2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay ay ben de alışveriş yapmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum , unisex bişeyler almaya başlayacağım ama dr. gittikten sonra :))

ayy ne güsellerdir canım Allah güle güle sağlıkla giydirmek nasip etsin

Cinsiyeti Önemli Değil ama dış ses arada merak ediyor hdelikafadulden

Canım canımızın istediklerini buraya yazmasak daha iyi olmaz mı sence? Şu an işyerinde olanlar ve ıspanaklı börek yiyebilmesi mümkün olmayan kişiler var aramızda. Bence bu konulara daha fazla dikkat edelim. klava:

düşük tehlikesi için verdi canım ve 3. aya girdik bu ay da kullanıcaz daha sonra son inşallah a.s

ay yok anacım ben memnunum halimden, kilo alcam diye seviniyordum, kilo aldım nefes alamıyorum şimdi, ki abartı bi kilo da değil :roflol:

kızlar ben işe döner, patron gelir şimdi kötü olmayalım adamla
sohbeti de bırakamıyorum ama neyse, görüşmek üzere inşallah a.s. a.s. a.s.

sakura sen kaç haftalık oldun. ben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim gün kullanmaya başladım şuan 12+4 üm yarın bırakıcam kısmetse. önceden günde 2 defa içiyordum kanamalarım haftada bir leke şeklinde devam ediyordu sonra doktorumu değiştirdim çok düşük dozda verilmiş dedi. ve 10 günlük günde 6 kez kullan dedi sonra 5 gün günde 3 e indir dedi. eğer kanam olmazsa kesicez demişti. sen günde kaç kez içiyorsun ve lekelenmen devam ettimi seninde.....

Son düzenleyen: Moderatör:
evet günlerdeki ev gezmelerindeki o ikramlara bende bayılırım dün arkadaşıma gittim bide orda yedik valla napalım hamur işsiz olmuyor ya

evet neveste fil gibi olmamın sebebi o ev gezmeleri :roflol: :roflol: :roflol:

neyse tekrar görüşmek üzere a.s.

yardığın için saol canım ya bı an ınsan tutamıyor kendını hepınızden özur dılerım canı ısteyenler gelın yapayıom sızecokacimcoook

ayy ne güsellerdir canım Allah güle güle sağlıkla giydirmek nasip etsin

Cinsiyeti Önemli Değil ama dış ses arada merak ediyor hdelikafadulden

Halk arasında "doktorların bebeğin kemik yapısına bakarak cinsiyeti görebildikleri" konusunda yanlış bir inanç mevcuttur. Kemik yapısı ile cinsiyet arasında bir bağlantı yoktur.
bizimkide kemik yapısına göre erkek gibi demişti ama kızlar 1 ay sonra öğrenicez sabır edelim

mrhaba arkadaşlar benide içinize kabul edermisiniz? bende eylül annesi olucam:)) ayrıca 1 yaşına 12 martta girecek bir oğlum var tecrübelerimi sizlerle pylaşabilirim...

mrhaba arkadaşlar benide içinize kabul edermisiniz? bende eylül annesi olucam:)) ayrıca 1 yaşına 12 martta girecek bir oğlum var tecrübelerimi sizlerle pylaşabilirim...

maşallah. bız bır tanesyı nasıl bakıcas acaba diye düşünüyoruz. demekkı korktugumuz kadar zor değilmiş sen hemen ıkıncının nıyetıne gırmıssın. saglıkla gelsın ınsallah. hoşgeldın

malesef canım isteyerek olmadı aslında...bende spiral vardı ama Allahın işi yinede hamile kaldım...aslında aldıracaktım ama kalp atışını duyunca kıyamadım...yoksa bir bebeğe bakmak cok kolay bişey değil...

yardığın için saol canım ya bı an ınsan tutamıyor kendını hepınızden özur dılerım canı ısteyenler gelın yapayıom sızecokacimcoook

Rica ederim canım önemli değil. Benim canım çekmedi zaten yağlı şeyleri hiçbir şekilde midem kaldırmıyor ama tabi başka arkadaşlarımızın canı isteyebilir. Sakın yanlış anlama ama tabi hassas konular bunlar hamilelikte...

olsun begüm ıkısı bırden buyur. ıyıkı aldırmadın. bazen ınsanlar belkı haklıdrı ama aldırma olayına hiç sıcak bakmadım hayatım boyunca. heleki zor hamıle kaldım onların ne kadar değerli oldukjlarını dahada ıyı anladım ozaman artık aldıranlara kızar oldum:)

Hoşgeldin canım , aramıza ...

Ayrıca hiç de öyle düşünme demek ki senin için hayırlısı böyleymiş , zor ama düşününce güzel bir şey ikiz gibi büyüyecekler :)

Ne demek canım elbette kabul ederiz. Hoşgeldin sefalar getirdin. a.s.
Sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim

Bircancım ,
Central Hospital'i aradım.Aslında telefonda net bilgi vermediler ama randevu almak gerekiyormuş bunun için ve ücreti o zaman belli oluyormuş. 10TL katkı payı ödeniyormuş.
Telefondaki kız fazla tutmaz olsa 20 - 30 TL falan tutar dedi.:teytey:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. Evet canım bende düşündüm taşındım zaten 2 çocuğu düşünüyoduk ilerde madem Allah böyle uygun gördü şimdi gelsin dedik. ilk başta çok gel gitler yaşadım. aslında oğlum sorunlu bi bebek olmadı hiçbir zaman bazı ufak şeyler dışında ama yinede tekrardan bi bebek dünyaya getirmek zor geldi başlarda. ama şimdi beraber büyüyeceklerini düşünmek güzel geliyor. inşallah sorunsuz geçer herşey..hepimize güzel paylaşımlar dilerim...sorularınız olursa çekinmeyin.. ben cevaplamaya hazırım...ilk doğumum normaldi...umarım buda öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…