2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne yanii erkek olursa ramazan
kız olursa remziye mi koycazz :)))))))))))))

eslemcim hani derler yaçocuk adıyla geldi diye ben erkek olursa emre ismini koymayı düşünüyorum kız olursa daha onu düşünmedim oğlum olsun çok istiyorum ama içimden kız olacakmış gibi geliyor hayırlısıyla sağlıklı olsunda

eltim çağırdı az onunla takılcam
hepinize hayırlı akşamlar güzel anneler
görüşürüz sonra

kılzar ctesi gecesi kimse yok galiba..
ben bugun anca toparladım kendimi, dun geceden beri bi bogaz agrısı vardı. sabah kalktım kulagımda agrımaya basladı, derken bas agrısı.. butun gun yattım. allahtan ates yok..
sizler iyisiniz galiba, dra gidenlerin ii haberlerine cok sevindm bebişlerini görmüşler benim daha çok var 18. hafta içersinde gidicem. 4lu test yapılcak.
opuyorum hepinizi yrn ii olurum inşallah, gorusuruz. ii geceler..

anaaa bi kac saattir yoktum kac sayfa birden ilerlemis yaaa...ne konular konusulmus.bak kacirdim hepsini neyseee..baya biseyler ögrendim ama.

oohh elif öğrencek, yakınmış zamanı
darısı başımıza inşallah, kuzumu özledim yaaa

bu resmine bakıp duruyorum, sizde bakın teyzeleri burda tam 12 haftalık
maşallah canııım kocaman olacaklar o zamanda koyarız resimlei inşallah.bu arada benim ultrason görüntüsü kapkara bişi koyamıyom malesef ya.iyi model bi makina bulmalı anacım.
ayfersmu canım ben ıhlamuru oldum olası sevme çaydanda tiksindim içemiyorum ama bolca ayran içiyorum inşallah oda su kadar olmasada yinede fayda verir inşallah

canım doktora sordum su yerine meyve suyu (konsantre değil sıkılmış) yada ayran içsem olur mu diye olur dedi.en iyisi su ama neticede sıvı alımı esas.bebek su içinde unutma hep aklına getir susuz bırakma yavruyuuu :)

bu arada en erkenci benim bugün galiba.kocam pazar günleride çalıştığı için zor şer kalkıp yolculadım dedim bakiyim neler yazılmış akşamdan beri.günaydınnn herkeseeee.

slm, herkese günaydın, dün doktordaydım ense kalınlığına baktı herşey yolundaymış ikili testte yapıldı, henüz ikili test yapmamış arkadaşlar istanbulda mimaroba tıp merkezinde ikili test 35 lira, ve sonuç 3günde belli oluyor ilgilenen arkadaşlara bilgi vereyim dedim, neyse inşallah sonuç ta iyi çıkar.

kızlar slm ben hala kötüyümm...ne zaman geçicek bilmemmmm...bulaantılarımm midemmm pis kokular... resmen ağlıyorum...artık... dua edinde biran önce iyleşelimm..iyi geceler...

umarım en yakın zamanda iyileşirsin canım; az kaldı sabret 1 kaç hafta sonra çok rahatlayacaksın... kokulardan uzak dur meyve ye, protein çok önemli nar ye... geçer inşallah

bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı eylül annelerin de:)

evet canım ben 12. haftamda öğrendim, kız olduğunu söyledi ama yine de ben tam emin değilim, çünkü gelecek ay kesinleşir dedi sonra da... 26 martta kesin sonuç verecekmiş.. hayırlısı olsun hepimiz için... hayırlı evlatlar olsun...

gözün aydın canım, hep güzel haberler alır mutlu oluruz inşallah...

Saol cnm iyiyim. Benimde midem kötü aslında. Çok ağrı ve ekşime var midemde. Rennie bile işe yaramıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.

aa renni kullanabaliyor muyuz canım ya? bende de anormal bir ekşime oluyor akşamları... hele önceki akşam soğan yemiştim... allahım sabah kadar ağladım acıdan...

benim oglum olcakmis.kesin ögrendik.saglikla gelir insallah..
..

ayyy çok güzel canım; gözün aydın... hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

selam hanımlar
ben hiç iyi değilim yaaa, midemi üşütmüşüm
habire kusuyorum, yediklerim midemde durmuyor
karnım midem çok ağırıyor, bulantım çok var
ne yapmalıyım? bilgisi olan lütfen yardım etsin

günaydın cnm çok geçmiş olsun.elma,ıhlamur limon kaynat ve iç mideni rahatlatır biraz ama.dikkat et kendine:CüvCüv:

gunaydın hanımlar,
eslemcım ben mıdemı usutunce annem mercanköşk dıe bı ot var aktarlarda onu kaynatr ıcırırdı hemen ayaga kalkardım.evde o yoksa ıhlamurun ıcıne elma,ayva tarcın at kaynat.sıcak sıcak onu ıc gecer ınsallah.gecmıs olsun canım

maşallah iyi çıkmasına çok sevindim sonuçlarının canım ve fiyat inanılmaz.onun dışında bir haftadan önce vermiyorlar sonuçları ama ne güzel orada 3 günmüş iyi valla ya.

canım geçmiş olsun,tavsiyem leblebi yiyeceksin,dinlenip kendini sıcak tutacaksın.

ayfersmu nbr?bebişin de sen de iisindr umarım.sen bulgarıstandaymıssın.hamıle ucaga bınınce bı degısıklık oluo mu ya sana onu sorcaktım?

