ne yanii erkek olursa ramazan
kız olursa remziye mi koycazz :)))))))))))))
eltim çağırdı az onunla takılcam
hepinize hayırlı akşamlar güzel anneler
görüşürüz sonra
maşallah canııım kocaman olacaklar o zamanda koyarız resimlei inşallah.bu arada benim ultrason görüntüsü kapkara bişi koyamıyom malesef ya.iyi model bi makina bulmalı anacım.oohh elif öğrencek, yakınmış zamanı
darısı başımıza inşallah, kuzumu özledim yaaa
bu resmine bakıp duruyorum, sizde bakın teyzeleri burda tam 12 haftalık
ayfersmu canım ben ıhlamuru oldum olası sevme çaydanda tiksindim içemiyorum ama bolca ayran içiyorum inşallah oda su kadar olmasada yinede fayda verir inşallah
kızlar slm ben hala kötüyümm...ne zaman geçicek bilmemmmm...bulaantılarımm midemmm pis kokular... resmen ağlıyorum...artık... dua edinde biran önce iyleşelimm..iyi geceler...
bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı eylül annelerin de:)
günaydınlar kısslar.....dün dr gittim Allah a şükür ense ölçümü1.6 cm çıktı..ay bi hareketli teyzeleri çok tatlı minişim yaaa.dr başpopo mesafesini de ölçtü iyi dedi pazartesi de kan vercem hayırlısyla inş.boyu uzun dedi 5 gün önde gitmesi devam ediyormuş yine.önde gitmesi iyidir dedi.....canlarım sağolun dualrınız için...Allah ım sizden razı olsun..evlatlarımız sağlıcakla olsun inş..
Saol cnm iyiyim. Benimde midem kötü aslında. Çok ağrı ve ekşime var midemde. Rennie bile işe yaramıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
benim oglum olcakmis.kesin ögrendik.saglikla gelir insallah..
..
canım seni çok iyi anlıyorum, kısa zaman önce bende eşimle baya tartıştım
hamile kalınca sandım ki eskisinden daha çok ilgilenir, derdimi dinler ve ortak olur ama
nerdeeeeee, hayal kırıklığı yaşadım, o an çok üzülüyor insan sonra burdaki candan arkadaşların hakkı ve sabrı tavsiye etmesiyle rahatlıyorsun
öyle umuyorum ki yavrumuz doğduktan sonra herşey yoluna girer çünkü asıl o zaman eşlerimizin anlayışına, ilgi ve desteğine ihtiyacımız olcak
sağol eslemcim; dün eşimin aliesinde bazı sorunlar çıktı bu defa bana çok iyi davranmaya başladı aramızdaki sorunları unutuverdi... inşallah bebekler olunca zaten kavgaya vakit olmayacak biz de daha az duygusal olacağız...
selam hanımlar
ben hiç iyi değilim yaaa, midemi üşütmüşüm
habire kusuyorum, yediklerim midemde durmuyor
karnım midem çok ağırıyor, bulantım çok var
ne yapmalıyım? bilgisi olan lütfen yardım etsin
maşallah iyi çıkmasına çok sevindim sonuçlarının canım ve fiyat inanılmaz.onun dışında bir haftadan önce vermiyorlar sonuçları ama ne güzel orada 3 günmüş iyi valla ya.slm, herkese günaydın, dün doktordaydım ense kalınlığına baktı herşey yolundaymış ikili testte yapıldı, henüz ikili test yapmamış arkadaşlar istanbulda mimaroba tıp merkezinde ikili test 35 lira, ve sonuç 3günde belli oluyor ilgilenen arkadaşlara bilgi vereyim dedim, neyse inşallah sonuç ta iyi çıkar.
selam hanımlar
ben hiç iyi değilim yaaa, midemi üşütmüşüm
habire kusuyorum, yediklerim midemde durmuyor
karnım midem çok ağırıyor, bulantım çok var
ne yapmalıyım? bilgisi olan lütfen yardım etsin
ayfersmu nbr?bebişin de sen de iisindr umarım.sen bulgarıstandaymıssın.hamıle ucaga bınınce bı degısıklık oluo mu ya sana onu sorcaktım?
hanımlar unutmadan,
cumlemızın kandılı mubarek olsun.allah tum dualarınızı kabul eylesın ınsallah.
eve canım ben memlekette gurbetteyım.muşun ılcesınde bole salak sacma bı yerdeyım ıste.ay sonunda annemlerın yanına gıdıcem de hanı hamıleyken bınınce tansıyon problemı falan yasadın mı dıe merak ettım.ondan sordum.senın iş zor.bu evlerın işi bıtmez uzme kendını hıc bırak oldugu kadar olsun.yorma bebegını de kendını de.kayınvalıden de anlayısla karsılar zaten.hem sureklı orda da dıılsın kı duzenlı yapasın işini.kolay gelsın canım
günaydın cnm çok geçmiş olsun.elma,ıhlamur limon kaynat ve iç mideni rahatlatır biraz ama.dikkat et kendine:CüvCüv:
gunaydın hanımlar,
eslemcım ben mıdemı usutunce annem mercanköşk dıe bı ot var aktarlarda onu kaynatr ıcırırdı hemen ayaga kalkardım.evde o yoksa ıhlamurun ıcıne elma,ayva tarcın at kaynat.sıcak sıcak onu ıc gecer ınsallah.gecmıs olsun canım
canım geçmiş olsun,tavsiyem leblebi yiyeceksin,dinlenip kendini sıcak tutacaksın.
sorma bizim iş karışık.istanbulda evlendik ev kurduk sonra yurtdışı işi çıktı aman evimizi alırız para biriktiririz diye o yepyeni eşyalarımı bir eve doldurduk anneme yakın.bulgaristanda eşyalı bir ev tuttuk ama elalemin eşyası yani ve düşün mutfak dolabı bile yok.kat kat raflar ayy deliricektim.ben turist vizesi ile gidip geldiğim için sıklıkla istanbula dönüyorum ama yol uzun olsada inanki istanbula gelmek annemleri görmekte ayrı moral oluyor bana.yemeklerinin kokusu bile mahfediyor buranın.canın bişi çekse yok.carrefoura gideyim desen nerdeee.saymıcam adını canım bisürü şey çekiyor ülkemize özgü ama malesef avucumu yalıyorum inanki.dediğin gibi kayınvalidem anlayışlıdır sağolsun ama yinede en ufak tozu alıyom.sende son aylarında gideceksin annenlerin yanına benim gibi.kocamdan uzak üzülüyorum ama evimizi alalımda hayırlısı ile katlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?