olanı aldığını düşünüyorum. 2 gündür çıkartamıyorum ve rahatsız rahatsız uyuyorum. Bakalım inşallah herşey yarın belli olacak hihoyyyt
İnş. cnm sabırsızlıkla bekliyorum valla. Umarım doktorundanda memnun kalırsın. Bebişinide görüceksin inş. hihoyyyt
Dikek bende senin doktora gitmeni bekliyorum... Yarın gidiyorsun dimi tatlım?
Canım bende ayda bir gidiyorum artık. Çünkü doktorum öyle söyledi. Sana dediği gibi kanamam va çok ağrım olmadığı sürece gelmene gerek yok. Ama çok evhamlanırsam gelirsin kalbini dinletirim demişti. Ben açıkçası çok üstüne düşmek istemiyorum. Zira geçen haftalarda çok stres yapmıştım bu yüzden. Artık kendimi rahat bırakıyorum. Sende rahat ol canım. Sonuçta bu bir alın yazısı. Kötü düşünmemeye çalış derim
Canım haklısın , kötü enerji kötüyü çeker değil mi ... Ama ne bileyim ben gayet iyiydim sabah sabah eşim sööledi , şimdi onun etrafında sürekli olumsuz haberler oluyor iş arkadaşlarından dolayı sanırım o da evham yapıyor , bir de iş yerinde ki hanımlar sabah akşam doktorla yatıp kalkıyolar hele bir tanesi hapşursa doktoru arıyor o da sanırım onu normal sandı :))Tamam ya bugün moralimizi yüksek tutacak şeylerden bahsedelim ...
İnş. cnm sabırsızlıkla bekliyorum valla. Umarım doktorundanda memnun kalırsın. Bebişinide görüceksin inş. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?