canım dualarımız seninle sakın stres yapma her şeyin hayırlsı :)dr doğru sölemiş daha net hesaplamak için kadınların sat larını takip ediolar çünkü kimisi ayın ortasında yumurtluyo kimisi sonunda kimisi başında o yüzden bölesi daha sağlam :)ayrıca taiki gelişicek annesi merak etme en geriden gelen bebek bile sağlıklı bebeklerden daha sağlıklı ve gelişmiş olurlar sen anne olarak bol bol dua et kalbini ferah tut unuma annelerin duası kabul olur kendine ii bak :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3selam kıslar nasılsınız?ikili test yaptıran anneler sonuçlarınız inşş çok güzel çıkar..
kıslar eşim bir dr duymuş bugün ona gittim.bebeğimin kesesi düzelmişş.RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.ben inanıyorumki bütün kk arkadaşlarımın duasını RABBİM kabul etti nişş..:Saruboceq:kalp atışı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş. Hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım:uhm: ya neyse. Dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır. çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi. birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr' dedimki !dr bey ben ocak 6 da yumurtladım. bebeğimin gelişimini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu,yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.senin hesabın doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimi ama?
selam kıslar nasılsınız?ikili test yaptıran anneler sonuçlarınız inşş çok güzel çıkar..
kıslar eşim bir dr duymuş bugün ona gittim.bebeğimin kesesi düzelmişş.RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.ben inanıyorumki bütün kk arkadaşlarımın duasını RABBİM kabul etti nişş..:Saruboceq:kalp atışı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş. Hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım:uhm: ya neyse. Dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır. çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi. birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr' dedimki !dr bey ben ocak 6 da yumurtladım. bebeğimin gelişimini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu,yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.senin hesabın doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimi ama?
iyi akşamlar kıslar
dilekcim paylaşımın için çok çok teşekkür ederim okurken çok hoşuma gitti bebeğimin şu anki halini öğrenmiş oldum
fusillet canım gözünaydın çok sevindim bisde bi atlatsak hayırlısıyla:1closedeyes:
ecem sana yine iki gün önde demiş ben 9+5 diye gittim 10+5 olmuşun dedi drkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi gozun aydin.ya zaten hamilelik kansizlik yapiyor bol kan yapan seylerden ye ilacinida saati saatine al portakal suyuyla icersen daha ii.kendine ve bebisineiyi bak
selam kıslar nasılsınız?ikili test yaptıran anneler sonuçlarınız inşş çok güzel çıkar..
mehtapgulu cok sevındım...allah sana bagıslasın kucugunu...
dılek cok guzeldı ya...ınan gozlerım dola dola okudum sagol
cok yazamıyorum kızlar okuldan geelınce cok yorgun dusuyorum yemek falan derken yataga atıyorum kendımı.ama fırsat buldukca takıp edıyorum yazdıklarınızı.herkese selamlar......kendınıze ıyı bakın cok ve bebıslerede...
ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sağol bitanem bol bol dua ediyorum hem kendim hem tüm hamişlei için.RABBİM hepimizin bebişlerini korusun ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin..bebiş isteyen bütün bayanlarada tez zamanda hayırlı bebişler nasip etsin..canım dualarımız seninle sakın stres yapma her şeyin hayırlsı :)dr doğru sölemiş daha net hesaplamak için kadınların sat larını takip ediolar çünkü kimisi ayın ortasında yumurtluyo kimisi sonunda kimisi başında o yüzden bölesi daha sağlam :)ayrıca taiki gelişicek annesi merak etme en geriden gelen bebek bile sağlıklı bebeklerden daha sağlıklı ve gelişmiş olurlar sen anne olarak bol bol dua et kalbini ferah tut unuma annelerin duası kabul olur kendine ii bak :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
burcu canım yapma kıs.kısmı diyesin geldi,ama ben bi oğluşum daha olsun istiyorummm..2 kızım bir oğlum var oğluşum tek kalmasın amaaa..(şaka bir yana RABBİM hayırlısını versin,eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda.ama yinede içimden erkek geçiyo niye yalan söyliiiym..kıslar yanlış anlamayın ilk kızım eşimin ilk evliliğinden ama olsun,benim sayılır onuda ben büyüttüm,evlendirdim şimdi 1 yaşında torunum bilem var yaa..Ay canım çoooook sevindimdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyytİnşallah bundan sonra bebişin depar atacak annesi. Çok güçlü bir kız olacak o (Allah mı söyletti ne?Kız diyesim geldiCADIARZU) Canım geceleri hep soluna yat, bebişin daha iyi beslensin. Bol su iç. Ceviz, badem, balık ye. Sütünü ihmal etme. El bebek gül bebek büyüt onu annesi karnında. Atlatacak kuzumuz. İnanıyorum ben:CüvCüv:
sağol arkadaşım.ALLAH razı olsun..dilekcim paylaşımların için sağol.. çok güzeldi...
mehtapgülü senin adına çok sevindimm.. dualarımız senınle....
sağol canım ALLAH hepimizin bebişini bağışlasınn..mehtapgulu cok sevındım...allah sana bagıslasın kucugunu...
dılek cok guzeldı ya...ınan gozlerım dola dola okudum sagol
cok yazamıyorum kızlar okuldan geelınce cok yorgun dusuyorum yemek falan derken yataga atıyorum kendımı.ama fırsat buldukca takıp edıyorum yazdıklarınızı.herkese selamlar......kendınıze ıyı bakın cok ve bebıslerede...
AMİİİİN bitanemm..mehtapcım cok sevindim haberlerine inşallah şu 10 günü ve ondan sonralarınıda sağlıkla atlatırsın canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde hepimizinde inşallah.
mehtap gülü hayırlısı olsun çok sevindim tatlım.Allah ım ayırmasın seni böcüşünden inş.
ııy geceler benı lısteden cıkartın..melegım kalbı durmus.yarın kurtajla alacaklar..
sızler 2009 eylul annelerı olarak saglıklı bır gebellık gecırı bebıslerınızı kucaklarınza alırsınız
burcu canım yapma kıs.kısmı diyesin geldi,ama ben bi oğluşum daha olsun istiyorummm..2 kızım bir oğlum var oğluşum tek kalmasın amaaa..(şaka bir yana RABBİM hayırlısını versin,eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda.ama yinede içimden erkek geçiyo niye yalan söyliiiym..kıslar yanlış anlamayın ilk kızım eşimin ilk evliliğinden ama olsun,benim sayılır onuda ben büyüttüm,evlendirdim şimdi 1 yaşında torunum bilem var yaa..
burcu canım bebek zaten sol tarafıma geçmiş sıkışmasın sonra kııss?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?