düşük risk yazıyormuş kızlar herşey normalmiş çok sevindim
bende yarın için askeri hastaneden randevu aldım testleri orda yapıyolarmış ücretsiz ama kontroller ı yapıyolarmı bılmıyorum eger böle bi ımkanım varsa aylık kontrollerımıde olurum memnun kalmazsam izmirli arkadaslar belkı duymuştur ksk de ali karaege var on gitmeyi düşünüyorum oda 120 den aşagı değildir harelde
inş .yarın bende kuzucugumu görürüm hayırlı haberler ile gelirim
ayy çok sevindim bircan cım.dua et banada darısı başımıza inş. içim rahatlıyoböle güzel haberler aldıkçaa:asigim:
bende yarın için askeri hastaneden randevu aldım testleri orda yapıyolarmış ücretsiz ama kontroller ı yapıyolarmı bılmıyorum eger böle bi ımkanım varsa aylık kontrollerımıde olurum memnun kalmazsam izmirli arkadaslar belkı duymuştur ksk de ali karaege var on gitmeyi düşünüyorum oda 120 den aşagı değildir harelde
inş .yarın bende kuzucugumu görürüm hayırlı haberler ile gelirim
hihoyyytsonuçlarına cok sevindim canım.darısı başımıza inşallah.düşük risk yazıyormuş kızlar herşey normalmiş çok sevindim
hadi canım hayırlı olsun bebişin sağlıklıdır inşallah..bu arada hatay semtindeki askeri hastaneyemi gidiyorsun csanım.bizimkiler hastaneye yakın oturuyorda o yüzden sordum.bu arada arkadaşım gitmişti.kontroller iyi diyordu ama bilemiyorum.biz ögretmeniz bizim sizin gibi imkanlarımız yokki güzelim.:1no2:
hihoyyytsonuçlarına cok sevindim canım.darısı başımıza inşallah.
yapmam gerekenn işler var ama hiç yapasım yok
hadi gözün aydın canım çok sevindim herseyin normal olmasına bende carsamba öğrencem inşallah bendede sorun olmaz
slm kıslar.yazdıklarınızı okudum ama benim kötü bir niyetim yoksenağlama yani sizleri üzmek için yazmadım..kusura bakmayın bundan sonra sizlere birşey yazmam yeterki bebekleriniz sağlıkla gelsin:ecrin_bebek:.stres yapmayın,inşallah RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızıda nasip etsin,bebişleriniz boy boy olsun evleriniz sağlık,huzur,bol rızık,mutluluk ve bebiş sesleriyle dolsun,miss gibi cennet kokuları evlerinizden eksik olmasın..amiinn..:Saruboceq:
dılek ve bircan bişey sorcam size
sizin renklı doppler dediğiniz 4 boyutlu ultrason oluyo dimi
çiglide sada hastenesindede var benım bi arkadasım orda kontrol oluyodu ve dogumunu orda yaptı aylık muayene ücreti 10 ytl veriyodu
dogumda 1200 ytl sezeryan verdi orayıda bi araştıralım
ben 4 boyutlu ultrasonda cınsıyetın belli oldugunu bılmıyodum
eger böle bişey varsa süperrrrr:lepi:
Evet canım o hastaneyi de bir araştıralım çok ta uygun yapmış doğumunu.
Sanırım renkli doppler ve 4d ultrason aynı şey. Cinsiyeti öğrenmek içinde kullanılabiliyor.
BOŞVEEEEERRRR.işler hiç bitmiyooo:lepi:
evet aslında kasmamak lazım:teytey:
mrb kızlar hepiniz iyisinizdir umarım.ben bugün izmire ailemin yanına gidiyorum.hamilelğimin sonuna kadar inşallah bir terslik cıkmazsa orada kalıcam.eşimden ayrı çok zor olacak ama hersey bebeğimizin sağlığı için.2-3 hafta sonra gerek görülürse serkilaj yani rahim ağzına dikiş uygulanacak ve daha sonra büyük ihtimalle sürekli yatarak geçireceğim hamileliğimi ve o dönemde sağolsun annem bana bakacak.şu anda eşimden ayrılmak yasayacagım zorlukları düşünmek beni sıkıntıya sokuyor ama ne yapalım.allahım bebeğimizi sağsalim elimize almayı nasip etsinde gerisi cokta önemli değil.kızlar hepiniz dualarınızı esirgemeyin.benim dualarımda sizlerle .
kızlar kordonda kordon tıp var oradada 4d var diye biliyorum ben.bir arastırın isterseniz.ama 4d özellkle 18-23 haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason döneminde gitmek daha faydalı.tüm vücut yapısı inceleniyor o dönemde.iç organlar dış yapı vs.ben o dönemi bekleme taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?