2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay hadi cnm inş.hemen yaz bize gelince..merakta bırakma bizi

hadi canım hayırlı olsun bebişin sağlıklıdır inşallah..bu arada hatay semtindeki askeri hastaneyemi gidiyorsun csanım.bizimkiler hastaneye yakın oturuyorda o yüzden sordum.bu arada arkadaşım gitmişti.kontroller iyi diyordu ama bilemiyorum.biz ögretmeniz bizim sizin gibi imkanlarımız yokki güzelim.:1no2:
düşük risk yazıyormuş kızlar herşey normalmiş çok sevindim
hihoyyytsonuçlarına cok sevindim canım.darısı başımıza inşallah.

amin tatlım çok mutlu oldum kızlar

hadi gözün aydın canım çok sevindim herseyin normal olmasına bende carsamba öğrencem inşallah bendede sorun olmaz

ben çok korktum heyecan yaptım ama iyi çıktı stres yapma heyecan yapma diyemiyeceğim ama tatlım allahın izniyle seninkide iyi çıkar inşallah

Canım sen bizi yanlış anlamışsın elbette üzüntünü paylaşacaksın bizimle. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim ama o yazıda bahsettiğimiz kişiler bebeğinin kaybeden anneler değil, daha çok etraftan duyduklarını gelip ballandıra ballandıra anlatan kişilerdi.
Seni anlıyorum şu ara çok hassas bir dönem geçiriyorsun ama lütfen niyetimizi bil. Ve bizi bırakma a.s.

Evet canım o hastaneyi de bir araştıralım çok ta uygun yapmış doğumunu.
Sanırım renkli doppler ve 4d ultrason aynı şey. Cinsiyeti öğrenmek içinde kullanılabiliyor.

Mehtap Gülü ben orada özellikle belirttim ben de aynı şeyleri yaşadım ben de bu forumda paylaştım , paylaştıkça derdim azaldı . Benim kastettiğim bebeğini kaybedenler değil , benim kastettiğim felaket tellalları... Ben sadece kendi adıma bu tarz haberlerden uzak durduğumu yazdım , tekrar özür dilerim kimseyi kırmak değildi niyetim ...

Evet canım o hastaneyi de bir araştıralım çok ta uygun yapmış doğumunu.
Sanırım renkli doppler ve 4d ultrason aynı şey. Cinsiyeti öğrenmek içinde kullanılabiliyor.

kızlar kordonda kordon tıp var oradada 4d var diye biliyorum ben.bir arastırın isterseniz.ama 4d özellkle 18-23 haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason döneminde gitmek daha faydalı.tüm vücut yapısı inceleniyor o dönemde.iç organlar dış yapı vs.ben o dönemi bekleme taraftarıyım.

evet aslında kasmamak lazım:teytey:

ya bnm eşimin arkadaşı gelicek bu hafta kız arkadaşıyla kurtlarvadisinde.ben dedimki öyle eski performansımı bekleme benden mutfağa giremiyorum eskisi gibi...oda ayıp ettin dedi napim yaptığım hizmetlere tutsunlardelikafadulden

Canım senin için en doğru olan ailenin yanında olmak. Eşin için sıkıntı yapma. Oda böyle daha rahat edecektir. Çünkü sen gevenli ellerde olacaksın. Sadece birbirinizi özlemek biraz üzer. Onuda olumluya çevirmek yine sizin elinizde. Hem sayılı zaman çabuk geçermiş. Yeterki sağlığımız yerinde olsun.

Evet canım o dediğin yerde de var ama ücreti oldukça fazla ve orda SSK geçmiyor:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…