2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi süredir yzamadım başıma ne geldi, doktorum smir aldıktan sonra (bu ikinci alışı ve ikinci oluşu) koyu renk, sarımsı hafif bi akıntım, birkaç saat sonra ise sümüğümsü pembemsi bir akıntı geldi, dedim bebek gitti ama doktorumun dediğine göre 12. haftadan sonra öyle kolay kolay düşük olmazmış, gittim baktı Allaha şükür birşey yok ama rahim ağzından gelmiş o sıvı, ben smirden şüpheleniyorum 3 kere aldı ve çok canım yandı ama aldırmazsamda bu sefer enfeksiyon geçtimi öğrenemiycektik ,buda Allah korusun erken doğuma sebebiyet veriyo. Neyseki her lekelenme yada bu tarz akıntı (şiddetli kramp ve pedleri dolduracak kadar çok olmadığı sürece) direk düşük yapmıyormuş, bendeniz progestana devam hala karnım ağrıyo hafiften. Progestan zamanla o kaybedilen servikal mukusu yerine koyar dedi dokturum, İnşallah öyle olur.Araştırdıklrımı sizinle paylaşıyorum, Allah hiçbirinize yaşatmasın.

Kanama nedenleri

• Serviksin incinmesi, zedelenmesi, (cinsel birliktelik yada smir testinden sonra olursa).

•Servikal ve vajinal enfeksiyon.

• servikste polip olması.

• plesentanın yerleştiği yerde fibroid olması.

• Genetik bazı hastalıklar.

Erken gebelikte kanama ne kadar kötü olursa olsun düşük önlenme olasılığı yüzde 50ymiş.Kadınların yüzde 15 ila 25 inde en az bir kere yaşanıyormuş.

Daha ileri gebelikte olan kanamalar
,düşük plesenta(zamanla ve istirahatle tekrar yükseliyormuş)
,erken plesenta ayrılması, yırtılması (buda istirahatle önlenebiliyormuş)

Yani her akıntı ve ya lekelenmede benim gibi ruhunuzu teslim etmeyin diye yazıyorum arkadaşlar, Allah bu kandil gecesi hepinizi ve bebişlerimizi korusun.

canımbenim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şükürler olsun ki bebeğin iyiymiş. yazdığın bilgiler içinde sağol tatlım

canım çok geçmiş olsuuuun dinlenmen lazııım dikkat et kendinneee

kızlar ikinizede geçmiş olsun iyi bakın kendinize

aynı şeyi cumartesi bende yaşadım canım iş yerinde sabahtan beri başım dönüyordu gözleirm kararıyordu polikinliğe gittim tansiyonum düşmüş vucudum su kaybetmiş tuzlu ayran içtim bol bol da su içtim iyim şimdi ama çok zor bir durum

doğru diyosun canım işimiz zor.Yazın kavurucu sıcaklarında neler yaparız inan bende bilmiyorum.şimdilik tek tesellim hormonsuz yaz meyvalarından dilediğim kadar yiyebilecek olmam..cokacimcoook

aynene tatlım benimde tek tesellim çok severim yaz meyvelerini

günaydın kızlar nasılsınız? herkes nasıl çok fazla geçmişi okuyamadım cumarteside bakamadım hem kötüydüm üstüne birde işler çok yoğundu ama iyim bu gün özleidm sizleri umarım herkes iyidir bebeişlerde öyle herkesin geçmiş kandili mibarek olsun iyi haftalar olsun kızlar günler çok hızlı geçmsin bebeişlerimizi göreceğimiz günler hemen gelsin

Günaydın hamişler mutlu ve gülücüklü haftalar bebişlerimizle :)))

günaydın kızlar herkeze selamlar... ujmarım herkez iyidir ben iyi sayılırım ama sabah öğürmeler hala devam ediyor... bide hamiş kalalı sadece 800 gr. almışım ... herşeyin hayırlısı yarın ikili sonuç çıkıcak .. doktora gidicem kısmetse...

hadi tatlım hayırlısı inşallah temiz çıkar

aynen canım bende seninle aynı duygular içindeyim ama kalbimizi ferah tutmaya çalışalım

evet haklsısın ama elimde değil iyi mi şuan nasıl bir kaç gündür karnımda serime falanda olmuyor korkuyorum bebeğim iyimi hareketlimi aklım onda hep ya Allah sabır versin bize

Günaydın kızlar,
Öncelikle burdan kadınlar günümüzü ve kandilimizi kutlayan herkese teşekkür eder,
aynı şekilde hepinizin geçmiş kadınlar gününü kutlar , kandilinizin mübarek olmasını dilerim. Allah hepimizin tüm dualarını kabul etsin, bu zorlu zamanlarımızda meleklerini yanımızdan esirgemesin inşallah.
Nasılsınız bakalım kızlar? Bebişleriniz nasıl ? Haftasonunu tamamladık yine işteyiz işte senağlama . Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz.
Bu arada biz ev bulduk taşınıyoruz. Bu hafta kendi evimizdeki eşyaları toplayacağız , önümüzdeki cumartesi de taşınacağız. Çok zor bir hafta bekliyor olacak beni ne yapıcam hiç bilmiyorum :1no2:

gunaydın kızlar.
dilek kendini çok zorlamaman lazım. istersen netten arastır bu taşıma şirketlerının fiyatlarına bak uygun gelırse onlar toparlasın. ben 6 aylık evlıyken tasındım felaket yorucu bişey. Allah yardımcın olsun. evınde hayırlı olsun

Günaydın hanımlar , hepinizin geçmiş kandili ve kadınlar gününü kutlarım , benim cumartesim çok iyiydi yattım bütün gün dinlendim ama dün geci bir baş ağrısı mide bulantısı mahvetti beni ( şımarıp çok karıştırdım ) akşam istifra ettim de rahatladım :)

Dilekçim bu arada taşınmak gerçekten zor ama sen mümkün olduğunca kendini koru ileri geri herşeye atlama sakın ... Kolay gelsin .

Canım zaten taşıma şirketi taşıyacak. Ama yani küçük eşyaları , mutfak eşyalarını, çamaşırları , kitapları falan onlar toplamıyor ki yine mecburen ben toplayacak ve ben yerleştireceğim..

tatlım seninde kadınlar günün ve kandilin kutlu olsun

çok sevindim hadi hayırlısı canım ev bulmanıza en azından daha ilerki zamanlarda snein için daha zor olurdu ama bir haftada yerleşirsin sorun kalmaz sen stres yapam yeni evinin tadını çıkar yeni ev yeni bebek ohh ne güsel bizimki temmuz gibi biticek ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…