2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

6-8 bardak da çok fazla bence, kalsiyum ihtiyacını karşılayalım derken demir eksikliği yaparız valla çocukta..

canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına testlerinni iyi çıkmasına? bebeğin kız olabilir bence ne biliyyim içimdne geldi sen ne ciciler aldım ne renk?

canım ben sadecee vıtamın ve kansızlık ıçın demır hapı kullanıyorum sana dr mu verdı

Yok canım ben kullanmıyorum ama , haftada 2 gün de balık yiyemiyorum , merak ettiğim için sordum 3 . aydan sonra balık yemek çok önemliymiş , yiyemeyen anneler hap kullanabilirmiş onun için sormuştum .

evet canım fazlasıyla zengin multivitamin ve mineral dolu bi ilaç..
ama şimdi doktora soramadım, adam "benden iyi mi bileceksin" demesin dedim :roflol:
folici 9. haftada bıraktım zaten, o zamana kadarmış kullanımı, bitti devam etmedim ben de..

Kızlar su içmek zorundasınız. ıdarar yollarında sorun yasamamak için ve artık hemen hepımızın bebegının amnıyo sıvısı olustugundan artık o su bebek içinde çok oenmlı. Yanınızda tutun suyu ve yudum yudum için lütfen. Ozellıkle kusan arkadaslar için bu çok daha onemlı. Bebek susuz kalmasın

canım bebeğini gördüğüne hareketlerini izlemene çok mutlu oldum .

ben 1 aydır megadyn kullanıyorum ama içinde demir yok istersen içini bir oku sadece tüm vitaminler var

kızlar su düşük kelımesınden oldum olası korkarım ya benı mde olursa dıye RAbbım hayırlısını versın tabıkı çok pısıkolojım bozuldu gecen kadınlar yazmış 20 haftalıkmı dersın daha fazlamı ay Rabbım kımseye nasıp etmesın olanlara da sabır versın <AMın

canım bebeğini gördüğüne hareketlerini izlemene çok mutlu oldum .

ben 1 aydır megadyn kullanıyorum ama içinde demir yok istersen içini bir oku sadece tüm vitaminler var

baktım canım var içinde demir...
ne zor şeymiş bu yaa..

Yok canım ben kullanmıyorum ama , haftada 2 gün de balık yiyemiyorum , merak ettiğim için sordum 3 . aydan sonra balık yemek çok önemliymiş , yiyemeyen anneler hap kullanabilirmiş onun için sormuştum .

ben su balığı hıç sevmıyorum hıç bı tat vermıyor tabı hamsı baska o çok lezzetlı mımmmmm canım ıstedı ıste ama yınede haftada ıkı kere yıyorum saman gıbı gelıyor yanında salatayla ıdare edıyoruz ıste

Bircancım,
Ben şimdi Bornova şifayı aradım ve 4 boyutlu renkli ultrasondan SSK'lıların yararlanıp yararlanamadığını sordum. Eğer bebekte bir anomali varsa ve eğer doktor uygun gördüyse SSK ödüyor ama tek cinsiyet öğrenmek için yaptırmak istiyorsan SSK bunu karşılamıyormuş...

hepımız farklı megadyn mı kullanıyoruz:) benımkınde 60 mg var ya

canım 10 mg yazmıştım sende 60 görünce sildim..
valla ben megadyn ilaç içeriği yazdım google'dan 10 mg yazıyordu valla ondan yazdım kutu yok yanımda prospektüse bakmadım yani...

ayyy benim de istedi bak :roflol:
bu akşam k.valide yapacak benim için
çok faydalı mutlaka yemem lazım dedim, evde pişirmekle uğraşmamam için bi hafta k.valide bi hafta da annem yapacakmış

canım hoşgeldin korkma tatlım hepimiz hala yaşıyoruz ağrıları sen içini ferah tut olur mu?

çok faydalı mutlaka yemem lazım dedim, evde pişirmekle uğraşmamam için bi hafta k.valide bi hafta da annem yapacakmış

tatlım ne güsel işte ama çok yaralı yemek lazım

baktım şimdi bende evet tatlım okuyalı uzun süre olmuştu unutmuşum onu ama çok güsel bir ilaç

kardeşim daha küçükken supradyn veriyordu doktor grip olunca, onun kokusunu anımsatıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sabah sabah balık mı istedi canın :)) Bilseydim isteyeceğini açmazdım bu konuyu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…