2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bitki çaylarından sadece ıhlamuru içiyorum, doktoruma demiştim içiyorum bişey olurmu diye sordum
yok içebilirsin bi zararı yok dedi
nane limon düşüğe sebebiyet verir diye okumuştum , onuda sordum doktora yok yaa öylebirşey, gönül rahatlığıyla içebilrsin dedi tabii ben yinede güvenemedim nane limona
sadece kociş istedikçe akşamları ıhlamur demleyip 1,2 bardak içiyorum hafif limonlu olunca mide bulantıma iyi geliyor valla

elifim takam kafana bacım, haftaya görürsün bebeğini
zayıflığınıda takma valla, zayıf olmama rağmen bebeğin gelişimi iyi dedi doktor, bende rahatladım
çünkü dediğim gibi hiçbirşey yiyemiyordum meyva kahvaltı harici
bebeklerimiz sağlıklı olsunda öyle herşeyi yemeyiverelim yerimseniben

ultlar canım ben 2li teste girince radyoloji doktoruna sordum cinsiyeti bellimidir diye
uyuz doktor daha çok erken dedi
pazartesi günü doktoruma sorayım ama oda bişey demicek, dese bile kesin değil dicek
valla her gece nerdeyse kuzumu görüyorum
bi gördüm kızdı kuzum
dünde hafif kıvırcık saçlı tatlı mı tatlı erkek çocuğum vardı, emzirmeye uğraşıyordum
sağlıklı olsunlarda, kucağımıza gelsinlerde önemi yok

kızlar ben cikiyorum eve gidicem hala işyerindeyim çok yoruldum hoşcakalıııın

tadı da rengide pekmez gibi gııı, merak etmeyin, içiniz rahat olsun
pekmez diye diye canım çekti, ekmeğime sürüp yedim şimdi :)))
ayy canım afiyet olsun,yarasın bebişine.
kızlar az önce belediyemiz tarafından kadınlar günüm kutlandı vede kapıdan çiçek verdiler sarı menekşe çok hoşuma gitti doğrusu
valla belediye başkanına bravo.aleyküm selaam.kokla menekşeni canım hoşunada gitmiş madem.
iyi akşamlar kızlarr ben hiçbişi yiyemiyoruuumm yaaaaa çok üzülüyorum Çok üzgünüm çoook
haklısın canım endişe etme,dedikleri gibi vücuttan kullanıyor ama bundan sonra gayret biraz.

su olmazsa olmazlardanmışşşşş canım için bak yada ben ıhlamur içiyom çok su içemiyom diye.

oohh elif öğrencek, yakınmış zamanı
darısı başımıza inşallah, kuzumu özledim yaaa

bu resmine bakıp duruyorum, sizde bakın teyzeleri burda tam 12 haftalık

Eklentiler

• $2 Mart 2009 2li test ultrason görüntüsü 12 haftalık.webp
    39 KB · Görüntüleme: 29

haklısın canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah ben rüyamda hiç görmüyorum canım ne kız ne erkek bide bişey sorucam ben hamur tarzı şeyleri fazla yiyemiyorum ekmeğin bile içini yiyemiyorum mantıdan çaydan koladan tiksindim sendede varmı bu tiksintiler

eliif dikkat et kendine ve meleğine
eve gitde dinlen, şöyle uzat bacaklarını oohhh de rahatla , öpüyorum senii

oohh elif öğrencek, yakınmış zamanı
darısı başımıza inşallah, kuzumu özledim yaaa

bu resmine bakıp duruyorum, sizde bakın teyzeleri burda tam 12 haftalık

maşllah canım ya ne güzel büyümüş teyzesi yer onu bakalım benimkide büyümüştür inşallah böyle hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız bende ekim annesiyim kısmetse ...yazdıklaarınızı okudum da siz de hala mide bulantısından iştahsızlıktan şikayetcisiniz..biz de hep birlikte 12.haftadan gecer diye umut ederek gecmesini beklıyorduk..gecmiyor yani ölemiii?

ayfersmu canım doğru diyon, olmazssa olmaz daa benim için oluyo sanki ::)))))))))))) hehe
biraz daha düzeliim günde 1 lt su içmeyi hedeflicem kendime
yavrum susuz kalmasın içerde

ultlar gülüm bende tam tersi hamur işi yiyorum baya
benim tiksintim sarmısak ve sebzelerden oldu
eltime dolma sarmaya yardım ettim, elimin kokusu beni öldürüyor, 2de bir kolanya sürüyorum

hayırlı olsun canım ben pazartesi 12 haftalık olacağım inşallah benim bulantılarım yok denecek kadar azaldı inş seninde çabucak geçer

ayfersmu canım ben ıhlamuru oldum olası sevme çaydanda tiksindim içemiyorum ama bolca ayran içiyorum inşallah oda su kadar olmasada yinede fayda verir inşallah

maşllah canım ya ne güzel büyümüş teyzesi yer onu bakalım benimkide büyümüştür inşallah böyle hihoyyyt

sağol teyzesii, bayramda öperiz ellerinden malum ramazanda dünyaya gelcez kısmetse
sende ultrason kağıdını alınca koy merak ettim minişi

selam seldus, okuduğun gibiyiz valla
senin kusmaların yok da sadece mide bulantıların varsa merak etme çabuk geçer sneinki Allahın izniyle
benim sırayla azaldı, acayip kusuyordum, şimdi 3,4 günde 1 defa , oda bişey dokunduysa
mide bulantılarım hala var ama eskisi gibi değil
geçer bunlarda elbet, gönlünü ferah tut

tamam canım pazartesi alınca koyarım inşallah canım benimki büyük bir ihtimalle ramazanın içinde olacak adıyla geliyor bebiş yani delikafadulden delikafadulden

insallah tsk ederimm.size ve bebeklerini ze hayırlı geceler kızzlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…