sorma bizim iş karışık.istanbulda evlendik ev kurduk sonra yurtdışı işi çıktı aman evimizi alırız para biriktiririz diye o yepyeni eşyalarımı bir eve doldurduk anneme yakın.bulgaristanda eşyalı bir ev tuttuk ama elalemin eşyası yani ve düşün mutfak dolabı bile yok.kat kat raflar ayy deliricektim.ben turist vizesi ile gidip geldiğim için sıklıkla istanbula dönüyorum ama yol uzun olsada inanki istanbula gelmek annemleri görmekte ayrı moral oluyor bana.yemeklerinin kokusu bile mahfediyor buranın.canın bişi çekse yok.carrefoura gideyim desen nerdeee.saymıcam adını canım bisürü şey çekiyor ülkemize özgü ama malesef avucumu yalıyorum inanki.dediğin gibi kayınvalidem anlayışlıdır sağolsun ama yinede en ufak tozu alıyom.sende son aylarında gideceksin annenlerin yanına benim gibi.kocamdan uzak üzülüyorum ama evimizi alalımda hayırlısı ile katlanıyorum.
canım benim ne güzel içini dökmüşsün işte.ya herkesin huyu suyu bir değişik.çeyizi tek başına sermek,sosyallikten uzaklaşmak ki hele aileden zor ya ben ne diyim sana kendi kendine ne zor işlere girmişin tahmin ediyorum.ben o sıralar çalıştığım için annem,ablam,kayınvalidem diğer akrabalar Allah razı olsun yaptılar birçok şeyimi.ama sadece 9 ay oturabildik güzel evimde.dediğin gibi cefayı aşmadan sefa olmuyor demek ki.Allah hep sefalar,iyi günler yaşatsın hepimize arkadaşlar.olsun canım neyse kı bu halımız gecıcı bızım 5 ayımız kaldı burda.buraya gelın geldım ben de esyalarımla.kımse gelmedı yardıma.kayınvalıdem ceyız yerlestırmeye gelmedı o gelmeyınce ben de enayı gıbı annem de gelmesın ben yaparım dedım.10 gun esya yerlestr ev temızle.oyle gectı ne zordu ya.sonra benım annemler kıs basında geldıler.ama kayınvalıdem daha oglu nasıl bı yerde kalıo.evımız esyamız nasıl onu dahı bılmıo.gormedı.tansıyonu varmıs gelemezmıs o kadar yolu.ucaga da bınemezmıs.sız de evınızı alın ıstedıgınız yerde oturursunuz.bu yasta kendı evınız olur ne gusel.napalım cefa cekmeden sefa surulmuo.ben de hamılelıgımın o en zor gunlerın de eşim baktı hep,aileme yakın olsam anneler bırakır mı hıç.ama bak gectı cok sukur.bu zor gunlerımız de gecıcek ıns.ınsan yeter kı sabretmeyı bılsın.ben cok sosyal bı ınsandım.buraya geldık ne sosyallıgı,cıkıp bı cay ıcmek ıstesen ıcebılecgın bı yer yok.cok zorluk cektım ki lojmandayız yani aynı meslek grubundan ınsanlarla akranlarla bır aradayız ona ragmen cok zorluk cektım.bakıyosun mecbursun alısmak zorunda kalıosun dıelım.oyle ıste.herkes bı sekılde zorluklarla mucadele edıo.bızmki de tek bu olsun.nıe anlattım kı ben bunları ne bılım akılam geldı.ayy ne cok konusmusum.:bbo:
canım dediğin gibi kocamın yanındayım en azından ve amacımız var şükür.beterin beteri var çok şükür bu günümüze.Allah kolaylık versin tatlım.zor işin ama bebişini düşün katlanmaya çalış ve mutlu ol canım bnm.ve şuna inan herkesin bir sıkıntı var bu zamanda...Allah beterinden saklasın
KADIN GÜNEŞ GIBIDIR... VARLIĞI YAZ, YOKLUĞU KIŞ ONSUZ YÜRÜNEN YOLLARIN, GIDIŞI BAYIR, DÖNÜŞÜ YOKUŞ...
Yılda bir kez değil, her gün hatırlanmanız dileğiyle. Kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar.
Ayrıca herkesin kandilinide kutlarım.
KADIN GÜNEŞ GIBIDIR... VARLIĞI YAZ, YOKLUĞU KIŞ ONSUZ YÜRÜNEN YOLLARIN, GIDIŞI BAYIR, DÖNÜŞÜ YOKUŞ...
Yılda bir kez değil, her gün hatırlanmanız dileğiyle. Kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar.
Ayrıca herkesin kandilinide kutlarım.
canım çok geçmiş olsuuuun dinlenmen lazııım dikkat et kendinneeemerhaba arkadaşlar.. siteye giremedim bi türlü yaa... 404...bişeyler çıkıyordu...sinir oldum.. çok hastayım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyiydir... bademciklerim kızarmışş her yerim tutulmuş sankii... hastalandımm uyuyacağım biraz...ateşimi ölçtüm az önce 37 inşllh yükselmez.. arkadaşlar hamilelikte griple nasıl mücadele edicez.... limon yiyeyyim dedim ama... hala kötüyümm....
ay kızlar bugun eşimle dolasmaya cıktık.bı dukkana grdık.kucucuk bı dukkan ama ıcerısı mal dolu.gıyım satıo tıklım tıkış cok sıkıcı..ben yukarı raflara bakınırken bır fenalastım.eşime dedım ben ıı dıılım.bıden nefes alamadım yanı alırken bogazıma batıodu sankı aldgım nefs.sonra basım donmeye basladı.bembeyaz olmusum.elım ayagım buz kesmıs hemen su verdıler.esım arabaya atıp eve getrdı hemen tuzlu ayran ıcırdı.sonra ıyı oldum.ama o kadar korktum kı.rabbım kımseye yasatmasın.cumlemıze ve bebeklerımıze saglık versın ınsallah
geçmiş olsun canım.doktorum demişti bu dönemlerde tansiyonunun düşmesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin..dikkat et canım kendine bende sık oluyor bu durum.küçük kapaklı kutu ayranlardan aldım 1 tane.insanlar yola çıkarken su şişesi taşır bende evde kendim tuzlu ayran yapıp aldığım kutuya koyuyorum onu taşıyorum.iyi geliyor canım tavsiye ederim:içelim:
saol canım.ben de tasıyayım bari.bır ara yollarda kusuom dıe poşet,naneli sakız tasıyodum sımdı de tuzlu ayran tasıcaz demekki.allahım beterinden korusun.ınan dısarı cıkmaya korkuyorum.ya yıne olursa dıe.anacım daha bunlar bu kadarlıkken su halımıze bak.son aylarda napıcaz aklım ermıyo.
ay kızlar bugun eşimle dolasmaya cıktık.bı dukkana grdık.kucucuk bı dukkan ama ıcerısı mal dolu.gıyım satıo tıklım tıkış cok sıkıcı..ben yukarı raflara bakınırken bır fenalastım.eşime dedım ben ıı dıılım.bıden nefes alamadım yanı alırken bogazıma batıodu sankı aldgım nefs.sonra basım donmeye basladı.bembeyaz olmusum.elım ayagım buz kesmıs hemen su verdıler.esım arabaya atıp eve getrdı hemen tuzlu ayran ıcırdı.sonra ıyı oldum.ama o kadar korktum kı.rabbım kımseye yasatmasın.cumlemıze ve bebeklerımıze saglık versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?