ben de yaaa..
normalde çok yerdim zaten ama çok hızlı bi bünyem var ki 1,75 boya 50-53 kiloydum hep..
açlığa dayanırdım da uzun süre, gayet güçlü bünyem ama şimdi mesela başım dönmeye başladı -ki hiç dönmeyen kafa -tatlicadiarzu- -
zaten sigarayı bırakıp, hamile kalıp progestana başladığım için 60 oldum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar benım dr um 12. haftaya kadar zorlama kendını dedı bişeyler yemek için. asıl 12. haftadan sonrası onemlıymıs.
kızlar benimde ilk zamanlarımda açlıktan karnım ağrıyordu doktorum badem - ceviz - kuş üzümü ve kayısı dedi çok sağlıklıymış bende progestana kullandım ve sonrası kilo aldım ama doktor onunla ilgili olup olmadığı konusunda bişey söylemedi hamur işi ve makarnayı yasakladı sadece
kızlar benimde ilk zamanlarımda açlıktan karnım ağrıyordu doktorum badem - ceviz - kuş üzümü ve kayısı dedi çok sağlıklıymış bende progestana kullandım ve sonrası kilo aldım ama doktor onunla ilgili olup olmadığı konusunda bişey söylemedi hamur işi ve makarnayı yasakladı sadece
hiiiiç zorlamıyorum valla yemek için hatta yememekiçin uğraşıyorum ama olmuyor :roflol: :roflol:
fil gibi olucam bu gidişle :roflol:
canlarım doktorunuzun özellikle bunu yemeniz gerekir dediği bişey varmı
bende zorlamıyorumda süt bende problem olmaya başladı ya. artık içmek gelmıyor içimden. bende ayran falan içiyorum. yada yoğurt yıyorum. kefir içtim iki gün meger o hamılelıkte uygun gorulmuyormus :1shok:
evet sade süt bende içemiyorum meyvelilerden içiyom ama dr sorcam bu gidişte zararı varmıdır diye????
kızlar yaa kendimi zor tutuyorum miniğime bişeyler almamak için
kuyafet olarak almadım henüz ancak sabırsızlanıyorum valla
2 oyuncak aldım biri kuzu diğeri et bebek
erkek olursa bebekle oynamaz artık
kızlar yaa kendimi zor tutuyorum miniğime bişeyler almamak için
kuyafet olarak almadım henüz ancak sabırsızlanıyorum valla
2 oyuncak aldım biri kuzu diğeri et bebek
erkek olursa bebekle oynamaz artık
merhaba en şeker eylül anneleri :) yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz safalar getirdiniz allah tamamına erdirsin :) dilekçim senin adına çok sevindim canım galia seninle aynı günlerde olduk çünkü satımla benimde aramda 2 3 gün oynuyo yani geriden geliyorum :) kızlar sizinle çok önemli bişi paylaşmak istiyorum şimdi belki bileniniz vardır belki yoktur ama ben araştırdım sağolsun annemin tavsiyesiyle bebeğin kordon kanını saklıyolar kordon kanı saklama bankası var allah korusun bebeğimizin başına bi hastalık gelse kök hücrelerin organ yenilem kanser tedavi bağışıklık zayıflığı hepsi tedavi ediliyormuş günümüzün hastalığı KANSER MALESEF Kİ AMA KORDON DAKİ KÖK HÜCRELERLE TEDAVİSİ YAPILABİLİO merak eden ve ilgilenen arkadaşlar olursa ben yaptırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?