2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bende çok heyecanlıyım onu göreceğim için, inşallah iyidir. Hayırlısıyla hepimizin test sonuçları iyi çıkar inşallah. Bu çok ilginç bir süreç yaa sanki bebekten başka hiçbir şey düşünemiyorum bu ara sırnaşık şey
İnşallah dediğin gibi memnun kalırım canım ve sana da tavsiye edebilirim...

Kızlar ayrıca size bu forumla ilgili birşey soracağım . Bazılarınız farklı mesajlardan bir kaçını aynı anda kendi mesajına alıntı yapabiliyor. Bu nasıl oluyor acaba?

Canım alıntı yap varya en altta. Onun yanında HQ yazıyor. Her okuduğun mesajın altında o hq ya tıklayıp, cevap yazacağın zamanda cevap yaza bastığında hepsi alt alta sıralanıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

günaydın kısslar iyisiniz değilmi bugün.rapunzell Allah sabır versin cnm.Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş.dilekçim dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ..diğer arkadşlarım sizler nasılsınız????

Evet canım anlatabilmişsin. Çok teşekkür ederim.

Sağol canım, benim dualarımda sizlerle , inşallah hepimizin bebeği iyidir. Kontrollerimizden hep iyi haberlerle döneriz. Sen nasılsın bu arada?

Saol cnm ben iyiyim bugün şükür. Rapunzele üzüldük hepimiz. Sen nasılsın?

ayy 12. haftadan sonra bebeğim beni duyucakmı ay düşüncesi bile çok heyecan verici yerim onu ya

aynen kızlar bende çok üzüldüm iyiyim bende biraz karın ağrılarım başladı ama sanırım artık normal

rahim büyümeye başlıyo bu haftalardan sonra başka bi şikayetim yok,, bulantılarım var biraz sabahları

ama yinede hamdolsun bazıları bulantıdan hastanede yatıyo...yine iyi atlatıyoruz kıssslar..sonuna

kadar böyle hafif sıyrıklarla atlatırız inş.

ayy 12. haftadan sonra bebeğim beni duyucakmı ay düşüncesi bile çok heyecan verici yerim onu ya

Bu kitabı veren arkadaşım , söylediğine göre uygulamış her şeyi şu an 9 aylık bir oğlu var maşallah hem gelişimi süper hem de o kadar uslu ki sürekli gülüyor ve her şeye tepki veriyor ... Ben anne karnında bebekle olan iletişime inanıyorum .Bunun dışında anne ve baba arasında ki tartışmayı da hissedip ağlarmış.

Çok güzel ya. Ben zaten konuşuyorum bebişimle ama beni duyucak olması harika birşey :dance:

Bir de şey yazıyordu , ilerleyen dönemlerde yani tekmeleri hissettiğimiz zamanlarda onunla oyun oynamalıymışız , yani tekme atacağı yeri anne ve baba eliyle göstermeliymiş zamanla bebek bunun oyun olduğunu algılayıp gösterilen yerleri tekmeliyormuş . Çok heyecanlıyım o günlerin gelmesini diliyorum , ama aramızda 11/12 haftalık arkadaşlar artık sizler daha önce denersiniz inşallah :)

günaydın kızlar nasılsınız bebişler ve keyifler nasıl

ben dün akşam doktora gittim ateşim olduğu için minoset verdi megadyn diye bi multivitamin verdi böbreklerimde sanırım şekil bozukluğu varmış karaciğerimlede ilgili bi problem varmış onunla ilgilide bi ilaç verdi:çok üzgünüm: yüksek tansiyon çıktı vs.... hamile olmasam bunların hiç birini öğrenmiycektim birsürü şey çıktı ya anlamadım tuz kesinlikle yasakmış tuzun damlası ağzıma damlamıycakmış öle diyo dün yedimde tuzsuz yemekler çok körü ama napim idare etcem artık ama bukadar olumsuzluğun üsütne bebğimi gördüm:sm_cool: okadar tatlıydıki teyzeleri eli ayağı oluşmuştu çok net belli olmuyodu ama doktor görmeme yardımcı oldu saolsun 10+6 tam gününde ilerliyo miniğim 39mm de boyu galiba neyse kızlar yazim dedim size şimdi raporu onaylatma gidicem kendinize iyi bakın bu arada boyu nasıl kızlar bunun için bişey demedi

Canım benim çok geçmiş olsun. Dikkat ediceksin artık yediklerine. Ama maşallah bebeşinin iyi olmasına çok sevindim. a.s.

selam güzel anneler dersim vardı geldim yazdıklarınızı okudum gerçekten rapuzele bende üzüldüm bu arada zeytingözlünün bahsettiği kitabı internette buldum siparişini bile verdim sizde isterseniz pandora.com da kitap var başka sitelerde bulamadım tükenmiş ve yeni baskısıda yokmuş fiyatı da çok uygun kargo ile beraber 11 küsüre mal oluyor siz nasılsınız

günaydın annişleerrr a.s.
dişim ağrıyor yine bu akşam iş çıkışı kendi doktorumla görüşeceğiz dişçimle, sorun olmaz derse de çekilecek...
tam zamanında oldu yani var yaa, bi sene önce çıkamadı mı şu 20'liklerim! pffffff !

bu arada bebeklerin duymaları ve oyun oynamaları ile ilgili yazılanlara bayıldım a.s.

herkese günaydın kıslar
pushing canım nazarlık tak üstüne bulantıların geçer azkalmış 12.haftadan snr azalıyomuş
başağrısı banada dert valla ilaç ta alamıyos işimiz zor :sm_confused:
göbüşüm daha çıkmadı ama bi gerginlik var sanki uyuşuk gibi çıkmaya başlar artık ben 12+3 oldum bende 1 kilo aldım 63 oldumhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…