2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım; bol bol portakal suyu iç... benim de miğdem çok fena...

hanımlar unutmadan,
cumlemızın kandılı mubarek olsun.allah tum dualarınızı kabul eylesın ınsallah.

dün unutmuşum sağ olun ben de herkesin geçmiş kandilini kutlar allahtan hayırlara vesile olmasını dilerim

canım ne testi bu ben anlamadım da:uhm: nerde yazıyo nasıl yapılıyo bizde yapalım ne çıkıcak

bız aldıgımız hamılelık dergılerındekı cınsıyet testını buraya yazdık dun aksam da o testten bahsedıoruz.yapmak ıstersen aksamkı konusmaların ıcınde sayfasını bılmıorum cnm.

kızlar, bu demir hapı beni mahvetti ya((( elevit hapı da miğdemi bulandırıyor... karnım çatlayacak kabızlıktan....sizde de demir hapı sorun çıkarıyor mu?

Günaydın kızlar. Berbat bir hafta sonu geçirdim. 2 gündür geçmeyen bir baş ağrısı. Dün acile gittim. Hiç bişey yapmadılar. Parol iç karanlık odada dinlen dediler. Offf yaa çok kötüydü. Miğrenim tutmuş bende miğren yoktu ama gebelikten kaynaklı sanırım. Allah miğreni olanlara yardı etsin.
Taşınacak arkadaşlar varmış. Lütfen kendinize dikkat edin. Hamile olduğunuzu unutmayın..

geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin; dikkat et kendine tansiyon düşmüştür

günaydın canım; haftasonu karla oynamaya gittim; şifamı buldum geldim...üşütmüşüm(

gecmıs olsun canım.ama nerde buldun bu havada karı.ben en dogudayım burda bıle kalmadı kar.dıkkat edelım hepımız hastalanınca duzelmek eskısı kadar kolay olmuo.

kızlar, bu demir hapı beni mahvetti ya((( elevit hapı da miğdemi bulandırıyor... karnım çatlayacak kabızlıktan....sizde de demir hapı sorun çıkarıyor mu?
evet ya ne kocaman oyle elevıt yutamıorum ben .2ye ya da 3e boluorum yutmak ıcın.o kabızlıgı yapan demır ılacı dımı canım.aynı etkıyı ben de yapıo.ama bısey sorcam benım doktorum kılo kaybettıgımı gorunce elevıtı v erdı ama ıstahın acılınca bırakabılırsın dedı.iştahım acıldı ıcsem mı bıraksam mı baska dotorlar oyle bısıy dememıs.içeyım dımı zararı olmaz faydası olur.

gecmıs olsun eda. sana nacızane bı tavsıyede bulunmak istıyorum
basın agrıyınca pamuga kolonya uzerıne de karabıber dok ustune de tekrar pamuk koy bundan ıkı tane yapıp sakaklarına koy ve yemenıyle basını sar.ıyı gelıo.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Berbat bir hafta sonu geçirdim. 2 gündür geçmeyen bir baş ağrısı. Dün acile gittim. Hiç bişey yapmadılar. Parol iç karanlık odada dinlen dediler. Offf yaa çok kötüydü. Miğrenim tutmuş bende miğren yoktu ama gebelikten kaynaklı sanırım. Allah miğreni olanlara yardı etsin.
Taşınacak arkadaşlar varmış. Lütfen kendinize dikkat edin. Hamile olduğunuzu unutmayın..

sağol tatlım geçmiş olsun sanada sende kendine dikkat et

kızlar günaydın testi güncel tutalım petibör kardeşle ortak çalışmamız dergilerden yazdık. aşağıdaki gibidir. hangisi çoksa cinsiyet odur. bilimsellikle en ufak alakası yok geleneksel hurafesel bir şey. eğlence niyetine hadi bakalım:

