canim benim yaaaaaaaaaaaa isde biz bendede cok oluyo yaaaa uykusuzlukdan mi yoksa yorgunlukdanmi bilinmez.kac hafdalik bebisin canim.
canım bende kiwiyi çok yer oldum sen kaç haftalıkdın:CüvCüv:
canim farkindamisin kalplerimiz birmis 14+6 hafdalik:CüvCüv:
ewet canım hihoyyyt maşallah bebeğine büyümüş senin meleğin annesi cinsiyeti bellimi ikili testi yaptırdınmı peki ay ne çok soru sordum
gercekten mı babasıda gamzelı cok guzel yaaaaa. ya mandalına portakal yıyemıyorum. ayva ve lımon hihoyyythihoyyyt
ewt canim testleri yaptirdim ama sonuclarini bilmiyorum bir dahaki gittigimde 5 martta ogrencem :1no2:burda solemiyorlar cinsiyetinide 4.5-5 aylikken soyluyorlar canim o yonden buralar kotu ben isvicrede kaliyorum.
canım kabağı bende çok seviyorum ve yiyorum sen çorbasınımı dedin bence kendin yap hazır çorbalar iyi deil canım
hadi ya köytüymüş canım sen sonradan gittin galiba oraya
saçları boyatmıyorsunuz değil mi kızlar
ayva benimde canım çekti eşime söyliyimde alsın bari pek aram yoktur ama...bende günde iki kez meyve yemeye dikkat ediyorum ama şu süt olayına hala tam geçemedim en iyisi tek içinlik süt almak
evet tatlım bende öyle yapıom hem pipetle içmek daha kolay ve zevkli oluyooo
evet canım bende öyle karar verdim yokda bu gidişle içemeyeceğiz bide danette alayım diyorum tatlı bişiy isteyince onlardan yemek daha mantıklı süt oranı yüksek boşuna hamur tatlısı bisküvi yerine bol sütlü bişiy yemek daha mantıklı
10+6 ken bebeğimin boyu 39mm çıktı nasıl sizce
bebeğinle sana afiyet bal şeker olsun canım yarasın
ya donette filan alma sakın onlarda da katkı maddesi var evde normal yğurt içine meyve doğra ye daha iyi yani ben bayılrıma.s.a.s.a.s.
evet bende çok severim kızlar birazda şeker atın yoğurta aynı meyveli yoğurt oluyor
canim farkindamisin kalplerimiz birmis 14+6 hafdalik:CüvCüv:
tatlım ben hiç anlamam ki ben 9+1 de gitmiştim 22,7 mm çıkmıştı acaba pazartesi ne kadar çıkıcak çok merak ediyorum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?