çok sevindim canım benim gözümüzaydın... :1hug:
Inşallah herşey hep böyle iyi devam eder...
slm kıslar.yazdıklarınızı okudum ama benim kötü bir niyetim yoksenağlama yani sizleri üzmek için yazmadım..kusura bakmayın bundan sonra sizlere birşey yazmam yeterki bebekleriniz sağlıkla gelsin:ecrin_bebek:.stres yapmayın,inşallah RABBİM hepinize hayırlı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almanızıda nasip etsin,bebişleriniz boy boy olsun evleriniz sağlık,huzur,bol rızık,mutluluk ve bebiş sesleriyle dolsun,miss gibi cennet kokuları evlerinizden eksik olmasın..amiinn..:Saruboceq:
Kızlar bizde cumartesi günü eşimle market alışverişine gitmiştik ve dayanamadık
ultraprima yenidoğan bebek bezi aldık bir paket. 5 kg'ya kadar kullanılabiliyor.
Bundan sonra her market alışverişinde onun için birşeyler almayı düşünüyorum :lepi:
canım bez çok da almayın diyorlar biden büyüyüp elinde kalabiliyormuş bende başta alırım diyordum mantıklı geldi vazgeçtim ne kadar gider kaç kilo doğar bunları bilemiyorsun..az almakda fayda ver sanırım
Evet orası öyle canım ama zaten çok büyük ihtimalle 5 kg'nun altında doğacak.
1 paketten bir sorun çıkmaz içinde zaten 50 tane var. Belki 1 bilemedin 1,5 hafta yetecek
o kadar zamanda da fazla kilo alamaz zaten. Sonra bir pakette 5kg'nun üstü için alır koyarız kenara. Böyle yavaş yavaş alalım istiyorum.
ok canım...benim koyacak yerim yok şu an bebek odası yapmayı düşündüğüm oda sandık odası biraz karışık bebek için dolap falan alınca bir iki paket bende alacağım Allah nasip ederse
Kızlar bizde cumartesi günü eşimle market alışverişine gitmiştik ve dayanamadık
ultraprima yenidoğan bebek bezi aldık bir paket. 5 kg'ya kadar kullanılabiliyor.
Bundan sonra her market alışverişinde onun için birşeyler almayı düşünüyorum :lepi:
canım ayy ne güsel ilk bezinizi almışsınız bende alıcam ya
Canım senin için en doğru olan ailenin yanında olmak. Eşin için sıkıntı yapma. Oda böyle daha rahat edecektir. Çünkü sen gevenli ellerde olacaksın. Sadece birbirinizi özlemek biraz üzer. Onuda olumluya çevirmek yine sizin elinizde. Hem sayılı zaman çabuk geçermiş. Yeterki sağlığımız yerinde olsun.
kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize bebişlerine öptüm sizi şekerler
cvanim insallah testlerinin sonucu iyi cikmisdir.
cvanim insallah testlerinin sonucu iyi cikmisdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?