Canım zaten taşıma şirketi taşıyacak. Ama yani küçük eşyaları , mutfak eşyalarını, çamaşırları , kitapları falan onlar toplamıyor ki yine mecburen ben toplayacak ve ben yerleştireceğim..
tatlım seninde kadınlar günün ve kandilin kutlu olsun
çok sevindim hadi hayırlısı canım ev bulmanıza en azından daha ilerki zamanlarda snein için daha zor olurdu ama bir haftada yerleşirsin sorun kalmaz sen stres yapam yeni evinin tadını çıkar yeni ev yeni bebek ohh ne güsel bizimki temmuz gibi biticek ev.
dilakcim nasılsın bu arada bebeğin nasıl?
yaa yerleştirmek çok sorun değil. gerekırse 1 ayda yavas yavas halledersınde. toplanırken yardımcı olacak aıle genclerı buyuklerı falan varsa yanında olsunlar canım.
Dilek ciğim hayırlı olsun güle güle otur inşallah şimdiden dikkat et yormamaya çalış kendini yavaş yavaş yerleşirsin acele etme sakın
kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun
taşınacaklar varmış benim gibi hepimize kolay gelsin şimdiden... on güne kadar bende taşınacağım bir aksilik çıkmazsa
şimdiden gözümde büyüyo taşınma meselesi ama bebişim için daha rahat bir eve taşınmam gerekiyo zaten.. napalım onun için değer..
diakcim cumartesi tansiyon prblemim vardı bu günde ara ara kasığıma ağrı giriyor sol kasığıma
diakcim cumartesi tansiyon prblemim vardı bu günde ara ara kasığıma ağrı giriyor sol kasığıma
kızlar ya benim kasığımdaki sancı bir kaç dakikada bir devam ediyor
gunaydın hanımlar,
nerelerdeydınız hafta sonu kımse yoktu desem yerıdır.masallah subhanallah herkes iyi.allah daha da iyilik versin.
o testi bız aldıgımız hamılelık dergılerınden yazdık.haberınız olsun.
cok guzel bır gun olsun ınsallahh
bende baktım teste cinsiyetimiz belli değil ama doktor kıza benziyo dedi. testtekilerde tutuyo kız bebek için hayırlısı bakalım..
GUNAYDIN sekerler nasilsiniz bebisleriniz nasiiil.dilekcim dikkatet tasinirken fazla kendini yormaaa-tatlicadiarzu-nevestebircan canim bebek buyudukce o agrilar cogalacak gecmis olsun tansiyon icin biraz dikkat et canim.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?