2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa sen yanlış bişey yapmadın. Burası paylaşım sitesi tabiki sevinci de üzüntüyü de paylaşacağız. Bazı arkadaşlar biraz hassas. Inları da kınamam lazım. Herkes bilsinki amuda da kalksanız 9 ay boyunca düşük olacaksa kaçarı yok. İleri haftalardaki düşükler insanı daha çok yıpratıyor. Bizlerden biri de (Allah korusun) böyle bir sorun yaşasak bizde paylaşırız. Bu topik onun için var.

Kızlar bizde cumartesi günü eşimle market alışverişine gitmiştik ve dayanamadık
ultraprima yenidoğan bebek bezi aldık bir paket. 5 kg'ya kadar kullanılabiliyor.
Bundan sonra her market alışverişinde onun için birşeyler almayı düşünüyorum :lepi:

canım bez çok da almayın diyorlar biden büyüyüp elinde kalabiliyormuş bende başta alırım diyordum mantıklı geldi vazgeçtim ne kadar gider kaç kilo doğar bunları bilemiyorsun..az almakda fayda ver sanırım

Evet orası öyle canım ama zaten çok büyük ihtimalle 5 kg'nun altında doğacak.
1 paketten bir sorun çıkmaz içinde zaten 50 tane var. Belki 1 bilemedin 1,5 hafta yetecek
o kadar zamanda da fazla kilo alamaz zaten. Sonra bir pakette 5kg'nun üstü için alır koyarız kenara. Böyle yavaş yavaş alalım istiyorum.

ok canım...benim koyacak yerim yok şu an bebek odası yapmayı düşündüğüm oda sandık odası biraz karışık bebek için dolap falan alınca bir iki paket bende alacağım Allah nasip ederse

ok canım...benim koyacak yerim yok şu an bebek odası yapmayı düşündüğüm oda sandık odası biraz karışık bebek için dolap falan alınca bir iki paket bende alacağım Allah nasip ederse

Amin canım Allah o günleri de göstersin hepimize de herşeylerini alıp koyalım

canım ayy ne güsel ilk bezinizi almışsınız bende alıcam ya

canım cok sağol.dediğin gibi sağlığımız yerinde olsunda.seninde doktor kontorün iyi gecer inşallah.

slm arkadaşlar nasılsınız ne zaman bitecek bu bulantılarımız...ben im çok kötü kokulara hassatiyetim var.. burnuma pamuk tıkadımm yaa.. eşime yaklaşamıyorumm çok kötü oluyorumm....

slm kıssslar nasılsınıza.s. nevestabircan cnm ikili testinin sonucuna çok sevindim ve daha takip edemediğim diğer herkesin adına çok sevindim darısı bizlerin başına yarın ben de gidiyorum doktora ikili testim için ama çok ağır grip geçiriyorum burnum tıkalısenağlama boğaz ağrım filanda var napıcam bilmiorumsenağlama bir arkadaş okyanus suyu zarasız demiş markası var mı ne diye aldırabiliriz

kıslar kusura bakmayın.gerçekten çok hassas bir dönemdeyim,evde bile az biryerden kırılıp ağlıyorum.benim için yazdınız zannetmiştim..gece uyanınca ani hareketten kaçınıyorum,bebeğim benimle zannediyorum.sonra aklıma gelince oturup ağlıyorum..evden dışarı hiç çıkmadım,çıkamıyorum,gözlerim sürekli ağlamaktan şiş bir durumda.aman kıslar dikkat edin nolur.RABBİM bebişlerinizi korusun sizlere bağışlasın,hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…