2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa yerleştirmek çok sorun değil. gerekırse 1 ayda yavas yavas halledersınde. toplanırken yardımcı olacak aıle genclerı buyuklerı falan varsa yanında olsunlar canım.

Dilek ciğim hayırlı olsun güle güle otur inşallah şimdiden dikkat et yormamaya çalış kendini yavaş yavaş yerleşirsin acele etme sakın
kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun

günaydın hafta sonu pek uğrama fırsatım olmadı maşallah oku oku bitiremedim.. umarım herkes iyidirr..

taşınacaklar varmış benim gibi hepimize kolay gelsin şimdiden... on güne kadar bende taşınacağım bir aksilik çıkmazsa

dilakcim nasılsın bu arada bebeğin nasıl?

Çok teşekkür ederim canımcım. Dediğin gibi zaman geçtikçe bu iş benim gözümde daha fazla büyüyecek ve daha zor olacaktı iyi oldu diye düşünüyorum. Sizinki de inşallah hayırlısı ile biter de taşınırsınız tatlım. Beni sorarsan iyiyim ama dün gece karnım çok ağrıdı , bebekle ilgili bir şey değil sanırım midem yediklerimi hazmedemedi. Senden naber?
Sizde iyisinizdir umarım.

yaa yerleştirmek çok sorun değil. gerekırse 1 ayda yavas yavas halledersınde. toplanırken yardımcı olacak aıle genclerı buyuklerı falan varsa yanında olsunlar canım.

Evet canım aynen öyle yerleştirmek daha rahat olur. Zamanla herşey yerini bulur nasılsa. Annem yanımda olucak eşyaları toplarken , tabi eşimde toplar. bir şekilde hallederiz artık.

Dilek ciğim hayırlı olsun güle güle otur inşallah şimdiden dikkat et yormamaya çalış kendini yavaş yavaş yerleşirsin acele etme sakın
kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun

Çok teşekkür ederim tatlım ama kendimizin değil yine kiraya çıkıyoruz(

taşınacaklar varmış benim gibi hepimize kolay gelsin şimdiden... on güne kadar bende taşınacağım bir aksilik çıkmazsa

Canım benim sağol sana da kolay gelsin. Hemen hemen aynı zamanlarda taşıncaz o zaman...

şimdiden gözümde büyüyo taşınma meselesi ama bebişim için daha rahat bir eve taşınmam gerekiyo zaten.. napalım onun için değer..

diakcim cumartesi tansiyon prblemim vardı bu günde ara ara kasığıma ağrı giriyor sol kasığıma

şimdiden gözümde büyüyo taşınma meselesi ama bebişim için daha rahat bir eve taşınmam gerekiyo zaten.. napalım onun için değer..

Aynen canım bende öyle düşünüyorum onun daha iyi büyümesi için kaloriferli bir eve çıkmamız şarttı.

diakcim cumartesi tansiyon prblemim vardı bu günde ara ara kasığıma ağrı giriyor sol kasığıma

Geçmiş olsun canım bazen bende de oluyor tansiyon düşmesi. Özellikle yemek yemeyi geciktirdiğim zamanlarda. Dikkat et tatlım kendine. Normaldir herhalde kendi kendine çok vesvese yapma.

GUNAYDIN sekerler nasilsiniz bebisleriniz nasiiil.dilekcim dikkatet tasinirken fazla kendini yormaaa-tatlicadiarzu-nevestebircan canim bebek buyudukce o agrilar cogalacak gecmis olsun tansiyon icin biraz dikkat et canim.:ecrin_bebek:

kızlar dun pembemavı arkadasımız cınsıyet için test yazmıstı. cınsıyetı bellı olan arkadaslar sızde densenıze ne cıkacak? benım dr un tahmını ıle test uyumlu cıktı:)

bugüm midem kötü
ben de yaptım başa baş çıkıyor bakalım cinsiyeti ne olcak çok merak ediyorum

gunaydın hanımlar,
nerelerdeydınız hafta sonu kımse yoktu desem yerıdır.masallah subhanallah herkes iyi.allah daha da iyilik versin.
o testi bız aldıgımız hamılelık dergılerınden yazdık.haberınız olsun.
cok guzel bır gun olsun ınsallahh

kızlar ya benim kasığımdaki sancı bir kaç dakikada bir devam ediyor

bırcancım o sancılar bana da gırıo.hatta bazen yatakta sagdan sola donerken bıle oluo.bır gece boyunca devam etmıstı bı defa benım.bırcogumuzda da var.bebeklerımız buyuyo olucak o kadar.hemen kendıne evham yapma.ıyı dusun ıyı olsun canım.:1hug:

bende baktım teste cinsiyetimiz belli değil ama doktor kıza benziyo dedi. testtekilerde tutuyo kız bebek için hayırlısı bakalım..

canım telaş yapmana gerek yok o ağrılar hepimizde oluyor bendede bazen gün boyunca devam eden kasık ağrıları oluyor bazende şiddetli bir şekilde batmalar oluyor ama bunlar normal bebek büyüyor canım karnımız geriliyor rahim büyüyyor bunların olması doğal sen kendini kötü düşüncelere verme iyi düşün hep:1hug:

amin tatlım inşallah
ama ağrım hala geçmedi

bende baktım teste cinsiyetimiz belli değil ama doktor kıza benziyo dedi. testtekilerde tutuyo kız bebek için hayırlısı bakalım..

canım ne testi bu ben anlamadım da:uhm: nerde yazıyo nasıl yapılıyo bizde yapalım ne çıkıcak

GUNAYDIN sekerler nasilsiniz bebisleriniz nasiiil.dilekcim dikkatet tasinirken fazla kendini yormaaa-tatlicadiarzu-nevestebircan canim bebek buyudukce o agrilar cogalacak gecmis olsun tansiyon icin biraz dikkat et canim.:ecrin_bebek:

Teşekkür ederim şekerim. Dikkat edicem artık kendime.

Canım bir doktorunu arayıp konuşsana...Hem için rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…