2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim cok gecmis olsun.büyük ihtimalle tansiyonun düsmüstür.öyle olunca bi yere oturup ayaklari yukari kaldirmak lazim.dikkat et kendine.
herkesin kadinlar günü kutlu,kandili mübarek olsun..allah dualarimizi kabul etsin insallah!a.s.a.s.

pötibor çok geçmiş olsun.

hamilelik çok değiştiriyor insanı hakikaten. ben de bugün alışveriş merkezine gittim. ondan önce de biraz papatya toplamıştım, iyi geldi doğa lakin alışveriş merkezinde daha bir koridoru tamamlamadan nasıl yoruldum uykum geldi başım ağrıdı. çıktık hemen.kolay değil vallahi.

saol canım.bu arada senın de kandılın mubarek olsun.hepımız ıcın dua edelım bu aksm olur mu
pembemavi saol canım.sız de kendınıze dıkkat edın.boyle anlatıyoruz kı basına gelmeyenler de dıkkatlı olsun dıe dımı.allah korusun.

Son düzenleme:
bu arada ben de dün hamileyiz dergisi aldım 3 lira. öyle aman aman olmasa da fena değil.
sayfanın sonlarında kız mı erkek mi testi vardı. hani şöyleyse kız böyleyse erkek gibi. bende çoğunluk kız çıktı. üşenmesem buraya da yazacağım da uzun biraz. aslında o tetin sonucuyla asıl sonuçlarımızı karşılaştıralım bakalım geleneklere hurafelere dayalı belirtilerin doğruluk payı ne.

kandilimiz mubarek dualarımız kabul olsun . en büyük dualarımızdan biri bebelerimizi sağlıkla kucaklamak olacak. hepimizi birbirimize dua edelim. canciğerlerimiz güzel güzel sağlıcakla gelsin :)

evet ayrıca arkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsun. hepimiz kadınlığın en güzel dönemlerinden birini yaşıyoruz şu an. :)

ha kızlar bugün ben bir şey daha yaptım. sabah tuvalet sonrası daha bir şey de yememişken dar siyah penye gibiyip göbek profilimden fotoğrafımı çektirdim kocama. 2 haftada bir aynı pozla fotoğraf çektireceğim. sonra koyarız albümlerimize yanyana. güzel olur tavsiye ederim. :)

Son düzenleme:

ben de yapmıstım bı yerde.aklımda kalanları yazayım
1-)eger ıdrarınız acık sarı renkteyse kız,koyu sarıysa erkek
2-)eger ayaklarınız hamılelıkten oncekı halıne gore usumuyorsa kız,daha cok usuyorsa erkek
3-)bacaklarınızdakı tuyler daha az uzuyorsa kız,daha cok uzuyrsa erkek
4-)memişler daha cok buyuduyse kız,aynı yada az buyuduyse erkek
5-)canınız meyve cakıyorsa kız,et ve protein cekıyorsa erkek
6-)karnınız yayıksa kız,sıvrıyse erkek
7-)yuzunuz sıvılcelendıyse kız,aynıysa erkek
bır yere bırakılan anahtarı ılk yuvarlak yerınden tuttuysanız kız,ucundan tuttuysanız erkek
9-)eger vucudunuz şişiyorsa kız,aynıysa ya da daha az şişiyorsa erkek
10-)burnunuz genışledıyse kız,eskıyle bır fark yok ise erkek
daha aklıma gelırse yazarım...

petiborcüm senin gebelik normal yollami oldu?

evet canım normal yolla oldu çok şukur rabbıme.noldu nıe sordun?
bu arada ben de 10 haftalıkkenden berı her hafta cekıorum gobişimin fotosunu.degısıklıklerı daha ıyı anlayabılmek için:)

evet canım normal yolla oldu.noldu nıe sordun?
bu arada ben de 10 haftalıkkenden berı her hafta cekıorum gobişimin fotosunu.degısıklıklerı daha ıyı anlayabılmek için:)

yooo öylesine sordum.biz baya bekledikde bizimkini.bide biraz zor geldi bizimki.tedaviyle ulastik bebegimize.o yüzden cok korkuyorum bi sorun cikarsa diye.allahtan hayirlisi insallah.saglikla gelir insallah hepimizin bebisleri:Saruboceq:

yooo öylesine sordum.biz baya bekledikde bizimkini.bide biraz zor geldi bizimki.tedaviyle ulastik bebegimize.o yüzden cok korkuyorum bi sorun cikarsa diye.allahtan hayirlisi insallah.saglikla gelir insallah hepimizin bebisleri:Saruboceq:

inşallah canım.saglıcakla uzun omurle gelsınler yavrucaklarımız tek dılegımız o.beni de bazen korkular sarıo hakkıyla tamamına erdırebılcek mıyım acaba dıe.ama hemen defedıorum o kotu dusunceleri aklımdanklava:.seytanın işi yok aklıma takılıo agrım sancım olunca.bır de tecrubesız oldugumuz ıcın hangisi normal,hangısı dııl derken tedırgin olmamak işten dııl.iyi dusunelım ıyı olsun.rabbım yuzumuzu guldursun,tamamına ermeyı nasıp etsın ınsallah.

