Kızlar ayrıca yasakladığı şeylerin arasında çikolata da vardı unuttum söylemeyi.
Ayrıca dişlerimizi hergün en az 4 kez fırçalamalıymışız...
Merhabalar güzel anneler ! Nasılsınız bu gün maşaallah hep güzel haberler alıyoruz inş. Hep devam eder. Kızlar aklıma gelmişken sorayım. Eşim bana bıldırcın yumurtası almış hiç yiyesim yok. Ama faydalıymış herhalde normal tavuk yumurtasından 5 kay daha fazla vitamin varmış. Aranızda yiyen var mı hiç tadı nasıl .
Canım asıl senin kilo normal, ben zayıfım. Ama zaten hamileliğe başladığın kilo değil, hamilelik süresince aldığın kilolar önemli.
kızlar kalçanızda hani bu gamze denilen noktalarda sanki kemik kemiğe batıyor gibi kırt kırt bişi oluyor mu ya basında ayh diyorum bişi acıyor o bölgelerde.bilgisi olan var mı yaa?bir hafta oldu başlayalı.:1shok:
kızlar kalçanızda hani bu gamze denilen noktalarda sanki kemik kemiğe batıyor gibi kırt kırt bişi oluyor mu ya basında ayh diyorum bişi acıyor o bölgelerde.bilgisi olan var mı yaa?bir hafta oldu başlayalı.:1shok:
evet canım kesin reşat bey'e git eminim ki sende çok memnun kalcaksın. Boş dvd götürmeyi unutma ama. 1 gün önceden randevu almak gerekiyormuş. Sen yine de bugün bir ara. Dediğin gibi önümüzdeki hafta sana uyan bir günde gidersin. Zaten sekreter bayanlarda çok iyi. Ketçabın içinde katkı maddesi çok fazla yaa herhalde ondan öyle dedi. üzümle muzun tek sebebi anneye çok kilo aldırması. Bu da doğumu zorlaştırıyormuş. Renkli ultrasonu yok maalesef sanırım onun için başka yere gidicez. şifada vardı dimi? Eğer onunda %70'ini ssk karşılıyorsa oraya gideriz. Cinsiyeti hakkında hiçbir şey demedi bizde zaten heyecandan unuttuk sormayı delikafadulden
ama sanırım bir ay sonra belli olur artık. O zaman üçlü testi de yaptırıcaz. Eğer ikili ve üçlü testin sonuçları iyiyse ve birbiriyle tutarlıysa doktor dörtlü teste gerek duymuyormuş.
Inşallah canım sende iyi haberle dönersin tatlım. Dualarım hepinizle.
günaydın kızlar nasılsınız.. bakıorum herkez tek tek ikili testi yaptırıo.. dilekçim senin adına çok sevindim inş hepimiz böle güzel haberler alırız... ben geçen gün dr daydım ama ikili testi haftaya yaptırıcam 12. haftadan sonra daha kesin sonuç veriomuş. öle dedi dr.. bu arada bide cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi.. bakalım2 haftaya kadar kesinleşir zaten..
canım zaten 4'lü test herkese yapılmıyormuş
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun, kız erkek farketmez nasılsa. Teşekkür ederim canım inşallah Allah herkesin yüzünü güldürür.
kızlar benim sadece düşük tehlikem vardı allaha şükür geçti zorlu süreç ama onun dışında hiç sorun yaşamadım kalp atışlarını görene kadar inanmamıştım bile çok rahat benim hamelileliğimdeğmesin
sağol canım. aynen tabii farketmez cinsiyeti yeterki sağlığı yerinde olsun...
Allah bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizlere
Allah bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizlere
amin canım aminnn :Saruboceq::Saruboceq: Hepimizin cuması mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?