2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fiyatını öğrenebildin mi tatlışım? yani renkli ultrasyona girmek için napıcaz reşattada yok? durmdan gezicez mi ya?

ayyy benim de istedi bak :roflol:
bu akşam k.valide yapacak benim için
çok faydalı mutlaka yemem lazım dedim, evde pişirmekle uğraşmamam için bi hafta k.valide bi hafta da annem yapacakmış

kız sanlısın oh ne guzel annen esının annesı yedeklese yapacaklar balığın evde yapınca ıkı gun kokusu gıtmıyor anam mevsımde kıs pencerelerı açıyorum üşüyorum pıs pıs kokuyor perdeler sankı

kardeşim daha küçükken supradyn veriyordu doktor grip olunca, onun kokusunu anımsatıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide yutarken tadi geliyor ağzıma ve bir süre gitmiyor çok kötü tadı ve kokusu küçükken içtiğim vitamin şurupları ne kadar tatlı ve güsel kokardı

tatlım ne güsel işte ama çok yaralı yemek lazım

öyle canım, sağolsunlar valla haklarını ödeyemem
bende hiç bulantı falan olmadığı, eskisinden de beter yemeye devam ettiğim için yiyebiliyorum delikafadulden delikafadulden

bişey daha sorucam, ekmeği çok tüketmezdim, sadece kahvaltıda 1-2 küçük dilim yerdim..
hamilelikte günde 2 ekmek yer oldum :roflol:
ben de eskisi gibi azaltmaya çalıştım ama artık o kadar tutamıyorum boğazımı -tatlicadiarzu-
ben de kepek ekmeğine başladım kaydirigubbakcemile3
çavdar ekmeği bulursam onu alıcam ama kepek ekmeğinin bi sakıncası yoktur değil mi_?
bebeğe karnımda diyet yaptırmıyım yani kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldın merak etme bebeğın senınle hıç bısey olmaz bızdede oluyor kanama olmadıktan ve ağrın artmadıktan sonra bısey olmaz ben dede bazen oluyor gun içimnde çok sukur bısey olmadı Insallahta olmaz

Sabah sabah balık mı istedi canın :)) Bilseydim isteyeceğini açmazdım bu konuyu :)))

akşam yiyeceğim için isteğim azdı mı ne :roflol: :roflol:
valla her vakit herşeyi yiyebilme özelliğim var canım :roflol:

pişirirken aspiratörü açmak bayağı engelliyor ama pişirdikten sonra da balığın tavasında bol sirkeli su kaynat yerimseniben
annem senelerdir böyle yapar, asla koku sinmez yerimseniben

bide yutarken tadi geliyor ağzıma ve bir süre gitmiyor çok kötü tadı ve kokusu küçükken içtiğim vitamin şurupları ne kadar tatlı ve güsel kokardı

demi yaa, eski şuruplar bile kalmadı :roflol:

hani kepek ekmeği tok tutuyordu, süper bi kahvaltı yaptım ama şu an açım :roflol:

ya bende 3 saat sonra sankı kahvaltı yapmamış gıbıyım zayıfımda hıç esırgemıyorum yedıkçe yıyorum gunluk 3 ekmeğı buluyor esımde bısey demıyor zate zayıfın ne bulursam yedım hamılelık boyunca hıç mıdem bulanmadı öçok sukur ay yıne acıktım bugun ne yesem kızlar yahu 9 ay boyunca bu yedıklerım yarasa fılı gecermıyım ne:roflol:

fiyatını öğrenebildin mi tatlışım? yani renkli ultrasyona girmek için napıcaz reşattada yok? durmdan gezicez mi ya?

