2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım dualarımız seninle sakın stres yapma her şeyin hayırlsı :)dr doğru sölemiş daha net hesaplamak için kadınların sat larını takip ediolar çünkü kimisi ayın ortasında yumurtluyo kimisi sonunda kimisi başında o yüzden bölesi daha sağlam :)ayrıca taiki gelişicek annesi merak etme en geriden gelen bebek bile sağlıklı bebeklerden daha sağlıklı ve gelişmiş olurlar sen anne olarak bol bol dua et kalbini ferah tut unuma annelerin duası kabul olur kendine ii bak :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Ay canım çoooook sevindimdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyytİnşallah bundan sonra bebişin depar atacak annesi. Çok güçlü bir kız olacak o (Allah mı söyletti ne?Kız diyesim geldiCADIARZU) Canım geceleri hep soluna yat, bebişin daha iyi beslensin. Bol su iç. Ceviz, badem, balık ye. Sütünü ihmal etme. El bebek gül bebek büyüt onu annesi karnında. Atlatacak kuzumuz. İnanıyorum ben:CüvCüv:

dilekcim paylaşımların için sağol.. çok güzeldi...
mehtapgülü senin adına çok sevindimm.. dualarımız senınle....

çok sağol tatlım ama bnm 2 li test değil tathlil sonuçlarım iiydi dr um bana kan ve idrar testi istemişti işte şeker, hepatit b,guatr kansızlık vs için onların sonucuydu.elhamdülillah iyi çıktı.... bende çok heycanlıyım 2 li test için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah cnm
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

mehtapgulu cok sevındım...allah sana bagıslasın kucugunu...
dılek cok guzeldı ya...ınan gozlerım dola dola okudum sagol
cok yazamıyorum kızlar okuldan geelınce cok yorgun dusuyorum yemek falan derken yataga atıyorum kendımı.ama fırsat buldukca takıp edıyorum yazdıklarınızı.herkese selamlar......kendınıze ıyı bakın cok ve bebıslerede...

iyi gozun aydin.ya zaten hamilelik kansizlik yapiyor bol kan yapan seylerden ye ilacinida saati saatine al portakal suyuyla icersen daha ii.kendine ve bebisine iyi bak

sağol tatlım ilgine .ama bende hamilelik öncesi de vardı biraz kansızlık gerçi her halukarda kan takviyesi alıcam atlatıtım Allah ın izniyle inş.sen de dikkat et tatlım kendine...

mehtapcım cok sevindim haberlerine inşallah şu 10 günü ve ondan sonralarınıda sağlıkla atlatırsın canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde hepimizinde inşallah.

evet dilek çok güzeldi eline sağlık.....sen nasılsın sido????

mehtap gülü hayırlısı olsun çok sevindim tatlım.Allah ım ayırmasın seni böcüşünden inş.

arkadaşlar gazanfer özcan yani tahsin sütçüoğlu vefat etmiş.. Allah rahmet eylesinn.. avrupa yakasını önde götürenler birbir gidiyor yaa...

ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım yaa gece gece bu haber hiç hoş gelmedi ne oldu yaaa(((

sağol bitanem bol bol dua ediyorum hem kendim hem tüm hamişlei için.RABBİM hepimizin bebişlerini korusun ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin..bebiş isteyen bütün bayanlarada tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin..
burcu canım yapma kıs.kısmı diyesin geldi,ama ben bi oğluşum daha olsun istiyorummm..2 kızım bir oğlum var oğluşum tek kalmasın amaaa..(şaka bir yana RABBİM hayırlısını versin,eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda.ama yinede içimden erkek geçiyo niye yalan söyliiiym..kıslar yanlış anlamayın ilk kızım eşimin ilk evliliğinden ama olsun,benim sayılır onuda ben büyüttüm,evlendirdim şimdi 1 yaşında torunum bilem var yaa..
burcu canım bebek zaten sol tarafıma geçmiş sıkışmasın sonra kııss?
dilekcim paylaşımların için sağol.. çok güzeldi...
mehtapgülü senin adına çok sevindimm.. dualarımız senınle....
sağol arkadaşım.ALLAH razı olsun..
sağol canım ALLAH hepimizin bebişini bağışlasınn..
mehtapcım cok sevindim haberlerine inşallah şu 10 günü ve ondan sonralarınıda sağlıkla atlatırsın canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde hepimizinde inşallah.
AMİİİİN bitanemm..
mehtap gülü hayırlısı olsun çok sevindim tatlım.Allah ım ayırmasın seni böcüşünden inş.

AMİİİN canım ALLAH hepinizden razı olsun kıslar.zaten herşey duayla değilmi..dualarımız her daim kabul olur inşallahh..hepinizi çook çook öpüyorumm..

canıım ne oldu yaa?ALLAH sabır versin arkadaşım:teselli:diyecek bir söz bulamıyorum,aynı olayı yaşadığım için çok kötü oldum yaa..senağlamasenağlama

Sıkışmaz sıkışmaz merak etme annesiyerimsenibenDaha sıkışabilecek kadar büyük değil zaten. Sol tarafımıza yattığımızda bebeğe kan götüren damar rahatlıyormuş. Böylece bebeğe daha çok kan gidiyormuş. Böylece daha iyi beslenir minik

Üfff:çok üzgünüm:Listeden her yeni birini çıkardığımda içim eziliyorsenağlamaGeçmiş olsun arkadaşım. Allah sabır versin. Umarım en kısa zamanda yeniden dönersin aramıza:Saruboceq:

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun demekten başka elimizden gelen başka birşeyler olsa keşke... Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.. En kısa zamanda yüzünü tekrar güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…