cnm teş.ederim ben sarı-beyaz-yeşil-turuncu falan alıyorum hafta sonu fuar vardı ordan badi falan aldım ateş ölçer ve tırnak mak.aldım bu arada bir stand badilere falan baskı yapıyordular sarının üstüne lacivert copy paste :))) yaptırdık çok güzel oldu siteside var internetten sipariş verebiliyorsun istediğini yazdırıyorsun çok güzel
cnm biz kız istiyorduk eşimde ama eşim hep içime erkek doğuruyor diyor hayırlısı ilk bebeğimiz zaten hayırlısınla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım sorunsuz gerisi sorun değil ama kız bebişler hiçin çok cici şeyler var
kız bende 1,73 gecen esıme dıyorum 9 ay boyunca 80olsam 10 bebeğım doğunca versem gerıye 70 kalır e bana gore ıdeal e anacım boyumuz var masllah kılo bıraz az olunca daha uzun gorunuyoz toplumda utanıyorum hele şimdi karnım çıkık zayıf bı anne olacam aklıma gelınce daha çok yıyorum hamur ışıneömı başlasam nea.s ewet ewet hamur işleri yıyeyım ıspanak böreği sıcak sıcak ay olsada yesem kım yapacak bana mmmmmmm kız tutamıyorum kendımı ev sahıbıne desemde yapsakmı ne delikafadulden
canım bende progestan kullanıcam eğer bi aksilik olmazsa bir daha lekem gelmezse yarın son kez içicem sana tedbir amaçlımı verilmişti yoksa düşük tehlikenmi vardı ... merak ettim sen ne zamana kadar kullanıcakmışsın canım.....
kız bende 1,73 gecen esıme dıyorum 9 ay boyunca 80olsam 10 bebeğım doğunca versem gerıye 70 kalır e bana gore ıdeal e anacım boyumuz var masllah kılo bıraz az olunca daha uzun gorunuyoz toplumda utanıyorum hele şimdi karnım çıkık zayıf bı anne olacam aklıma gelınce daha çok yıyorum hamur ışıneömı başlasam nea.s ewet ewet hamur işleri yıyeyım ıspanak böreği sıcak sıcak ay olsada yesem kım yapacak bana mmmmmmm kız tutamıyorum kendımı ev sahıbıne desemde yapsakmı ne delikafadulden
evet günlerdeki ev gezmelerindeki o ikramlara bende bayılırım dün arkadaşıma gittim bide orda yedik valla napalım hamur işsiz olmuyor ya
Canım canımızın istediklerini buraya yazmasak daha iyi olmaz mı sence? Şu an işyerinde olanlar ve ıspanaklı börek yiyebilmesi mümkün olmayan kişiler var aramızda. Bence bu konulara daha fazla dikkat edelim.klava:
cnm teş.ederim ben sarı-beyaz-yeşil-turuncu falan alıyorum hafta sonu fuar vardı ordan badi falan aldım ateş ölçer ve tırnak mak.aldım bu arada bir stand badilere falan baskı yapıyordular sarının üstüne lacivert copy paste :))) yaptırdık çok güzel oldu siteside var internetten sipariş verebiliyorsun istediğini yazdırıyorsun çok güzel
cnm biz kız istiyorduk eşimde ama eşim hep içime erkek doğuruyor diyor hayırlısı ilk bebeğimiz zaten hayırlısınla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım sorunsuz gerisi sorun değil ama kız bebişler hiçin çok cici şeyler var
mrhaba arkadaşlar benide içinize kabul edermisiniz? bende eylül annesi olucam:)) ayrıca 1 yaşına 12 martta girecek bir oğlum var tecrübelerimi sizlerle pylaşabilirim...
düşük tehlikesi için verdi canım ve 3. aya girdik bu ay da kullanıcaz daha sonra son inşallah a.s
sakura sen kaç haftalık oldun. ben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim gün kullanmaya başladım şuan 12+4 üm yarın bırakıcam kısmetse. önceden günde 2 defa içiyordum kanamalarım haftada bir leke şeklinde devam ediyordu sonra doktorumu değiştirdim çok düşük dozda verilmiş dedi. ve 10 günlük günde 6 kez kullan dedi sonra 5 gün günde 3 e indir dedi. eğer kanam olmazsa kesicez demişti. sen günde kaç kez içiyorsun ve lekelenmen devam ettimi seninde.....
mrhaba arkadaşlar benide içinize kabul edermisiniz? bende eylül annesi olucam:)) ayrıca 1 yaşına 12 martta girecek bir oğlum var tecrübelerimi sizlerle pylaşabilirim...
yardığın için saol canım ya bı an ınsan tutamıyor kendını hepınızden özur dılerım canı ısteyenler gelın yapayıom sızecokacimcoook
tabiki canım hoş geldin aramıza
Oğluşunda iyi ki doğmuş
malesef canım isteyerek olmadı aslında...bende spiral vardı ama Allahın işi yinede hamile kaldım...aslında aldıracaktım ama kalp atışını duyunca kıyamadım...yoksa bir bebeğe bakmak cok kolay bişey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?