sevil78 çok geçmiş olsun.
arkadaşlar ben bir de bu smear testi ile ilgili soracağım herkes yaptırdı mı bunu gebelikte? kaçıncı hafta yaptırdınız ve bu bir standart prosedür mü?
kızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı
merhaba arkadaşlar, ikili testin sonucu şimdi geldi sonuç iyi çıkmış. rahatladım meraktan gece uyuymamıştım.
benim de şu sıralar baş ağrım var gerçektente karanlık oda rahatlıyor. bişey sorucam arkadaşlar yüzünde kıl çıkan varmı sivilcenin haricinde.?
merhaba arkadaşlar, ikili testin sonucu şimdi geldi sonuç iyi çıkmış. rahatladım meraktan gece uyuymamıştım.
benim de şu sıralar baş ağrım var gerçektente karanlık oda rahatlıyor. bişey sorucam arkadaşlar yüzünde kıl çıkan varmı sivilcenin haricinde.?
Kızlar ben bebek için alışveriş derdine düştüm şimdiden:)))
Yavaş yavaş bebek arabası, mama sandalyesi, yürüteç, süt pompası'na bakar oldum. Sizde durum nasıl?
Fiyatlar da acayip pahalı...
ben henuz hıcbısey almadım.henuz erken dıe dusunuorum..ama bebek arabası ve mama sandalyesınden once alınması gereken bence daha cok sey var.hastane cıkısı,battanıyeler,v.s. gibi. sımdılık netten bakmakla yetınıorum.
Hani onlar sonuçta çok pahalı değiller ya bir şekilde halolurlar diye düşünüyorum.
Acaba bu benim bahsettiklerimi ne zaman almak lazımdır. Bebek hemen doğunca mı yoksa 2-3 aylık olunca mı?
kızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı
kızlar biz böyle sivilce tüylenme falan koca göbüş derken iyice çirkinleşicezmi ne? ayy napalım
arkadasın bebegi 7 aylık oldu yenı aldı mama sandalyesı anca orda oturabılıo dıo.
ama bebek arabasını daha erken alabılırz.dogumdan once yok kıyafetlerı(ki onlar da ufak ufak derken cok para tutuo aklında olsun) yok dogum ucretı derken daha fazla nakde ıhtıyacımız olacak.o yuzden araba belkı dogumdan 1-2 ay sonra alınabılır.cunku nasılsa 40 gunden once bebegın saglıgı acısından da evden cıkılmıo.cook calısmamaız gerekıo cookfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?