evet banada söylemişti doktor
kızlar annem 2li testin almış sonucu ama bişiy dememişler orda yazanlarda da bişiy anlamamış
sağlık ocağına götürüp göstercek arıcam birazdan yazarım size
hadi hayırlısı cnm inş.iyi haberler bekliyoruz
Canım Kalp hareketinin görülmesiyle birlikte yüzde 15-20 olan düşük riski yüzde 3-4’e iner. ...sağol tatlım benim ne zamanda kadar düşük tehlikeis var biliyomusunuz?
b-hcg ıkılı testtemı cıkıyo bende carsamba alıcam sonucumu
slm kıslar.yazdıklarınızı okudum ama benim kötü bir niyetim yoksenağlama yani sizleri üzmek için yazmadım..kusura bakmayın bundan sonra sizlere birşey yazmam yeterki bebekleriniz sağlıkla gelsin:ecrin_bebek:.stres yapmayın,inşallah RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızıda nasip etsin,bebişleriniz boy boy olsun evleriniz sağlık,huzur,bol rızık,mutluluk ve bebiş sesleriyle dolsun,miss gibi cennet kokuları evlerinizden eksik olmasın..amiinn..:Saruboceq:
evet banada söylemişti doktor
kızlar annem 2li testin almış sonucu ama bişiy dememişler orda yazanlarda da bişiy anlamamış
sağlık ocağına götürüp göstercek arıcam birazdan yazarım size
herkese selam bugun bebegımı gordum. teyzelerı bır gorsenız kıpır kıpır alkıs bıle yapıyordu. ama yınede uslu 10 dk. olctu ense kalınlıgı nnormal dedı. bırde 4 boyutlu ultrason varmıs ama 50 tl.......cık dedıler bır dahakı ay yada bıraz daha buyudugunde hatıra olarak cd attıracagım. bugun kımsede problem yok degılmı. benım mıdem de cok kotuydu kızlar aclıktan basım donuyor yesem cıkarıyordum ya kafayı yıyecektım bugun doktorum hem surup hem hap verı. hapı atınca rahatladım bıraz. azıcık ta yemek yedım. en kısa zamanda hepımız kurtuluruz su bulantılardan sonrada hamılelıgın tadını cıkarırız:))))))))))))))
slm annişler nasılsınız bugün gene bulantılar tavan yapmış anlaşılan o bulantılar devam ettiği sürece bebeğinizin orda oldugunu kalbinin attığını anlıyosunuz sürekli size ben burdayım annecim sana rahatsızlık veriyorum ama yasıyorum burdayım diyor... hiç bi belirtisi olmayanlar içinde tedirgin edici bi durum oluyor kızlar inanın buna acaba nasıl iyimi bebişim diye sürekli onu düşünüyorsunuz
canım bebeğini görmene çok sevindim ayy cnaım harekelerini görünce ne kadar duygulanmışsındır
düşük risk yazıyormuş kızlar herşey normalmiş çok sevindim
düşük risk yazıyormuş kızlar herşey normalmiş çok sevindim
kızlar ya ben ölüyom bulantıdan hiç geçmedi bu bulantılar hep kusuyom allahım çok yoruldum artık ne zman geçecek 6.haftadan beri helak oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?