Bircancım,
Ben şimdi Bornova şifayı aradım ve 4 boyutlu renkli ultrasondan SSK'lıların yararlanıp yararlanamadığını sordum. Eğer bebekte bir anomali varsa ve eğer doktor uygun gördüyse SSK ödüyor ama tek cinsiyet öğrenmek için yaptırmak istiyorsan SSK bunu karşılamıyormuş...
ayyy benim de istedi bak :roflol:
bu akşam k.valide yapacak benim için
çok faydalı mutlaka yemem lazım dedim, evde pişirmekle uğraşmamam için bi hafta k.valide bi hafta da annem yapacakmış
kardeşim daha küçükken supradyn veriyordu doktor grip olunca, onun kokusunu anımsatıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım ne güsel işte ama çok yaralı yemek lazım
merhaba, ben aranıza yeni katıldım.9 hafta 4 günlük hamileyim.doktorum birşey yok, gayet sağlıklı diyor ama ben yine de çok endişeleniyorum.karnımda zaman zaman ağrılar oluyor. Doktor "normal rahim büyüyor" diyor. Ama ben yne de endişeleniyorum. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim
Sabah sabah balık mı istedi canın :)) Bilseydim isteyeceğini açmazdım bu konuyu :)))
kız sanlısın oh ne guzel annen esının annesı yedeklese yapacaklar balığın evde yapınca ıkı gun kokusu gıtmıyor anam mevsımde kıs pencerelerı açıyorum üşüyorum pıs pıs kokuyor perdeler sankı
bide yutarken tadi geliyor ağzıma ve bir süre gitmiyor çok kötü tadı ve kokusu küçükken içtiğim vitamin şurupları ne kadar tatlı ve güsel kokardı
fiyatını öğrenebildin mi tatlışım? yani renkli ultrasyona girmek için napıcaz reşattada yok? durmdan gezicez mi ya?
öyle canım, sağolsunlar valla haklarını ödeyemem
bende hiç bulantı falan olmadığı, eskisinden de beter yemeye devam ettiğim için yiyebiliyorum delikafadulden delikafadulden
bişey daha sorucam, ekmeği çok tüketmezdim, sadece kahvaltıda 1-2 küçük dilim yerdim..
hamilelikte günde 2 ekmek yer oldum :roflol:
ben de eskisi gibi azaltmaya çalıştım ama artık o kadar tutamıyorum boğazımı -tatlicadiarzu-
ben de kepek ekmeğine başladım kaydirigubbakcemile3
çavdar ekmeği bulursam onu alıcam ama kepek ekmeğinin bi sakıncası yoktur değil mi_?
bebeğe karnımda diyet yaptırmıyım yani kaydirigubbakcemile3
ya bende 3 saat sonra sankı kahvaltı yapmamış gıbıyım zayıfımda hıç esırgemıyorum yedıkçe yıyorum gunluk 3 ekmeğı buluyor esımde bısey demıyor zate zayıfın ne bulursam yedım hamılelık boyunca hıç mıdem bulanmadı öçok sukur ay yıne acıktım bugun ne yesem kızlar yahu 9 ay boyunca bu yedıklerım yarasa fılı gecermıyım ne:roflol:
kepekli ekmek kansızlık yapıyor diyorlar ama her gün yeme bir gün çavdar ye bir gün kepekli
normal kilomun altında kiloyla hamile kaldım, normalim 55 ben 51'dim..
sigarayı bırakmak progestan ilacı ve aşırı boğazımutangac:) sayesinde normalimi de aştım ve 10 kilo alarak 61 oldum :roflol: :roflol:
doktor hamur işlerini falan yasakladı sağolsun delikafadulden
1,73 boyum var kilolu olmadım hiç şimdiye kadar ama inan bu kilo benim nefes almamı bile engellemeye, rahatsız etmeye başladı...
ki sadece normalimden 6 kilo fazlayken...
2 haftadır normale döndük gerçi.. ama öyle gitseydim doğuma yuvarlanarak giderdik herhalde :roflol: :roflol:
ben direk çavdara başlıyım o zaman, en azından beyaz ekmek kadar çok yemem...
valla sağol canım, hiç duymamıştım...
normal kilomun altında kiloyla hamile kaldım, normalim 55 ben 51'dim..
sigarayı bırakmak progestan ilacı ve aşırı boğazımutangac:) sayesinde normalimi de aştım ve 10 kilo alarak 61 oldum :roflol: :roflol:
doktor hamur işlerini falan yasakladı sağolsun delikafadulden
1,73 boyum var kilolu olmadım hiç şimdiye kadar ama inan bu kilo benim nefes almamı bile engellemeye, rahatsız etmeye başladı...
ki sadece normalimden 6 kilo fazlayken...
2 haftadır normale döndük gerçi.. ama öyle gitseydim doğuma yuvarlanarak giderdik herhalde :roflol: :roflol:
hihi ama tatlım sen dikkat et ne kadar kilo alırsak zarar doğumda zor oluyo son aylarda zorlanırız ama bebişler iyi olsunda dimi
canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına testlerinni iyi çıkmasına? bebeğin kız olabilir bence ne biliyyim içimdne geldi sen ne ciciler aldım ne renk?
öyle tabii ki canım, kendimi geçtim fazla kilo alırsam bebeğe zararlı olur.. Allah korusun..
ya ilk aylarda sürekli k.valideye falan gittik çok fazla gezmeye gittik (hala beni gezdiriyorlar da kötükedihüso)
k.validem ağır yemek yapar, ev oturmalarında da çok fazla hamur işi oluyor... mahvoldum yani..
benim dolabımda koca bi kap salatam durur, onu yağlar limonlar yerim acıktıkça, yemekleri zeytinyağlı yaparım.
normal düzenşime dönünce farketti valla hemen mizem bile rahatladı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?