çok geçmiş olsun canım. çubuk kraker ye bende oyle yapıcam. Sanırım üşütmüşüm. Gece ıyıydı sabahta oyle ama kahvaltı yapınca rahatsız olmaya basladıhafta sonunda daha çok yoruldum. Yani bu hafta zor geçicek bana? Midem hala kötü benim
canım gecmıs olsun hala devam mı edıyor mıde bulantın sımdı nasılsın bebeğın nasıl bı kotuı durum yok değilmi
zyetın çok hak verıyorum. hepimiz etkılenıyoruz. gecen bır arkadas 11 haftanın sıkıntılarını sorunlarını yazdı. 10+ olunca 11. hafta sayılıyor ya bu hafta hep dıken ustunde olucam. eşime bile soyledım.
Bircancım bu mide bulantılarından kurtulamıcaz galiba biz. Bende öyle dün berbattım ve midemde yediğim hiçbirşeyi tutamadım muhtemelen bu nedenle de tansiyonum düştü ve sürekli başım döndü((
yok tatlım ama midem kötü birazda hafta sonu yoruldum birde ayıptır söylemesi gaz ve kabızlık sorunum oldu karın ağrılarım arttı o yüzden bebeğin için endişelendim.. ama annem elham yapma bişiy olmaz dedi... perşembe hem sonuçlarımı kötürücem hem bebeğimi görücem daytanamazsam eğer erken giderim biraz :) :) :) :)
dilekcim bu arada artık hep şifaya gidicem eşimin bir tanıdığı çıktı şifadan değiştirmicez artık hep şifaya gidicem aslında reşatada gitmek istiyordum ama konuştuk gerek olmadığına karar verdik bakalım zaten renkli ultrasyon için illa bi yere gidicez. renksizde şifada var doktorda konuşuyor illgileniyor ayda bir ana sağlığınada gidiyorum o doktorda çok iyi
çok geçmiş olsun canım. çubuk kraker ye bende oyle yapıcam. Sanırım üşütmüşüm. Gece ıyıydı sabahta oyle ama kahvaltı yapınca rahatsız olmaya basladı
evet tatlım ya çok kötü oluyorum midem hep kötü iyi olduğu olmadı hafta sonu? miğdemde bişiy yok ama şişkinlik hissediyorum 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yeim gibi oluyo? ama üşütüncede olurmuş şuan çok fena miğdem çok az yedim sabah bide süt içtim o kadar halim yok bu gün grip olmam inşallah aşşağıdan yukarı zonklama kramplar giriyor oda üşütmedenmiş
sağol canım. öyle yada boyle gecıcek ınsallah. Sağlıkla gelecek mınıklerımız. Allaha emanet.canım hıç merak etme bızler hep boyle kuruntu yapıyoruz çok sukur 12 haftalık oldum hıc bı sorun yasamadım sadece rahımde iğnelenme var hepsı o rabbım sana ve bızlere yardımcı olsun hıç korma bende su gune kadar senın gıbıydım ama baktımkı sadece kendıme ve bebegıme zzarar olacagı varsa kım durdurabılır tedbır bızden gerısı mevlaya kalmıs merak etme kuçuçuk bbeğin senınle artık annesı ıdrarını yapabılıyor 10 haftalıkken ıdrarını yapabılıyormus bnu okuyunca çok sevınmıstım artık oda bı ınsan gıbı işlerını yapıyor ay yerım ben onu
evet tatlım ya çok kötü oluyorum midem hep kötü iyi olduğu olmadı hafta sonu? miğdemde bişiy yok ama şişkinlik hissediyorum 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yeim gibi oluyo? ama üşütüncede olurmuş şuan çok fena miğdem çok az yedim sabah bide süt içtim o kadar halim yok bu gün grip olmam inşallah aşşağıdan yukarı zonklama kramplar giriyor oda üşütmedenmiş
Kızlar ya siz balık yağı hapı kullanıyor musunuz ? Eğer kullanıyorsanız dr. mu verdi siz mi aldınız ?
Geçmiş olsun canım. İnşallah dediğin gibi grip olmazsın. Bende hiç birşey yiyemiyorum, yediklerim ise çıkardığım için işe yaramıyor. Doktorda 3. ayı doldurduktan sonra yediklerin önemli onlara dikkat etmelisin dediği içinde iyice endişeleniyorum... Offf ne olacak bu halimizklava:
ya arkadaslar ben su ıcemıyorum canım ıstemıyor benım gıbı olan varmı halbukı bu aydan sonra 6 8 bardak ıçömek gerekmıs amnıos sı-vısı ıçın bıde sunu farkettım hamıle oldugumdan berı cıldımde kuruluk var sankı çatlayacak gıbı ama yuzumse bı o kadfar yağlı sızde boylemısınız ergenlık donemındemıyım ne:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?