1-)eger ıdrarınız acık sarı renkteyse kız, mat sarıysa erkek
2-)eger ayaklarınız hamılelıkten oncekı halıne gore usumuyorsa kız,daha cok usuyorsa erkek.
3-)bacaklarınızdakı tuyler daha az uzuyorsa kız,daha cok uzuyrsa erkek
4-)memişler aynı yada az buyuduyse kız, daha cok buyuduyse erkek.
5-)canınız meyve cakıyorsa kız,et ve protein cekıyorsa erkek
6-)karnınız yayıksa kız,sıvrıyse erkek
7-)yuzunuz sıvılcelendıyse kız,aynıysa erkek
bır yere bırakılan anahtarı ılk yuvarlak yerınden tuttuysanız kız,ucundan tuttuysanız erkek
9-)eger vucudunuz şişiyorsa kız,aynıysa ya da daha az şişiyorsa erkek
10-)burnunuz eskıyle bır fark yok ise kız genışledıyse erkek
11- kilolar kalça popodan alınıyorsa kız, üst bölgelerden alınıyorsa erkek
12-bebebek karnın yukarısında duruyorsa kız aşağısında duruyorsa erkek
13-yastık yatağın güneyindeyken uyuyorsan kız kuzeyindeykense erkek
14-ekmeğin tepesinin ucundan yiyorsan kız yiyemiyorsan erkek
15-baba gebeyle birlikte kilo almıyorsa kız elıyorsa erkek
16-annenin saç rengi gri değilse kız griyse erkek
17- ilk dönemlerde bulantı yoksa kız varsa erkek
18- gebelikte iyi görünmüyorsan kız iyi görünüyorsan erkek
19- iğne takılmış iplik göbeğin üstünde sağa sola sallanıyorsa kız dönüyorsa erkek
20-ekşi şeyeri can çekiyorsa kız tatlı şeyleri can çekiyorsa erkek
21-bebeğin kalp atışlar 140 üstü ise erkek altı ise kız
22-portakal suyunu seviyorsanız kız sevmiyorsanız erkek
23-baş ağrıları yoksa kız varsa erkek
24 - biri size elllerini göster dediğinde avuç içi aşağı bakıyorsa kız yukaruysa erkek
25 fincanı gövdesinden tutuyorsan kız kulpundan tutuyorsan erkek

kızlar ben de size bir şey soracağım. göğüslerimiz şişti hassalaştı falan tamam ama bu sabah ve bundan önce bir- iki defa göğsümde belirgin bir noktada acı hissettim. ciddi bir acı ama geçti. huzursuz oldum.

var mı böyle bir şeyler yaşayan?

çok doğru canım benim ilk evlendiğim yıl sürekli bademciklerim şişiyordu ve bunu yapmamım söylediler okadar kötüydüki su bile içemiyordum eşim 40 derece ateşle hastaneye kaldırıyordu karabibere alerjim olmasına rağmen denedim eşimin o kızarıkları görüp çığlıklar atmasına karşı 1 kere denedim allaha şükür bir daha da olmadı

sevil78 çok geçmiş olsun.

arkadaşlar ben bir de bu smear testi ile ilgili soracağım herkes yaptırdı mı bunu gebelikte? kaçıncı hafta yaptırdınız ve bu bir standart prosedür mü?

kızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı

canımcım meme dokusu degıstıgı için olmustur.artık hormonlar ılerıde sut yapıcakları ıcın kendılerını ona gore degıstrıolardır.korkma canım.

arkadaşlar ben bir de bu smear testi ile ilgili soracağım herkes yaptırdı mı bunu gebelikte? kaçıncı hafta yaptırdınız ve bu bir standart prosedür mü?
ben yaptırmadım canım.doktorum ıstemedı oyle bısey.:sm_confused:

kızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı

bırcancım aksam bunu ben de sormustum.ben de sadece bende oldu sanmıstım.koca kıllı gobeklı mı olcaz.ama hamılelıkten sonra dokuluomus bu tuyler o yuzden cok kasmadım.kafamçokkarıştı

petibör sağolasın.

nevesta, sivilce varsa kız bebek geliyor test öyle diyor :) canım üzülme geçecek inşallah doğunca. tüyler evt sanki ben de de biraz koyulaştı gibi.

bırcancım aksam bunu ben de sormustum.ben de sadece bende oldu sanmıstım.koca kıllı gobeklı mı olcaz.ama hamılelıkten sonra dokuluomus bu tuyler o yuzden cok kasmadım.kafamçokkarıştı

hayy Allahtan dökülüyormuş çok sevindim kaydirigubbakcemile3
ama korktum bir an böyle kalır diye bunlar daha da çıkıp uzuyacaklar mı:1shok:

hayy Allahtan dökülüyormuş çok sevindim kaydirigubbakcemile3
ama korktum bir an böyle kalır diye bunlar daha da çıkıp uzuyacaklar mı:1shok:

ay bırcan ya gulmekten oldum kızım ya.yok anacım daha cıkıp uzamıcaklar.zaten cıkmıo kı yenı uzamıo da.sadece olanlar kalınlasıo ve rengı koyulasıo.allah iiliğini:roflol:

pembe goguslerdekı o tarz agrılar normal.bende dun akşam baktım damarlarda ıyıce belırgınlesmıs:) sut uretımımız basladı:)
smear testını tup bebek tedavısınde almıslardır dıye düşünüyorum. benım baslangıcta aldılar. aldıklarını soylemedıler ama ben daha oncede yaptırdıgımdan aldıklarının o oldugunu düşündüm. vajınal servıkal yapıya bakıyorlar yada bılmıhyorum. belkıde ıkısıde aynı seydır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…