kızlar günaydın bende cumartesi bebişimi gördüm kıpır kıpırdı maşallah test sonuçlarımda iyi çıktı hiç sorun yok dedi dr bu arada düşük riski de yok dedi ama benim lekelenmem olmuştu 1 / 2 damla onun için bişey demedi progestana 15 gün devam edicez ama görünürde bişey yok desede neden olduğunu söylemedi aslında kötü bişey görmedi bu arada fuara gittim cumartesi bebişe bişeyler aldım ama yine 14+3 olmamıza rağmen cinsiyetini göstemedi 1 ay sonra gidicez artık kızlar kahve rengi lekelenmesi olan varsa aranızda paylaşırsa çok sevinirim yada neden olduğu konusunda bilgisi olan varsa
canım ben sadecee vıtamın ve kansızlık ıçın demır hapı kullanıyorum sana dr mu verdı
Sakura gozun aydın canım. Megadyn bende kullanıyorum. Onun ıcınde zaten demir var. 2 hafta sonra ayrıca demır ılaclarıda verecek dr larımız. Folıc bırakılacak.. Megadyn oldukca zengın bır hap merak etme.
günaydın kızlaarr :sm_cool: :sm_cool:
c.tesi yeni doktoruma gittim..
benden önce içeride 20 yaşında, 4 aylık evli bi kız düşük yaptığını öğrenerek ağlaya ağlaya çıktı
o kadar kötü oldum ki elim karnımda gözlerim dolmuş, görevli kız dürttü kendime öyle geldim...
bu doktor daha çok içime sindi diğerine göre, buna devam edicem sanırım...
çok kilo aldığım için hamur işi falan yasaklandı :roflol: :roflol:
halbuki anneme göre anca insana benzedim :roflol: :roflol:
düşük tehlikemi, progestan kullandığımı söyledim, devam dedi ve ayrıca megadayn verdi...
diğerine söylemeden olmuyordu da !
sağlık durumu falan gayet iyiymiş, kıpırdanmalarını izledik bi süre, Allahım dedim çıksa da bi mıncıklasam şunu :roflol: :roflol:
bunu dışında bişey soracağım kızlar, bu aylarda demir eksikliğimiz olabiiyormuş, bebeğe demir yüklemesi fazla olduğu için...
megadayn sadece vitamin midir yoksa demir için de mi kullanılıyor, ya da demir ilacı kullanılması gerekli mi_?
ay ne bileyim, öyle çok ihtiyacı var ki :roflol:
canım bebeğini gördüğüne hareketlerini izlemene çok mutlu oldum .
Ben 1 aydır megadyn kullanıyorum ama içinde demir yok istersen içini bir oku sadece tüm vitaminler var
canım bebeğini gördüğüne hareketlerini izlemene çok mutlu oldum .
ben 1 aydır megadyn kullanıyorum ama içinde demir yok istersen içini bir oku sadece tüm vitaminler var
baktım canım var içinde demir...
Ne zor şeymiş bu yaa..
Yok canım ben kullanmıyorum ama , haftada 2 gün de balık yiyemiyorum , merak ettiğim için sordum 3 . aydan sonra balık yemek çok önemliymiş , yiyemeyen anneler hap kullanabilirmiş onun için sormuştum .
hepımız farklı megadyn mı kullanıyoruz:) benımkınde 60 mg var ya
ben su balığı hıç sevmıyorum hıç bı tat vermıyor tabı hamsı baska o çok lezzetlı mımmmmm canım ıstedı ıste ama yınede haftada ıkı kere yıyorum saman gıbı gelıyor yanında salatayla ıdare edıyoruz ıste
canım kutu yanımda tekrar baktım. Mıneral olarak demır 60mg var
merhaba, ben aranıza yeni katıldım.9 hafta 4 günlük hamileyim.doktorum birşey yok, gayet sağlıklı diyor ama ben yine de çok endişeleniyorum.karnımda zaman zaman ağrılar oluyor. Doktor "normal rahim büyüyor" diyor. Ama ben yne de endişeleniyorum. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim
ayyy benim de istedi bak :roflol:
bu akşam k.valide yapacak benim için
çok faydalı mutlaka yemem lazım dedim, evde pişirmekle uğraşmamam için bi hafta k.valide bi hafta da annem yapacakmış
baktım şimdi bende evet tatlım okuyalı uzun süre olmuştu unutmuşum onu ama çok güsel bir ilaç
ayyy benim de istedi bak :roflol:
bu akşam k.valide yapacak benim için
çok faydalı mutlaka yemem lazım dedim, evde pişirmekle uğraşmamam için bi hafta k.valide bi hafta da annem yapacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?