2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese hayırlı cumalar...
Dilekakal seni adına çok sevindim nihayet aklı başında bir doktor bulmuşsun. Bebişine de maşallahh..
Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz umarım bu topikten memnun kalırsınız...

o tarz değilde benim sanki bacakların et keser ya kalçamda öle bir ağrı var bir kaç gündür pelvis genişliyor ondan mı acaba :uhm:

canim o cok normal bebegin yer yaptigi icin oluyor bebek buyudukce kramp tarzinda girecek bazen yuruyemeyeceksin bile bende cok cekiyorum.magnezyum al dr soyle versin canim yoksa cok aci veriyor bende cekiyorum.

ayy canlarım sağolun bilgi için.ya bende bi anormallik mi var dedimde ne pelvismiş.zaten genişti daha da genişlerse eyvah deermişim ama bebişim büyüyor dimi ordaaa canımmsss.

kızlar merhaba cumamız mubarek olsun nasılsınız bende eylül annasi olacağım insallah benı aranıza alırsınız değilmi neler yapıyorsunuz hepınızı tanımak ısterdım öncede erken hamılelık belırtılerın de gezınırdım çok sukur artık buralıyım Rabbım herkese sağlıklı ewlat nasııp etsın Amın selam ve dua ıle ....

ya kızlar benim cetvelim niye görünmüyor ? Ona bakınca bebeğimi görüyor gibi oluyordum

şu cetvel nasıl yapılıyor yardım yaa?bende çok istiyomm.

hoşgeldin canım,hayırlı cumalar senin nezdinde hepimizede.sağlıkla nasip olsun doğumlarımız,kucağımıza alalım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi inşallah.

Amin canım tatlım almazmıyız hiç aramıza hoş geldin

hayırlı Cumalar cici anneler
akşam girdim bi ara ama kimsecikler yoktu
yeni arkadaşlar gelmiş
oh oh maşallah, hoşgelmişler

cumanız hayırlara vesile olur, Rabbim herşeyi gönlünüzce verir inşallah a.s.
selam annişlerrr :teytey:
çarşamba günü kontrolümüz var ama dayanamıyorum sabredemiyorum, günler geçmiyo sanki -tatlicadiarzu-
ikili test ne zaman yapılıyor kızlar, bu hafta yapılmaz sanırım daha erken benim için değil mi_?
kontrol gününde 9+3 falan olacak fasulyem :1hug:

Selam kızlarrrrr ben geldimmmm 9 haftalık oldu benim bebişimde çok şaşkınım hala hemde onu çok merak ediyorum çok sayfalar geçmiş okuyamadım o yüzden pek tanıyamadım sizleri yavş yavaş tanışırız artık

hoşgeldin canım Allah hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin epey bir eylül annesi oldu kalabalıklaştık
az önce o kadar açtım ki deliler gibi hemen birşeyler yedim oruç tutarım açlığa dayanırım ama bu hamilelikte dayanamıyorum aç kalmaya cokacimcoook

merhaba en şeker eylül anneleri :) yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz safalar getirdiniz allah tamamına erdirsin :) dilekçim senin adına çok sevindim canım galia seninle aynı günlerde olduk çünkü satımla benimde aramda 2 3 gün oynuyo yani geriden geliyorum :) kızlar sizinle çok önemli bişi paylaşmak istiyorum şimdi belki bileniniz vardır belki yoktur ama ben araştırdım sağolsun annemin tavsiyesiyle bebeğin kordon kanını saklıyolar kordon kanı saklama bankası var allah korusun bebeğimizin başına bi hastalık gelse kök hücrelerin organ yenilem kanser tedavi bağışıklık zayıflığı hepsi tedavi ediliyormuş günümüzün hastalığı KANSER MALESEF Kİ AMA KORDON DAKİ KÖK HÜCRELERLE TEDAVİSİ YAPILABİLİO merak eden ve ilgilenen arkadaşlar olursa ben yaptırmayı düşünüyorum

az önce o kadar açtım ki deliler gibi hemen birşeyler yedim oruç tutarım açlığa dayanırım ama bu hamilelikte dayanamıyorum aç kalmaya cokacimcoook

ben de yaaa..
normalde çok yerdim zaten ama çok hızlı bi bünyem var ki 1,75 boya 50-53 kiloydum hep..
açlığa dayanırdım da uzun süre, gayet güçlü bünyem ama şimdi mesela başım dönmeye başladı -ki hiç dönmeyen kafa -tatlicadiarzu- -
zaten sigarayı bırakıp, hamile kalıp progestana başladığım için 60 oldum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hoş geldin tatlım tekrar taşınırız sanırım bizim meraklar doğurana kadar bitmeyecek

selam kıssslar ay hayırlısı olsun dilekçim çok sevimdim darısı başımıza inş.ben dedim cinsiyette belli olmuştur ama olmadı sanırım...sağlıklı olsunlarda inş.bu arada hayırlı cumalar cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…