İnşallah canım benim. Allah hepimizin gönlüne göre verir... :1hug:
ne güzel bebişini görceksin.. heyecan var mı inşallah dilek testin sonucuda iyi çıkar dua ederiz sana haberlerini heyecanla bekliycez. reşat beyden memnun kalcağına eminim hadi bakalım bende giderim sen menun kalırsan ondanda bekliyorum gitmeni
Evet canım anlatabilmişsin. Çok teşekkür ederim.Canım alıntı yap varya en altta. Onun yanında HQ yazıyor. Her okuduğun mesajın altında o hq ya tıklayıp, cevap yazacağın zamanda cevap yaza bastığında hepsi alt alta sıralanıyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Sağol canım, benim dualarımda sizlerle , inşallah hepimizin bebeği iyidir. Kontrollerimizden hep iyi haberlerle döneriz. Sen nasılsın bu arada?günaydın kısslar iyisiniz değilmi bugün.rapunzell Allah sabır versin cnm.Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş.dilekçim dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..diğer arkadşlarım sizler nasılsınız????
günaydın kısslar iyisiniz değilmi bugün.rapunzell Allah sabır versin cnm.Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş.dilekçim dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..diğer arkadşlarım sizler nasılsınız????
Evet canım anlatabilmişsin. Çok teşekkür ederim.
Sağol canım, benim dualarımda sizlerle , inşallah hepimizin bebeği iyidir. Kontrollerimizden hep iyi haberlerle döneriz. Sen nasılsın bu arada?
Kızlar bir kitap verdi arkadaşım ' Anne seni duyuyorum ' diye , o kadar ilginç ki bebekler 12. haftadan sonra dış dünyada ki sesleri algılayabiliyorlarmış .Özellikle anne ve baba sürekli onunla konuşmalıymış ,mesela rahimdeyken söylenen ninnilere doğduktan sonra da tepki verebiliyormuş , bebeği yatıştırıyormuş. Bunun dışında aşırı yüksek sesli ortamlardan kaçınmak lazım mış, bu onu rahatsız ediyormuş. Bir de daha sakin olmaları için klasik müzik ve sakin müzikleri günde yarım saat kadar dinletmek lazım mış , tabi bu ilerleyen haftalarda ...
ayy 12. haftadan sonra bebeğim beni duyucakmı ay düşüncesi bile çok heyecan verici yerim onu ya
Kızlar bir kitap verdi arkadaşım ' Anne seni duyuyorum ' diye , o kadar ilginç ki bebekler 12. haftadan sonra dış dünyada ki sesleri algılayabiliyorlarmış .Özellikle anne ve baba sürekli onunla konuşmalıymış ,mesela rahimdeyken söylenen ninnilere doğduktan sonra da tepki verebiliyormuş , bebeği yatıştırıyormuş. Bunun dışında aşırı yüksek sesli ortamlardan kaçınmak lazım mış, bu onu rahatsız ediyormuş. Bir de daha sakin olmaları için klasik müzik ve sakin müzikleri günde yarım saat kadar dinletmek lazım mış , tabi bu ilerleyen haftalarda ...
bu kitabı nerden temin edebilirz kiii???
günaydın kızlar nasılsınız bebişler ve keyifler nasıl
ben dün akşam doktora gittim ateşim olduğu için minoset verdi megadyn diye bi multivitamin verdi böbreklerimde sanırım şekil bozukluğu varmış karaciğerimlede ilgili bi problem varmış onunla ilgilide bi ilaç verdi:çok üzgünüm: yüksek tansiyon çıktı vs.... hamile olmasam bunların hiç birini öğrenmiycektim birsürü şey çıktı ya anlamadım tuz kesinlikle yasakmış tuzun damlası ağzıma damlamıycakmış öle diyo dün yedimde tuzsuz yemekler çok körü ama napim idare etcem artık ama bukadar olumsuzluğun üsütne bebğimi gördüm:sm_cool: okadar tatlıydıki teyzeleri eli ayağı oluşmuştu çok net belli olmuyodu ama doktor görmeme yardımcı oldu saolsun 10+6 tam gününde ilerliyo miniğim 39mm de boyu galiba neyse kızlar yazim dedim size şimdi raporu onaylatma gidicem kendinize iyi bakın bu arada boyu nasıl kızlar bunun için bişey demedi
canım ben iyiyim ama bugun bulantım fazlalştı sebebini bilmiorum ama kahavltı 3 kereyaptım ye çıkar ye çıkar öldüm şimdide başım ağrıo bide misafirliğe gittim nazar değdi galiba çünkü nazar gibi ağrıo başım :) bebiş aslında 11+3 oldu çünkü geç döllenme olmuş benimki geriden gelio :) seninki nasıl göbüş çıktımı ağustos annelerine baktım bizden 1 2 hafta öndeler ama maşallah kilo almışlar ve karınları belli olmaya başlamış en daha kilo almadım 49 dayım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?