2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ayrıca yasakladığı şeylerin arasında çikolata da vardı unuttum söylemeyi.
Ayrıca dişlerimizi hergün en az 4 kez fırçalamalıymışız...

evet florid dolayısıyla fırçalamak iyiymiş diye duydum ama doktorum özellikle söylememişti.süper sizin bu reşat bey bravo valla.hep bu tür ilgiyi bilgiyi isteriz öylede olmuş.

kızlar kalçanızda hani bu gamze denilen noktalarda sanki kemik kemiğe batıyor gibi kırt kırt bişi oluyor mu ya basında ayh diyorum bişi acıyor o bölgelerde.bilgisi olan var mı yaa?bir hafta oldu başlayalı.:1shok:

selam tatli eylul anneleri seker bebekleri nasilsiniz bakalim.rotican aramiza hosgeldin canim.

günaydın kızlar nasılsınız.. bakıorum herkez tek tek ikili testi yaptırıo.. dilekçim senin adına çok sevindim inş hepimiz böle güzel haberler alırız... ben geçen gün dr daydım ama ikili testi haftaya yaptırıcam 12. haftadan sonra daha kesin sonuç veriomuş. öle dedi dr.. bu arada bide cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi.. bakalım2 haftaya kadar kesinleşir zaten..

herkese gunaydın. herkesın sorunsuz haberlerını okudum cok sevındım. arkadasım ben yedım oyumurtayı bıldıgın yumurta zaten mınımınnacık bır kere cıgne yutkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...... benım teyze kızı kızına yedırıyordu gercekten vıtamınlıymıs.o arada tadına bakmıstım

Canım asıl senin kilo normal, ben zayıfım. Ama zaten hamileliğe başladığın kilo değil, hamilelik süresince aldığın kilolar önemli.

orası öyle canım ama maşallah iştahlıyım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum... alırsamda alırım artık napalım diyorum bazende...bakalım yazın ama daha iyi olur insan daha hafif şeyler yiyor geçen yaz bazı günler akşam yemeğinde meyveli kahvaltı yapıyorduk eşimle sıcakta nisan sıcak yemek bile yemek istemiyor o yüzden o bir avantaj olabilir...

o tarz değilde benim sanki bacakların et keser ya kalçamda öle bir ağrı var bir kaç gündür pelvis genişliyor ondan mı acaba :uhm:

canim o cok normal bebegin yer yaptigi icin oluyor bebek buyudukce kramp tarzinda girecek bazen yuruyemeyeceksin bile bende cok cekiyorum.magnezyum al dr soyle versin canim yoksa cok aci veriyor bende cekiyorum.

canım zaten 4'lü test herkese yapılmıyormuş

kızlar benim sadece düşük tehlikem vardı allaha şükür geçti zorlu süreç ama onun dışında hiç sorun yaşamadım kalp atışlarını görene kadar inanmamıştım bile çok rahat benim hamelileliğim değmesin

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun, kız erkek farketmez nasılsa. Teşekkür ederim canım inşallah Allah herkesin yüzünü güldürür.

amin canım Allah hepimizi nazarlardan korusun inşallah bebişlerimize kavuşalım

Allah bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…