2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ewet canım hihoyyyt maşallah bebeğine büyümüş senin meleğin annesi cinsiyeti bellimi ikili testi yaptırdınmı peki ay ne çok soru sordum

ewt canim testleri yaptirdim ama sonuclarini bilmiyorum bir dahaki gittigimde 5 martta ogrencem :1no2:burda solemiyorlar cinsiyetinide 4.5-5 aylikken soyluyorlar canim o yonden buralar kotu ben isvicrede kaliyorum.

ewt canim testleri yaptirdim ama sonuclarini bilmiyorum bir dahaki gittigimde 5 martta ogrencem :1no2:burda solemiyorlar cinsiyetinide 4.5-5 aylikken soyluyorlar canim o yonden buralar kotu ben isvicrede kaliyorum.

hadi ya köytüymüş canım sen sonradan gittin galiba oraya

hadi ya köytüymüş canım sen sonradan gittin galiba oraya

ewetttttttttttttttttttttttttŞeniz esime bir asik oldum kendimi burda buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt esimde bana ugurbocegimi hediye etti:CüvCüv: evet buranin dr sistemi kotu 4 yildan beri burdayim yaaaaaaaa.

ayva benimde canım çekti eşime söyliyimde alsın bari pek aram yoktur ama...bende günde iki kez meyve yemeye dikkat ediyorum ama şu süt olayına hala tam geçemedim en iyisi tek içinlik süt almak

evet tatlım bende öyle yapıom hem pipetle içmek daha kolay ve zevkli oluyooo

evet tatlım bende öyle yapıom hem pipetle içmek daha kolay ve zevkli oluyooo

evet canım bende öyle karar verdim yokda bu gidişle içemeyeceğiz bide danette alayım diyorum tatlı bişiy isteyince onlardan yemek daha mantıklı süt oranı yüksek boşuna hamur tatlısı bisküvi yerine bol sütlü bişiy yemek daha mantıklı

ya donette filan alma sakın onlarda da katkı maddesi var evde normal yğurt içine meyve doğra ye daha iyi yani ben bayılrıma.s.a.s.a.s.

herşeyde mutlaka katkı maddesi var bazen ne yesem diye düşünüyorum çalışırken mecburen katkı maddesi olan şeyler, dışarda yemek zorunda kalıyoruz ...artık normal doğumun olmamasının nedenide bu mu acaba diye düşünüyorum

tatlım ben hiç anlamam ki ben 9+1 de gitmiştim 22,7 mm çıkmıştı acaba pazartesi ne kadar çıkıcak çok merak ediyorum bebeğimi

canım bana biraz düşük geldi sanki bide doktor baktı baktı hiç yorum yapmadı tedirgin oldum ya nettende bakıyorum bu haftalarda 5 cm olması gerekiyomuş benimki3,9 cm çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…