2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım gecmıs olsun hala devam mı edıyor mıde bulantın sımdı nasılsın bebeğın nasıl bı kotuı durum yok değilmi

yok tatlım ama midem kötü birazda hafta sonu yoruldum birde ayıptır söylemesi gaz ve kabızlık sorunum oldu karın ağrılarım arttı o yüzden bebeğin için endişelendim.. ama annem elham yapma bişiy olmaz dedi... perşembe hem sonuçlarımı kötürücem hem bebeğimi görücem daytanamazsam eğer erken giderim biraz :) :) :) :)

dilekcim bu arada artık hep şifaya gidicem eşimin bir tanıdığı çıktı şifadan değiştirmicez artık hep şifaya gidicem aslında reşatada gitmek istiyordum ama konuştuk gerek olmadığına karar verdik bakalım zaten renkli ultrasyon için illa bi yere gidicez. renksizde şifada var doktorda konuşuyor illgileniyor ayda bir ana sağlığınada gidiyorum o doktorda çok iyi

Bircancım bu mide bulantılarından kurtulamıcaz galiba biz. Bende öyle dün berbattım ve midemde yediğim hiçbirşeyi tutamadım muhtemelen bu nedenle de tansiyonum düştü ve sürekli başım döndü((

canım hıç merak etme bızler hep boyle kuruntu yapıyoruz çok sukur 12 haftalık oldum hıc bı sorun yasamadım sadece rahımde iğnelenme var hepsı o rabbım sana ve bızlere yardımcı olsun hıç korma bende su gune kadar senın gıbıydım ama baktımkı sadece kendıme ve bebegıme zzarar olacagı varsa kım durdurabılır tedbır bızden gerısı Mevlaya kalmıs merak etme kuçuçuk bbeğin senınle artık annesı ıdrarını yapabılıyor 10 haftalıkken ıdrarını yapabılıyormus bnu okuyunca çok sevınmıstım artık oda bı ınsan gıbı işlerını yapıyor ay yerım ben onu

Ağlatır Bebek Sesi
Bebekler umut,sevgi
Varoluşun simgesi
Yaşam tezi
Müziğin en güzel sesi
Bebek sesi
Yok oluşun hüznü
Yalnızlığın,sessizliğin
Kimsesizliğin,
Umutsuzluğun hırçın sesi
Bebeksiz,ezgi,bebek duygu,
Bebek yargı,hayatın denklemi
Sevginin şifresi,bebek sesi
Kuzu melemesi,bebek sesi
Gülüşü,ağlaması,dayanamam, hüzne boğar
Hep ağlatır bebek sesi
Çiçeklerin çiçeği
İki nefesin çekirdeği
Büyük umutlar gerçeği
Bebek sesi,bebek sevgi,
Bebek umut,bebek fide,bebek dal
Bebek tatlı,bebek bal
Yarab emanetin bir canım var
Kurban olsun,onu al
Yaşasın,bebekler,
Ölmesin umutlar
Ağlamasın hiç bir ana
Kalem yana,göz cana
Yüreklere,yürek Ana
Şakırdasın bebek sesi

Bircancım bu mide bulantılarından kurtulamıcaz galiba biz. Bende öyle dün berbattım ve midemde yediğim hiçbirşeyi tutamadım muhtemelen bu nedenle de tansiyonum düştü ve sürekli başım döndü((

evet tatlım ya çok kötü oluyorum midem hep kötü iyi olduğu olmadı hafta sonu? miğdemde bişiy yok ama şişkinlik hissediyorum 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yeim gibi oluyo? ama üşütüncede olurmuş şuan çok fena miğdem çok az yedim sabah bide süt içtim o kadar halim yok bu gün grip olmam inşallah aşşağıdan yukarı zonklama kramplar giriyor oda üşütmedenmiş

Memnunsan boşver tabi canım ne gerek var ki? Doktorda ilgiliyse sorun yok. Ana sağlığı dediğin yer neresi oluyor ? Perşembe günü şifaya gittiğinde sorabilir misin canım şu renkli ultrasonu (doppler) ne kadar çekiyorlarmış SSK'lı olanlara...
Eğer ssk karşılıyorsa bu ayın sonundaki kontrolde bizde düşünüyoruz onu çektirmeyi.