ayfersmu nbr?bebişin de sen de iisindr umarım.sen bulgarıstandaymıssın.hamıle ucaga bınınce bı degısıklık oluo mu ya sana onu sorcaktım?

canım çok sağol iyiyiz şükür bebişte bende.bugün kayınvalidem gelicek izmirden bulgaristana misafirliğe.evi toparlıyomrum dünden beri:)
ben otobüsle gelip gittim şimdiye kadar sadece bir kere uçağa bindim ama daha bir aylıktı bilmiyordumda.istanbuldan burası 9 saat sürüyor.bisürü peynirli sandviç ve ayranla yola çıkıyorum ama şükür bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.vize bittiği için bir hafta sonra yine dönücem.ama 7 aydan sonra uçağa almıyorlarmış bildiğim ve tansiyon problemi var ise annede doktor müsade etmiyor 6 ay ve sonrası için uzun yolculuğa.
sen hangi şehirdesin canım ya dağ başı falan diyorsun bulunduğun yeri sevmiyorsun benim hissettiklerimi anlatır gibi.buradada bir Türk bulsam yapışıcam ama çok az bu bölgede.senin daha farklısı heralde.vatanda gurbet yani.

hanımlar unutmadan,
cumlemızın kandılı mubarek olsun.allah tum dualarınızı kabul eylesın ınsallah.

eve canım ben memlekette gurbetteyım.muşun ılcesınde bole salak sacma bı yerdeyım ıste.ay sonunda annemlerın yanına gıdıcem de hanı hamıleyken bınınce tansıyon problemı falan yasadın mı dıe merak ettım.ondan sordum.senın iş zor.bu evlerın işi bıtmez uzme kendını hıc bırak oldugu kadar olsun.yorma bebegını de kendını de.kayınvalıden de anlayısla karsılar zaten.hem sureklı orda da dıılsın kı duzenlı yapasın işini.kolay gelsın canım

sorma bizim iş karışık.istanbulda evlendik ev kurduk sonra yurtdışı işi çıktı aman evimizi alırız para biriktiririz diye o yepyeni eşyalarımı bir eve doldurduk anneme yakın.bulgaristanda eşyalı bir ev tuttuk ama elalemin eşyası yani ve düşün mutfak dolabı bile yok.kat kat raflar ayy deliricektim.ben turist vizesi ile gidip geldiğim için sıklıkla istanbula dönüyorum ama yol uzun olsada inanki istanbula gelmek annemleri görmekte ayrı moral oluyor bana.yemeklerinin kokusu bile mahfediyor buranın.canın bişi çekse yok.carrefoura gideyim desen nerdeee.saymıcam adını canım bisürü şey çekiyor ülkemize özgü ama malesef avucumu yalıyorum inanki.dediğin gibi kayınvalidem anlayışlıdır sağolsun ama yinede en ufak tozu alıyom.sende son aylarında gideceksin annenlerin yanına benim gibi.kocamdan uzak üzülüyorum ama evimizi alalımda hayırlısı ile katlanıyorum.

günaydın cnm çok geçmiş olsun.elma,ıhlamur limon kaynat ve iç mideni rahatlatır biraz ama.dikkat et kendine:CüvCüv:

canım geçmiş olsun,tavsiyem leblebi yiyeceksin,dinlenip kendini sıcak tutacaksın.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, hiç iyi değilim valla
evde kuru elma, ıhlamur ve nane var, bunları bir parça limonla kaynatıp içsem olur herhalde !!
yatağımı ısıtıyorum, sıcak su torbasıda hazırlayıp bi yarım saat kadar uzanıp vücudumu ısıtayım, kalkınca içerim inşallah
şimdi içmeye korkuyorum , her an kuscak gibi atakta midem
Allahım şifa versin bana ve tüm hastalara

kandiliniz kutlu olsun canlarım, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
kendime geleyim accık, muhabbet ederiz inşallah

olsun canım neyse kı bu halımız gecıcı bızım 5 ayımız kaldı burda.buraya gelın geldım ben de esyalarımla.kımse gelmedı yardıma.kayınvalıdem ceyız yerlestırmeye gelmedı o gelmeyınce ben de enayı gıbı annem de gelmesın ben yaparım dedım.10 gun esya yerlestr ev temızle.oyle gectı ne zordu ya.sonra benım annemler kıs basında geldıler.ama kayınvalıdem daha oglu nasıl bı yerde kalıo.evımız esyamız nasıl onu dahı bılmıo.gormedı.tansıyonu varmıs gelemezmıs o kadar yolu.ucaga da bınemezmıs.sız de evınızı alın ıstedıgınız yerde oturursunuz.bu yasta kendı evınız olur ne gusel.napalım cefa cekmeden sefa surulmuo.ben de hamılelıgımın o en zor gunlerın de eşim baktı hep,aileme yakın olsam anneler bırakır mı hıç.ama bak gectı cok sukur.bu zor gunlerımız de gecıcek ıns.ınsan yeter kı sabretmeyı bılsın.ben cok sosyal bı ınsandım.buraya geldık ne sosyallıgı,cıkıp bı cay ıcmek ıstesen ıcebılecgın bı yer yok.cok zorluk cektım ki lojmandayız yani aynı meslek grubundan ınsanlarla akranlarla bır aradayız ona ragmen cok zorluk cektım.bakıyosun mecbursun alısmak zorunda kalıosun dıelım.oyle ıste.herkes bı sekılde zorluklarla mucadele edıo.bızmki de tek bu olsun.nıe anlattım kı ben bunları ne bılım akılam geldı.ayy ne cok konusmusum.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…