2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne çok yazmışsınız. Bugün gelen giden bitmedi ofise. Fazla bakamadım yazdıklarınıza. Umarım herkes iyidir.

yaa işyerinde bende bazen ıvır zıvır tost filan yiyom napim sulu yemek yok bizde Allah a emanet yavrularımız Şeniz

amin canım. bizim Allahtan yemek geliyor yemeklerde çok güzel bir tek o konuda şanslıyım sanırım. bende öğün aralarında katkılı şeyler yiyiyorum bazen mecbur kuruyemiş yiyiyorum kraker öyle yani ama bu yadan sonra çok dikkat etmek lazımmış

İyiyim bende şekerim. Bizimde yağmurlu burası bugün. Olsun ama ben yağmuru çok severim. Kızlar meyveli yoğurt olarak activia yiyebilirsiniz. Hem kabızlığıda önlüyor

canım bana biraz düşük geldi sanki bide doktor baktı baktı hiç yorum yapmadı tedirgin oldum ya nettende bakıyorum bu haftalarda 5 cm olması gerekiyomuş benimki3,9 cm çıkıyo

canım netten baktıklarınla yada başka bi bebekler sakın bebeğini kıyaslama her bebek her bünye aynı değil bende gittiğimde netten baktım 4 cm olmasılazımdı bende üzülmüştüm ama dediğim gibi herkesin farklı bide öyle birebir nete uygun olmazki zaten ilk 3 ay bebek geriden gelebilitormuş doktor sonra bir bakmışsın ileride bile olur diyor sorun yok yani içini ferah tut sen

flower daha çok minikler bence ne kadarda olsa ultrson bir makina bence çok kafana takma doktor bişiy demiyorsa prpblem yoktur

inş. canım dediğin gibidir hayırlısı olsun saol tatlıma.s.

canım evet ama maalesef hazır meyve suyu içiyorum ne yapayım kahve yok kola yok bitki çayı yok çay bile içilmemeli ne yapayım mecbur hazır meyve suyu içiyorum

canım evet ama maalesef hazır meyve suyu içiyorum ne yapayım kahve yok kola yok bitki çayı yok çay bile içilmemeli ne yapayım mecbur hazır meyve suyu içiyorum

sende haklısın bende içiyorum arada napayım bazen çok açık limonlu tek şekerli çay içiyrum bazende ıhlamur napayım hiç bir şey içmeden sadece suylada olmuyor ki

sende haklısın bende içiyorum arada napayım bazen çok açık limonlu tek şekerli çay içiyrum bazende ıhlamur napayım hiç bir şey içmeden sadece suylada olmuyor ki

Kızlar çok üstünede düşmeyin bence. Sonuçta hepimizin bir canı var. Zaten şu 3 ay insan kendini adapte etmeye çalışıyor hamileliğe.

aynen canım sabah çok açık çay içiyorum sonrada meyve suyu zaten yeterince su içiyorum napalım el mecbur

doktorum bana canın çok kahve kola isterse iç demişti o kadarda düşünme dedi...şimdiye kadar 2 kez kola bir kerede türk kahvesi içtim benim için bu bir rekor günde bir kola bir kahve içen biri olarak

flowerım kafanı taktığın şeye bakÇok üzgünüm çoookİnternette çoğu yerde bebeğin toplam boyunun kaç cm olması gerektiği yazıyor. Halbuki senin doktorun baş-popo mesafesini ölçmüştür. Ona 1,5-2 cm daha eklersen tüm boyunu bulursun bebişinin

anım olabilir çünki hgem baş kısmına hemde popo kısmına artı(+)işareti koymuş demekki oda olabilir ya nebilim canım adam bişey demeyince acaba bişymi var diye endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…