o tarz değilde benim sanki bacakların et keser ya kalçamda öle bir ağrı var bir kaç gündür pelvis genişliyor ondan mı acaba :uhm:
canim o cok normal bebegin yer yaptigi icin oluyor bebek buyudukce kramp tarzinda girecek bazen yuruyemeyeceksin bile bende cok cekiyorum.magnezyum al dr soyle versin canim yoksa cok aci veriyor bende cekiyorum.
ya kızlar benim cetvelim niye görünmüyor ? Ona bakınca bebeğimi görüyor gibi oluyordum
kızlar merhaba cumamız mubarek olsun nasılsınız bende eylül annasi olacağım insallah benı aranıza alırsınız değilmi neler yapıyorsunuz hepınızı tanımak ısterdım öncede erken hamılelık belırtılerın de gezınırdım çok sukur artık buralıyım Rabbım herkese sağlıklı ewlat nasııp etsın Amın selam ve dua ıle ....
kızlar merhaba cumamız mubarek olsun nasılsınız bende eylül annasi olacağım insallah benı aranıza alırsınız değilmi neler yapıyorsunuz hepınızı tanımak ısterdım öncede erken hamılelık belırtılerın de gezınırdım çok sukur artık buralıyım Rabbım herkese sağlıklı ewlat nasııp etsın Amın selam ve dua ıle ....
hayırlı Cumalar cici anneler
akşam girdim bi ara ama kimsecikler yoktu
yeni arkadaşlar gelmiş
oh oh maşallah, hoşgelmişler
az önce o kadar açtım ki deliler gibi hemen birşeyler yedim oruç tutarım açlığa dayanırım ama bu hamilelikte dayanamıyorum aç kalmaya cokacimcoook
Selam kızlarrrrr ben geldimmmm 9 haftalık oldu benim bebişimde çok şaşkınım hala hemde onu çok merak ediyorum çok sayfalar geçmiş okuyamadım o yüzden pek tanıyamadım sizleri yavş yavaş tanışırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?