2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam bugun bebegımı gordum. teyzelerı bır gorsenız kıpır kıpır alkıs bıle yapıyordu. ama yınede uslu 10 dk. olctu ense kalınlıgı nnormal dedı. bırde 4 boyutlu ultrason varmıs ama 50 tl.......cık dedıler bır dahakı ay yada bıraz daha buyudugunde hatıra olarak cd attıracagım. bugun kımsede problem yok degılmı. benım mıdem de cok kotuydu kızlar aclıktan basım donuyor yesem cıkarıyordum ya kafayı yıyecektım bugun doktorum hem surup hem hap verı. hapı atınca rahatladım bıraz. azıcık ta yemek yedım. en kısa zamanda hepımız kurtuluruz su bulantılardan sonrada hamılelıgın tadını cıkarırız:))))))))))))))

canım lütfen sen yazmaya devamet.sonuçta yaşamda iyi şeylerde oluyor kötü şeylerde ee bizde yaşadıklarımızı paylasabileceğimiz bir kk daysak herkes herşeyi paylaşmakta serbesttir.eger birbirimizin sıkıntılarını dertlerini paylaşamıyacaksak ne anlamı kalırki topiğimizin.allah hepimizin bebeğini korusun.sana da en kısa zamanda tekrar hamile olmayı nasip etsin.
evet banada söylemişti doktor

kızlar annem 2li testin almış sonucu ama bişiy dememişler orda yazanlarda da bişiy anlamamış

sağlık ocağına götürüp göstercek arıcam birazdan yazarım size

canım niçin yorum yapmıyorlar nasıl doktorlar onlar ya.inşallah hersey iyidir.zaten kötü bir durum olsa yüksek risk diye bir ibare olurdu.bu arada cateoff degeri diye bir sey yazıyor kagıtta.hersey normalse cateoff degerinin altında yazar tüm sonuçlarda ben öyle hatırlıyorum.haberlerini bekliyoruz.

canım bebeğini görmene çok sevindim ayy cnaım harekelerini görünce ne kadar duygulanmışsındır

dılek ve bircan bişey sorcam size
sizin renklı doppler dediğiniz 4 boyutlu ultrason oluyo dimi
çiglide sada hastenesindede var benım bi arkadasım orda kontrol oluyodu ve dogumunu orda yaptı aylık muayene ücreti 10 ytl veriyodu
dogumda 1200 ytl sezeryan verdi orayıda bi araştıralım
ben 4 boyutlu ultrasonda cınsıyetın belli oldugunu bılmıyodum
eger böle bişey varsa süperrrrr:lepi:

canım niçin yorum yapmıyorlar nasıl doktorlar onlar ya.inşallah hersey iyidir.zaten kötü bir durum olsa yüksek risk diye bir ibare olurdu.bu arada cateoff degeri diye bir sey yazıyor kagıtta.hersey normalse cateoff degerinin altında yazar tüm sonuçlarda ben öyle hatırlıyorum.haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]

ne biliyim ya anlamadım canım bakalım annem sorsun doktora ayzarım hemen

slm annişler nasılsınız bugün gene bulantılar tavan yapmış anlaşılan o bulantılar devam ettiği sürece bebeğinizin orda oldugunu kalbinin attığını anlıyosunuz sürekli size ben burdayım annecim sana rahatsızlık veriyorum ama yasıyorum burdayım diyor... hiç bi belirtisi olmayanlar içinde tedirgin edici bi durum oluyor kızlar inanın buna acaba nasıl iyimi bebişim diye sürekli onu düşünüyorsunuz

benim ilk hamileliğimde çok midem bulanıyodu ve bişey yiyemiyodum. hep istifra ediyodum şimdide bulantım var daha az geçen seferkine göre ama mutfağa girmekte zorlanıyorum ara ara ve devamlı kokulardan dolayı öğürüyorum malesef...su bile içemiyorum. kiloda almadım hatta verdim yine ama mide bulantıları geçtikten sonra dikkat etmek lazım yediklerimize. zaten yazda geliyo hafif şeyler yemek lazım yoksa vücut çok su topluyor bilginize...

evet ya aklım hep bebeğimde hep onu düşünüyorum

ada_32 cok sevindimmm senın adına ne güzel görmüşün bebişini bende görmek istiyorum

canım bebeğini görmene çok sevindim ayy cnaım harekelerini görünce ne kadar duygulanmışsındır

COK GUZEL CANIM YA PAHALI BIRSEY OLMASA YADA HERKESIN ULTRASONU OLSA NE GUZEL OLUR CANIMIZ SIKILDIKCA BEBEKLERE BAKARIZkaydirigubbakcemile3 FAZLA UCTUM GALIBA . AY HEPIMIZIN BEBEGINI ALLAH KORUSUN COK BAGLANDIK. ESIM TLF EKRANINA ULTRASON KAGIDININ FOTOSUNU CEKMISRTE KOYMUSdelikafaduldendelikafadulden

bende yarın için askeri hastaneden randevu aldım testleri orda yapıyolarmış ücretsiz ama kontroller ı yapıyolarmı bılmıyorum eger böle bi ımkanım varsa aylık kontrollerımıde olurum memnun kalmazsam izmirli arkadaslar belkı duymuştur ksk de ali karaege var on gitmeyi düşünüyorum oda 120 den aşagı değildir harelde

inş .yarın bende kuzucugumu görürüm hayırlı haberler ile gelirim

kızlar ya ben ölüyom bulantıdan hiç geçmedi bu bulantılar hep kusuyom allahım çok yoruldum artık ne zman geçecek 6.haftadan beri helak oldum valla

Bende aynı şekilde canım yaaa. Hiç bitmiyor bulantılarım sadece artıyor ya da azalıyor ama hep var... kafamçokkarıştı
Ben artık 16. haftayı beklemeye başladım inşallah o zaman bitecek:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…