2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar ben bugün ilk kez forumdayım hihoyyyt ben de 11+1 haftalık hamileyim buradan benim haftalarımda olan sizlerle konuşmak iyi geleceka.s.

nee??? 1 ay sonrayı mıııı?? ben haftaya kontrole gidecem, 2li test de veririm demişti.. ne yani bir de randevu mu alacağım(( ben bugün 11+1 im doktora göre +2 yani 11+3 haftaya 12+3 olacağım... offf aklım karıştı iyice.. renkli doppler verirse sana haberim olsun merak ettim doğrusu..cansın beyin muanehanesi gazpaşada sanırım.. sadece doğumda balcalıya gidiliyor.. aslı sen kaç haftalıksın?? iyi bir doktor bulursan bana da söyle.. aslında ferat özeldeyken çok daha iyiydi.. çok kalabalık olduğu için bakamıyor zaten... özel olsa yarım saat ilgileniyor..

canım bana biraz düşük geldi sanki bide doktor baktı baktı hiç yorum yapmadı tedirgin oldum ya nettende bakıyorum bu haftalarda 5 cm olması gerekiyomuş benimki3,9 cm çıkıyo

canım boşver interneti ya... boşuna evhamlanma hatırlamıyor musun bana da küçük demişlerdi sonra 1 haftada değişmişti.. büyük olması ille de sağlıklı anlamına gelmiyor.. boşuna endişeleniyorsun ben de haftay bugün gideceğim bakalım ne diyecek... ufff internet beni de mahvediyor.. suda doğumu izledim az önce miğdem iyicne kalktı.. ayy iğrençti yaa...

mozijiku ve deryadevrim teşekkürler burda olmanın güzel tarafı da buya aynı haftalardaki arkadaşlarla sohbet etmek

canım sanırım o ölçtüğü baş popo mesafesiydi neyse artık sende izleme doğumları canım gittikçe korkuyosun valla

canım ben hastanede çalışıyorum ve biraz daha rahatım bu konuda iğrenç geliyor ama doğal bir şey olarak düşünürsen rahatlarsın günü geldiğinde herşeyi senin vücudun ve bebişin halledecek inşallah doğaçlama gelişecek herşey

ronican hoşgeldin canım işallah sağ salim kucağına alırsın miniğini... arkadaşlar iki şey sormak istiyorum... bir arkadaşımız alışverişlerinizi nereden yaptınız diye sormuştu ben biyerden alışveriş yaptım bildiğim kadarıyla şubeleride olan bir mağaza ama marka vermek sorun olurmu bilmiyorum.. ikinciside ikili taramaya giren arkadaşlar neler yapıldı tam olarak nasıldı özelliklede ultrasonun şekli nasıldı vajinalmi normalmi? çok merak ediyorum... ben 10+6 yım ve testim 3 martta... ister istemez stresliyim.... deneyimli arkadaşlar varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa birçoğumuz belkide gereksiz endişelerden kurtulup rahatlamış olucaz.... :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar ben bugün ilk kez forumdayım hihoyyyt ben de 11+1 haftalık hamileyim buradan benim haftalarımda olan sizlerle konuşmak iyi geleceka.s.

hayırlısı olsun tatlım...güzel paylaşımlarda görüşürüz inş.sağlıcakla kal bebişine ve kendine dikkat et
kaydirigubbakcemile5

benim ikili testim de martın ilk haftası yani ben de merak ediyorum nasıl olacak.... alışveriş ise henüz yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…