haklısın cnm ben hastanenın kalabalıgından sıkayetcıyım randevu almak ıcın arıyorum haftaya carsamba ıkılı test yapılacak bana 1ay sonraya gun verıolar bende sınırlendım sınırlenınce ıstedıgım gun ve saate aldım ınanılmaz kalabalık ya aslında dedıgın gıbı 2dk bakıo verdıgı resımde cok ii deıl ama guleryuzlu olmasından dolayı bıde kendımı rahat hıssedıyorum onun yanında o yuzden bırakmak ıstemıyorum benımde tansıyonum hıc olculmedı zaten benım hep dusuk 6-9 esım olcuyo arada ben ılk balcalıya gıtmıstımde orasını sevmıyorum benı urkutuyo kafamçokkarıştı buarada cnm kac haftalıksın?:1hug:
mrb arkadaşlar ben bugün ilk kez forumdayım hihoyyyt ben de 11+1 haftalık hamileyim buradan benim haftalarımda olan sizlerle konuşmak iyi geleceka.s.
mrb arkadaşlar ben bugün ilk kez forumdayım hihoyyyt ben de 11+1 haftalık hamileyim buradan benim haftalarımda olan sizlerle konuşmak iyi geleceka.s.
canım bana biraz düşük geldi sanki bide doktor baktı baktı hiç yorum yapmadı tedirgin oldum ya nettende bakıyorum bu haftalarda 5 cm olması gerekiyomuş benimki3,9 cm çıkıyo
canım boşver interneti ya... boşuna evhamlanma hatırlamıyor musun bana da küçük demişlerdi sonra 1 haftada değişmişti.. büyük olması ille de sağlıklı anlamına gelmiyor.. boşuna endişeleniyorsun ben de haftay bugün gideceğim bakalım ne diyecek... ufff internet beni de mahvediyor.. suda doğumu izledim az önce miğdem iyicne kalktı.. ayy iğrençti yaa...
hayırlısı olsun tatlım...güzel paylaşımlarda görüşürüz inş.sağlıcakla kal bebişine ve kendine dikkat et kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?