ben bugün 14 haftalık oldum bu ayın 25inde öğrencem
ayy canım afiyet olsun,yarasın bebişine.tadı da rengide pekmez gibi gııı, merak etmeyin, içiniz rahat olsun
pekmez diye diye canım çekti, ekmeğime sürüp yedim şimdi :)))
valla belediye başkanına bravo.aleyküm selaam.kokla menekşeni canım hoşunada gitmiş madem.kızlar az önce belediyemiz tarafından kadınlar günüm kutlandı vede kapıdan çiçek verdiler sarı menekşe çok hoşuma gitti doğrusu
haklısın canım endişe etme,dedikleri gibi vücuttan kullanıyor ama bundan sonra gayret biraz.iyi akşamlar kızlarr ben hiçbişi yiyemiyoruuumm yaaaaa çok üzülüyorum Çok üzgünüm çoook
aleyküm selaaam
evet zayıfız ama eşim memnun, dün bi arkadaşımla konuştum evli , 15 aylık kızı var vee 43 kilo
kendi halime şükrettim valla, baya iyiyimişim dedim
hafif soğuk olunca içiyorum su, odada sürahide ısınınca içemiyorum
günlük en fazla içtiğim su 2,5 bardak filan, bazende 1 bardak bile değil
maşallah canım seninki büyükmüş cinsiyetini hissediyormusun peki
elifim takam kafana bacım, haftaya görürsün bebeğini
zayıflığınıda takma valla, zayıf olmama rağmen bebeğin gelişimi iyi dedi doktor, bende rahatladım
çünkü dediğim gibi hiçbirşey yiyemiyordum meyva kahvaltı harici
bebeklerimiz sağlıklı olsunda öyle herşeyi yemeyiverelim yerimseniben
ultlar canım ben 2li teste girince radyoloji doktoruna sordum cinsiyeti bellimidir diye
uyuz doktor daha çok erken dedi
pazartesi günü doktoruma sorayım ama oda bişey demicek, dese bile kesin değil dicek
valla her gece nerdeyse kuzumu görüyorum
bi gördüm kızdı kuzum
dünde hafif kıvırcık saçlı tatlı mı tatlı erkek çocuğum vardı, emzirmeye uğraşıyordum
sağlıklı olsunlarda, kucağımıza gelsinlerde önemi yok
oohh elif öğrencek, yakınmış zamanı
darısı başımıza inşallah, kuzumu özledim yaaa
bu resmine bakıp duruyorum, sizde bakın teyzeleri burda tam 12 haftalık
kızlar ben cikiyorum eve gidicem hala işyerindeyim çok yoruldum hoşcakalıııın
slm kızlar nasılsınız bende ekim annesiyim kısmetse ...yazdıklaarınızı okudum da siz de hala mide bulantısından iştahsızlıktan şikayetcisiniz..biz de hep birlikte 12.haftadan gecer diye umut ederek gecmesini beklıyorduk..gecmiyor yani ölemiii?
maşllah canım ya ne güzel büyümüşteyzesi yer onu bakalım benimkide büyümüştür inşallah böyle hihoyyyt
slm kızlar nasılsınız bende ekim annesiyim kısmetse ...yazdıklaarınızı okudum da siz de hala mide bulantısından iştahsızlıktan şikayetcisiniz..biz de hep birlikte 12.haftadan gecer diye umut ederek gecmesini beklıyorduk..gecmiyor yani ölemiii?
sağol teyzesii, bayramda öperiz ellerinden malum ramazanda dünyaya gelcez kısmetse
sende ultrason kağıdını alınca koy merak ettim minişi
selam seldus, okuduğun gibiyiz valla
senin kusmaların yok da sadece mide bulantıların varsa merak etme çabuk geçer sneinki Allahın izniyle
benim sırayla azaldı, acayip kusuyordum, şimdi 3,4 günde 1 defa , oda bişey dokunduysa
mide bulantılarım hala var ama eskisi gibi değil
geçer bunlarda elbet, gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?