insallah canim insallah.bu gece bol bol dua edelim birbirimiz icin.allahim olmayanlarada versin insallah.haklisin walla seytan cok vesvese yapio.bende okuyorum hep.napalim allah kabul eder insallah..

valla süpersin petibör benbakıp yazmaya üşenene kadar sen akıldan yazdın. nasıl tutabiliyorsun bunları akılda. :) dur ben de ekstra varsa onları yazayım: senin listeni yapıştırayım ucuna ekleyeyim ama izninle dergidekine göre bir maddede düzeltme yapacağım.

1-)eger ıdrarınız acık sarı renkteyse kız, mat sarıysa erkek.
2-)eger ayaklarınız hamılelıkten oncekı halıne gore usumuyorsa kız,daha cok usuyorsa erkek.
3-)bacaklarınızdakı tuyler daha az uzuyorsa kız,daha cok uzuyrsa erkek
4-)memişler aynı yada az buyuduyse kız, daha cok buyuduyse erkek.
5-)canınız meyve cakıyorsa kız,et ve protein cekıyorsa erkek
6-)karnınız yayıksa kız,sıvrıyse erkek
7-)yuzunuz sıvılcelendıyse kız,aynıysa erkek
bır yere bırakılan anahtarı ılk yuvarlak yerınden tuttuysanız kız,ucundan tuttuysanız erkek
9-)eger vucudunuz şişiyorsa kız,aynıysa ya da daha az şişiyorsa erkek
10-)burnunuz eskıyle bır fark yok ise kız genışledıyse erkek
11- kilolar kalça popodan alınıyorsa kız, üst bölgelerden alınıyorsa erkek
12-bebebek karnın yukarısında duruyorsa kız aşağısında duruyorsa erkek
13-yastık yatağın güneyindeyken uyuyorsan kız kuzeyindeykense erkek
14-ekmeğin tepesinin ucundan yiyorsan kız yiyemiyorsan erkek
15-baba gebeyle birlikte kilo almıyorsa kız elıyorsa erkek
16-annenin saç rengi gri değilse kız griyse erkek
17- ilk dönemlerde bulantı yoksa kız varsa erkek
18- gebelikte iyi görünmüyorsan kız iyi görünüyorsan erkek
19- iğne takılmış iplik göbeğin üstünde sağa sola sallanıyorsa kız dönüyorsa erkek
20-ekşi şeyeri can çekiyorsa kız tatlı şeyleri can çekiyorsa erkek
21-bebeğin kalp atışlar 140 üstü ise erkek altı ise kız
22-portakal suyunu seviyorsanız kız sevmiyorsanız erkek
23-baş ağrıları yoksa kız varsa erkek
24 - biri size elllerini göster dediğinde avuç içi aşağı bakıyorsa kız yukaruysa erkek
25 fincanı gövdesinden tutuyorsan kız kulpundan tutuyorsan erkek

aaaaay canım çıktı ayol :)))

ee senınkılere gore de erkek cıktı.tööbe töööbe:1shok:

sen erkenden ogrenmıssın masallah.bız henuz bılmıyoruz.teste gore benım kız cıkıo.ama gobişim tıpkı erkek gobişi.anlamadım ben bu işi.:sm_confused:

evet canim ögrendik ama anlatmistim ya bizimkinin ense kalinligi olmasi gerekenden büyük cikti ve datayli ultrasona girdik.plasentadan doku örnegi alindi falan allaha sükür sonuc temiz cikti.iste o zaman ögrendik.pipisini gösterdi bize teyzeleri:)
herseyin hayirlisi olsun insallah.

ben cikiom kizlar 1 saate kadar dönerim.yemek yiycezde.
görüsürüz.test sonuclarini sabirsizlikla bekliyo olcam:)

ay pipisini yesin teyzesi.ben de burda sey dıe okumustum.pıpı gorunurse erkek,ama gorunmezse kız demek dııldır dıe.bı de agustos annelerınden ogrenenler yazmıslar ıste mal meydanda yatıodu doktor gorstermeden ben gordum pıpıyı dıe.etkısınde kalmısım herhalde aksam ruyamda pipi gordum anneme soledım.dıo kızım senın ruyalar edepsız olmaya baslamıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…