çok geçmiş olsun canım. çubuk kraker ye bende oyle yapıcam. Sanırım üşütmüşüm. Gece ıyıydı sabahta oyle ama kahvaltı yapınca rahatsız olmaya basladı

evet tatlım hakılısın sanırım bşraz atıştırırım kırakerden de bıktın ya

kızlar ya ben bü gün hiç çalışmak istemiyorum zor duruyorum zaten nasıl geçicek bu gün bilmem

canım benım bıgun hepsı gecıcek ne mıde bulantısı nede dığer sorunlar sadece bebeğımız olacak yanımızda ve onun sesını dınledığımızde sevınıp ağlayacamız gunler gelecek elbet ay o gunler sağ salım bı gelseydı Rabbım hepımıze nasıp etsın

sağol canım. öyle yada boyle gecıcek ınsallah. Sağlıkla gelecek mınıklerımız. Allaha emanet.

Geçmiş olsun canım. İnşallah dediğin gibi grip olmazsın. Bende hiç birşey yiyemiyorum, yediklerim ise çıkardığım için işe yaramıyor. Doktorda 3. ayı doldurduktan sonra yediklerin önemli onlara dikkat etmelisin dediği içinde iyice endişeleniyorum... Offf ne olacak bu halimiz klava:

ya arkadaslar ben su ıcemıyorum canım ıstemıyor benım gıbı olan varmı halbukı bu aydan sonra 6 8 bardak ıçömek gerekmıs amnıos sı-vısı ıçın bıde sunu farkettım hamıle oldugumdan berı cıldımde kuruluk var sankı çatlayacak gıbı ama yuzumse bı o kadfar yağlı sızde boylemısınız ergenlık donemındemıyım ne:jeyyar:

evet ya bende besleyemiyormuşıum yararlı şeyler yiyemiyorum ya endişeleniyorum açık bir çay içiyorum şimdi abla yatıştırı dedi çay içeyim bakalım

günaydın kızlaarr :sm_cool: :sm_cool:
c.tesi yeni doktoruma gittim..
benden önce içeride 20 yaşında, 4 aylık evli bi kız düşük yaptığını öğrenerek ağlaya ağlaya çıktı
o kadar kötü oldum ki elim karnımda gözlerim dolmuş, görevli kız dürttü kendime öyle geldim...
bu doktor daha çok içime sindi diğerine göre, buna devam edicem sanırım...
çok kilo aldığım için hamur işi falan yasaklandı :roflol: :roflol:
halbuki anneme göre anca insana benzedim :roflol: :roflol:
düşük tehlikemi, progestan kullandığımı söyledim, devam dedi ve ayrıca megadayn verdi...
diğerine söylemeden olmuyordu da !
sağlık durumu falan gayet iyiymiş, kıpırdanmalarını izledik bi süre, Allahım dedim çıksa da bi mıncıklasam şunu :roflol: :roflol:

bunu dışında bişey soracağım kızlar, bu aylarda demir eksikliğimiz olabiiyormuş, bebeğe demir yüklemesi fazla olduğu için...
megadayn sadece vitamin midir yoksa demir için de mi kullanılıyor, ya da demir ilacı kullanılması gerekli mi_?
ay ne bileyim, öyle çok ihtiyacı var ki :roflol:

kızlar günaydın bende cumartesi bebişimi gördüm kıpır kıpırdı maşallah test sonuçlarımda iyi çıktı hiç sorun yok dedi dr bu arada düşük riski de yok dedi ama benim lekelenmem olmuştu 1 / 2 damla onun için bişey demedi progestana 15 gün devam edicez ama görünürde bişey yok desede neden olduğunu söylemedi aslında kötü bişey görmedi bu arada fuara gittim cumartesi bebişe bişeyler aldım ama yine 14+3 olmamıza rağmen cinsiyetini göstemedi 1 ay sonra gidicez artık kızlar kahve rengi lekelenmesi olan varsa aranızda paylaşırsa çok sevinirim yada neden olduğu konusunda bilgisi olan varsa

bende hemile kalmadna önce günde 2 lt içiyordum şimdi zorla 1,5 lt. içiyorumda oda zorla miğdemi bulandırıyor şişkinlik yapıyo sanki su benimde cildim kurudu ve gerildi karnım çatlıycam sanırım

Sakura gozun aydın canım. Megadyn bende kullanıyorum. Onun ıcınde zaten demir var. 2 hafta sonra ayrıca demır ılaclarıda verecek dr larımız. Folıc bırakılacak.. Megadyn oldukca zengın bır hap merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…