Yok sormadım tatlım nasılsa 200TL'den aşağı olmadığı kesin. Valla bende bilmiyorum napıcaz ben araştırmaya başladım eğer yapan bir yer bulursam sana da bilgi veririm.

kızlar size bişey sorucam ben hala folik asite devam ediyorum siz ne yapıyorsunuz hala içiyormusunuz... ben artık 12+4 oldum.... acaba ne zamana kadar içicez

kepekli ekmek kansızlık yapıyor diyorlar ama her gün yeme bir gün çavdar ye bir gün kepekli

normal kilomun altında kiloyla hamile kaldım, normalim 55 ben 51'dim..
sigarayı bırakmak progestan ilacı ve aşırı boğazım utangac:) sayesinde normalimi de aştım ve 10 kilo alarak 61 oldum :roflol: :roflol:
doktor hamur işlerini falan yasakladı sağolsun delikafadulden
1,73 boyum var kilolu olmadım hiç şimdiye kadar ama inan bu kilo benim nefes almamı bile engellemeye, rahatsız etmeye başladı...
ki sadece normalimden 6 kilo fazlayken...
2 haftadır normale döndük gerçi.. ama öyle gitseydim doğuma yuvarlanarak giderdik herhalde :roflol: :roflol:

hihi ama tatlım sen dikkat et ne kadar kilo alırsak zarar doğumda zor oluyo son aylarda zorlanırız ama bebişler iyi olsunda dimi

ben direk çavdara başlıyım o zaman, en azından beyaz ekmek kadar çok yemem...
valla sağol canım, hiç duymamıştım...

canım bende progestan kullanıcam eğer bi aksilik olmazsa bir daha lekem gelmezse yarın son kez içicem sana tedbir amaçlımı verilmişti yoksa düşük tehlikenmi vardı ... merak ettim sen ne zamana kadar kullanıcakmışsın canım.....

kızlar bazılarına doktor cinsiyet tahmininde bulunmuş daha erken değilmi ay heycanlandım şimdi...

kız bende 1,73 gecen esıme dıyorum 9 ay boyunca 80olsam 10 bebeğım doğunca versem gerıye 70 kalır e bana gore ıdeal e anacım boyumuz var masllah kılo bıraz az olunca daha uzun gorunuyoz toplumda utanıyorum hele şimdi karnım çıkık zayıf bı anne olacam aklıma gelınce daha çok yıyorum hamur ışıneömı başlasam nea.s ewet ewet hamur işleri yıyeyım ıspanak böreği sıcak sıcak ay olsada yesem kım yapacak bana mmmmmmm kız tutamıyorum kendımı ev sahıbıne desemde yapsakmı ne delikafadulden

hihi ama tatlım sen dikkat et ne kadar kilo alırsak zarar doğumda zor oluyo son aylarda zorlanırız ama bebişler iyi olsunda dimi

öyle tabii ki canım, kendimi geçtim fazla kilo alırsam bebeğe zararlı olur.. Allah korusun..
ya ilk aylarda sürekli k.valideye falan gittik çok fazla gezmeye gittik (hala beni gezdiriyorlar da kötükedihüso)
k.validem ağır yemek yapar, ev oturmalarında da çok fazla hamur işi oluyor... mahvoldum yani..
benim dolabımda koca bi kap salatam durur, onu yağlar limonlar yerim acıktıkça, yemekleri zeytinyağlı yaparım.
normal düzenşime dönünce farketti valla hemen mizem bile rahatladı a.s

canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına testlerinni iyi çıkmasına? bebeğin kız olabilir bence ne biliyyim içimdne geldi sen ne ciciler aldım ne renk?

cnm teş.ederim ben sarı-beyaz-yeşil-turuncu falan alıyorum hafta sonu fuar vardı ordan badi falan aldım ateş ölçer ve tırnak mak.aldım bu arada bir stand badilere falan baskı yapıyordular sarının üstüne lacivert copy paste :))) yaptırdık çok güzel oldu siteside var internetten sipariş verebiliyorsun istediğini yazdırıyorsun çok güzel

cnm biz kız istiyorduk eşimde ama eşim hep içime erkek doğuruyor diyor hayırlısı ilk bebeğimiz zaten hayırlısınla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım sorunsuz gerisi sorun değil ama kız bebişler hiçin çok cici şeyler var

aklım yemekten baska seye çalışmıyor ne yapım gııııı

evet günlerdeki ev gezmelerindeki o ikramlara bende bayılırım dün arkadaşıma gittim bide orda yedik valla napalım hamur işsiz olmuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…