2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin tatlım.zor işin ama bebişini düşün katlanmaya çalış ve mutlu ol canım bnm.ve şuna inan herkesin bir sıkıntı var bu zamanda...Allah beterinden saklasın

hanımlar herkesin kandili mübarek olsun birbirimize çok dua edelim inş.bu akşam...

kızlar herkese hayırlı kandiller....rabbim herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....amin.......

aa kadınlar gununuz de kutlu olsun hanımlaar!
kızlar eger bebişlerınıze cıcıler almaya basladıysanız koysanıza.ben henuz bısı almadım alayım hemen koyucam.alanlar varsa paylassın bızımleee

Son düzenleme:
KADIN GÜNEŞ GIBIDIR... VARLIĞI YAZ, YOKLUĞU KIŞ ONSUZ YÜRÜNEN YOLLARIN, GIDIŞI BAYIR, DÖNÜŞÜ YOKUŞ...
Yılda bir kez değil, her gün hatırlanmanız dileğiyle. Kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar.

Ayrıca herkesin kandilinide kutlarım.

Eslemcim geçmiş olsun cnm.

Deryacım rennie veya gaviscon şurup kullanabilirsin. Doktorum bir zararı olmadığını söyledi

canım benim ne güzel içini dökmüşsün işte.ya herkesin huyu suyu bir değişik.çeyizi tek başına sermek,sosyallikten uzaklaşmak ki hele aileden zor ya ben ne diyim sana kendi kendine ne zor işlere girmişin tahmin ediyorum.ben o sıralar çalıştığım için annem,ablam,kayınvalidem diğer akrabalar Allah razı olsun yaptılar birçok şeyimi.ama sadece 9 ay oturabildik güzel evimde.dediğin gibi cefayı aşmadan sefa olmuyor demek ki.Allah hep sefalar,iyi günler yaşatsın hepimize arkadaşlar.
Allah kolaylık versin tatlım.zor işin ama bebişini düşün katlanmaya çalış ve mutlu ol canım bnm.ve şuna inan herkesin bir sıkıntı var bu zamanda...Allah beterinden saklasın
canım dediğin gibi kocamın yanındayım en azından ve amacımız var şükür.beterin beteri var çok şükür bu günümüze.

kızımmm süper laf yaa deli güzelll.kadınlar günümüz kutlu olsuuunn.eşim erkekler günü niye yok diye sızlanıyor:)

bu arada deryacım gaviscon şurup olmasa bittim ben ama o bile fayda etmez oldu.bak mojide söylemiş rennie de alabilirsin doktor okey vermişti banada.

eslemcim bu arada umarım tedavi yöntemlerin işe yaramıştır.iyileşte dön aramıza ama dinlen tabi bakma sen bana.

a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar.. siteye giremedim bi türlü yaa... 404...bişeyler çıkıyordu...sinir oldum.. çok hastayım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyiydir... bademciklerim kızarmışş her yerim tutulmuş sankii... hastalandımm uyuyacağım biraz...ateşimi ölçtüm az önce 37 inşllh yükselmez.. arkadaşlar hamilelikte griple nasıl mücadele edicez.... limon yiyeyyim dedim ama... hala kötüyümm....

canım çok geçmiş olsuuuun dinlenmen lazııım dikkat et kendinneee

ben geldiim, asoscum canım geçmiş olsun
limonlu ıhlamur iç derim, Rabbim sana da bana da şifa versin
bende mideyi üşüttüm galiba
dünden beridir yediklerimi çıkarıyorum, karnım midem çok ağırıyor

sıcak yatakta sıcak su torbasıyla 1 saat kadar yattım, şimdi biraz daha iyiyim
ıhlamur + nane+ limonu kaynattım, birazdan içicem

teşekkürler arkadaşlar.. eslemcim sanada geçmiş olsun...dün ben bebişime alışveriş yaptım.. biraz...yağmura tutulduk çokta ıslanmadım ama vapuru beklerken çok üşüdümm.. şimdide fenayımm.. ben nane sevmiyom yaa.. ne olacakk..

ay kızlar bugun eşimle dolasmaya cıktık.bı dukkana grdık.kucucuk bı dukkan ama ıcerısı mal dolu.gıyım satıo tıklım tıkış cok sıkıcı..ben yukarı raflara bakınırken bır fenalastım.eşime dedım ben ıı dıılım.bıden nefes alamadım yanı alırken bogazıma batıodu sankı aldgım nefs.sonra basım donmeye basladı.bembeyaz olmusum.elım ayagım buz kesmıs hemen su verdıler.esım arabaya atıp eve getrdı hemen tuzlu ayran ıcırdı.sonra ıyı oldum.ama o kadar korktum kı.rabbım kımseye yasatmasın.cumlemıze ve bebeklerımıze saglık versın ınsallah

geçmiş olsun canım.doktorum demişti bu dönemlerde tansiyonunun düşmesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin..dikkat et canım kendine bende sık oluyor bu durum.küçük kapaklı kutu ayranlardan aldım 1 tane.insanlar yola çıkarken su şişesi taşır bende evde kendim tuzlu ayran yapıp aldığım kutuya koyuyorum onu taşıyorum.iyi geliyor canım tavsiye ederim:içelim:

saol canım.ben de tasıyayım bari.bır ara yollarda kusuom dıe poşet,naneli sakız tasıyodum sımdı de tuzlu ayran tasıcaz demekki.allahım beterinden korusun.ınan dısarı cıkmaya korkuyorum.ya yıne olursa dıe.anacım daha bunlar bu kadarlıkken su halımıze bak.son aylarda napıcaz aklım ermıyo.

doğru diyosun canım işimiz zor.Yazın kavurucu sıcaklarında neler yaparız inan bende bilmiyorum.şimdilik tek tesellim hormonsuz yaz meyvalarından dilediğim kadar yiyebilecek olmam..cokacimcoook

AMİN CNM.dikkat et kendine artık kimyamız iyice dğişiyor.Allah yardımcımız olsun

fussilet saol canım.
hanımlar bugun mother&baby dergısı aldım.cok hısuma gtti.içinde hem hamılelıkle hem de bebeklrle ılgılı cok guzel seyler var.bazı hamılelerın gunluklerı,unlulerın ılk hamıle olduklarında neler hısettıklerı,hafta hafta hamılelık.v.s.hem de 5 lıraya aldım.aklınızda olsun almak ıstersenız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…