2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlsı olsun tatlım ne yapcen sen ve bebişin sağlığı daha önemli hem annen tecrübeli valla eşinle olsan da zor erkekler hiç bişiden anlamıyoo...hayırlısı sağlıklı ol da tadını çıkar bence:CüvCüv:

selam kızlar öncelikle uslu çook geçmiş olsun arkadaşım.......

bugün ikili taramadan geldim koşturmaktan canım çıktı. çok sinir oldum kendi doktorum yoktu başka doktora gittim. adam bana bebiğimi bile göstermedi. zar zor ii dedi. sanki kendi karnında taşıyokötükedihüso ense kalınılığı 0.8 mm içim rahatladı saat üçtede kan sonuçlarım çıkacak umarım onlarda ii olur. ama bebeğimi göremedim

tatlım dularımız seninle sende iyi şeyler düşünki iyi olsun iyi yaolculuklar diliyorum bebeğin hep seninle kalsın

hadi hayırlısı olsun.darısı başıma inş.boşver doktoru 9.aydan sonra bidaha bulamaz bizi uyuz oluyo bazısı..sen iyimişya ona bak

pis doktor nedne göstermedi bebeğini kıyamam canım ne akdar merak ettin kimbilir inşallah sonuçların temiz çıkar benimkinide annem alamay gidicek bakalım öğrenince hemen yazarım size

kızlar ya ben ölüyom bulantıdan hiç geçmedi bu bulantılar hep kusuyom allahım çok yoruldum artık ne zman geçecek 6.haftadan beri helak oldum valla

Selam Kızlar. Nazarmı değdi size ya. Çıkartan çıkartana maşallah :1shok: Neyse sabretmekten başka çare yok gerçekten. Hepinize teker teker geçmiş olsun. Bugün çok fazla işim var. Arada girip yazarım birşeyler.

Sakura ve Sad çok sevindim bebişlerinizi gördüğünüze. Maşallah kuzucuklara. Bende perşembe günü görücem nasipse bebikimi.

Salihas iyi yolculuklar canım. Kendine ve bebişe çok iyi bak.

kızlar ya ben ölüyom bulantıdan hiç geçmedi bu bulantılar hep kusuyom allahım çok yoruldum artık ne zman geçecek 6.haftadan beri helak oldum valla

kıyamam canım ya aynen benimde bulantılar hep var

ama baktım hep yaralı şeyler var yemekte bulansada yedim bundan sonra böyle yapıcam çıkarsam da bulansada yiyicem bebeğim için düşündümde hafta sonu hiç yararlı bişiy yememişim yazık yavruma

sapolun kızlar yaa hoplaya zıplaya gitmiştim bebişimi göreceğim diye balki cinsiyetini bile söyler diyodum ama neyse bebişim ii yaaa ...
en iyisi özel devlet hastanesinde insan yerine konulmuyoz

kızlar iyi dilekleriniz için cok tesekürler.
bu arada benimde bulantılar da devam ediyor.gerçi işin ilginç tarafı doktor sabah uyandığında cok kusarsın diyo.normal olan oymuş ama ben hergün gece yatmadan önce berbat oluyorum.herseyi yiyebiliyorum.ama süt içemiyorum ve şu vitaminleri kullanamıyorum.elevit ve ferromfort verdi doktor ama kokuları beni cok kötü yapıyor.

Kızlar canlarım, düşük korkusu geldi herkese,
Ben kendi bildiğimce korunma yollarını söyliyim, akıntılara dikkat koyu renkte akıntınız varsa, kokuluysa doktorunuza bi danışın, mikrop varsa bebeğe zararsız bi antibiyotikle bundan kurtulabilirsiniz, eltim bu yüzden düşük yapmıştı o yüzden bu konuda hassas olduğum için benede akıntı vardı hemen tespit dildi 4. ay kullanıcam antibiyotiğimi.
Grip olmamaya, üşütmemeye dikkat edin, çok ağır gripe rahim ağzı açılabiliyo, grip olan insanlardan kaçın virüsler önemli. Eğer şüpheleniyosunuz portakal suyuna limon suyuna saldırın erkenden önlem alın, bide okyanus suyu olan burun spreyleri o civardaki mikropları öldürüyo, hiçbi yanetkiside yok.
Bilmediğiniz bitki çayları ve baharatlardan uzak durun.
Bol bol su için, sıvı tüketin, portakal suyu yada kivi hergün en az bitane kış meviminde önemli. Bağışıklığınız düşükse hergün bi kaşık harnup pekmezi yada üzüm pekmezi yada benim tarifim kalorisiz pekmez (1 kilo siyah üzüme 1 bardak suda 20 dakika düdüklüde haşlayın, blenderdan geçirin meyve suyu şişsine koyun hergün sabah bir iki kaşık için şekerlerr)
Bebişiniz zeki olsun dersseniz bol bol balık (ton balığı hariç, onu haftada en fazla 2 kere) ceviz (zaten şeklide beyine benziyo), fıstık yiyin

herkese iii haftalar
zeytıngözlü sakın dr sormadan balık hapı kullanma canım

salıhas iii yolculuklar sana umarım güzel bi yolculuk geçirirsin

uslu gerçekten cok üzüldüm senın için allah sabır versin diyecek başka sey yok cok zor

bende panık olmaya başladım arkadaslar böle kötü haberler duyunca ya benıde bebiğim bıraktıysa dıye ama onu benı bırakmayacak iii düşünmeye calışıyorum:ecrin_bebek:

slm kızlar ben geldımm. ya bısey sorcam b-hcg sonucundan bebegın cınsıyetı bellı oluyomus dogrumu. bılen varmı

sağol tatlım benim ne zamanda kadar düşük tehlikeis var biliyomusunuz?

slm kıslar.yazdıklarınızı okudum ama benim kötü bir niyetim yoksenağlama yani sizleri üzmek için yazmadım..kusura bakmayın bundan sonra sizlere birşey yazmam yeterki bebekleriniz sağlıkla gelsin:ecrin_bebek:.stres yapmayın,inşallah RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızıda nasip etsin,bebişleriniz boy boy olsun evleriniz sağlık,huzur,bol rızık,mutluluk ve bebiş sesleriyle dolsun,miss gibi cennet kokuları evlerinizden eksik olmasın..amiinn..:Saruboceq:

canım soda iç ıyı gelıyo bır zararı yok doktorumda onerdı bana

evet banada söylemişti doktor

kızlar annem 2li testin almış sonucu ama bişiy dememişler orda yazanlarda da bişiy anlamamış

sağlık ocağına götürüp göstercek arıcam birazdan yazarım size

Dilekçim süpersin, ben ilk çocuğumda ağzı açık ve herkese kanan bir anne oldum, herkess tepeme bindi, bazen çocuğum onlar yüzünden sefil oldu ( herşeyi tattır dediler çocuğumun kolit oldu bağırsaklarında 1 yaşına kadar uğraştık) Bundan sonra gıcık anne olucam, hatta bazen hayatta gıcık kadın olmak lazım yaa yoksa iyi niyet saftoriklk tepene binen çooook oluyo, emin olun bu hayatta mutluluğunuza kalpten sevinecekler 2 elin parmaklarını geçemiyo ama üzüntüne yada düşkünlüğün sevinip kendini bununla kendini tatmin edeceklersee üüüüüüüü. Allah sizi evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…