D
deryadevrim
Ziyaretçi
selam hanımlar
ben hiç iyi değilim yaaa, midemi üşütmüşüm
habire kusuyorum, yediklerim midemde durmuyor
karnım midem çok ağırıyor, bulantım çok var
ne yapmalıyım? bilgisi olan lütfen yardım etsin
geçmiş olsun canım; bol bol portakal suyu iç... benim de miğdem çok fena...
hanımlar unutmadan,
cumlemızın kandılı mubarek olsun.allah tum dualarınızı kabul eylesın ınsallah.
dün unutmuşum sağ olun ben de herkesin geçmiş kandilini kutlar allahtan hayırlara vesile olmasını dilerim
bu arada deryacım gaviscon şurup olmasa bittim ben ama o bile fayda etmez oldu.bak mojide söylemiş rennie de alabilirsin doktor okey vermişti banada.
tamam canım bugün sağlık ocağına gidip yazdırrım, sağol
merhaba arkadaşlar.. siteye giremedim bi türlü yaa... 404...bişeyler çıkıyordu...sinir oldum.. çok hastayım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyiydir... bademciklerim kızarmışş her yerim tutulmuş sankii... hastalandımm uyuyacağım biraz...ateşimi ölçtüm az önce 37 inşllh yükselmez.. arkadaşlar hamilelikte griple nasıl mücadele edicez.... limon yiyeyyim dedim ama... hala kötüyümm....
geçmiş olsun canım bol bol su ve portakal suyu iç.. benim de miğdem çok kötü inşallah atlatırız bir an önce
ay kızlar bugun eşimle dolasmaya cıktık.bı dukkana grdık.kucucuk bı dukkan ama ıcerısı mal dolu.gıyım satıo tıklım tıkış cok sıkıcı..ben yukarı raflara bakınırken bır fenalastım.eşime dedım ben ıı dıılım.bıden nefes alamadım yanı alırken bogazıma batıodu sankı aldgım nefs.sonra basım donmeye basladı.bembeyaz olmusum.elım ayagım buz kesmıs hemen su verdıler.esım arabaya atıp eve getrdı hemen tuzlu ayran ıcırdı.sonra ıyı oldum.ama o kadar korktum kı.rabbım kımseye yasatmasın.cumlemıze ve bebeklerımıze saglık versın ınsallah
geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin; dikkat et kendine tansiyon düşmüştür
kızlar ya benim kasığımdaki sancı bir kaç dakikada bir devam ediyor
rahim genişliyor canım çok normal; bir de malum ya kabızlık(
gunaydın hanımlar,
nerelerdeydınız hafta sonu kımse yoktu desem yerıdır.masallah subhanallah herkes iyi.allah daha da iyilik versin.
o testi bız aldıgımız hamılelık dergılerınden yazdık.haberınız olsun.
cok guzel bır gun olsun ınsallahh
günaydın canım; haftasonu karla oynamaya gittim; şifamı buldum geldim...üşütmüşüm(