2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar, ikili testin sonucu şimdi geldi sonuç iyi çıkmış. rahatladım meraktan gece uyuymamıştım.
benim de şu sıralar baş ağrım var gerçektente karanlık oda rahatlıyor. bişey sorucam arkadaşlar yüzünde kıl çıkan varmı sivilcenin haricinde.?

kızlar biz böyle sivilce tüylenme falan koca göbüş derken iyice çirkinleşicezmi ne? ayy napalım

sevil78 çok geçmiş olsun.

arkadaşlar ben bir de bu smear testi ile ilgili soracağım herkes yaptırdı mı bunu gebelikte? kaçıncı hafta yaptırdınız ve bu bir standart prosedür mü?

Evet canım benim ilk gittiğim doktor yapmıştı o zamanlar 7 haftalık falan hamileydim. Acayip canım yanmıştı.

kızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı

Evet canım benimkilerde aynı şekilde.Sivilce zaten ara ara olurdu ve yine oluyor.

Gözünaydın canım çok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin

merhaba nasılsınız hanuımlar bebıler nasıl

Kızlar ben bebek için alışveriş derdine düştüm şimdiden:)))
Yavaş yavaş bebek arabası, mama sandalyesi, yürüteç, süt pompası'na bakar oldum. Sizde durum nasıl?
Fiyatlar da acayip pahalı...

canımm çok sevindim darısı sonuç alcakların başına

kızlar biz dün eşimle alışverişe gittik bebeğime ilk kez bir emzik aldık öyle tatlı ki küçücük açık sarı ve turuncu renginde çok güsel ama

Kızlar ben bebek için alışveriş derdine düştüm şimdiden:)))
Yavaş yavaş bebek arabası, mama sandalyesi, yürüteç, süt pompası'na bakar oldum. Sizde durum nasıl?
Fiyatlar da acayip pahalı...

ben henuz hıcbısey almadım.henuz erken dıe dusunuorum..ama bebek arabası ve mama sandalyesınden once alınması gereken bence daha cok sey var.hastane cıkısı,battanıyeler,v.s. gibi. sımdılık netten bakmakla yetınıorum.

Hani onlar sonuçta çok pahalı değiller ya bir şekilde halolurlar diye düşünüyorum.
Acaba bu benim bahsettiklerimi ne zaman almak lazımdır. Bebek hemen doğunca mı yoksa 2-3 aylık olunca mı?

Hani onlar sonuçta çok pahalı değiller ya bir şekilde halolurlar diye düşünüyorum.
Acaba bu benim bahsettiklerimi ne zaman almak lazımdır. Bebek hemen doğunca mı yoksa 2-3 aylık olunca mı?

arkadasın bebegi 7 aylık oldu yenı aldı mama sandalyesı anca orda oturabılıo dıo.
ama bebek arabasını daha erken alabılırz.dogumdan once yok kıyafetlerı(ki onlar da ufak ufak derken cok para tutuo aklında olsun) yok dogum ucretı derken daha fazla nakde ıhtıyacımız olacak.o yuzden araba belkı dogumdan 1-2 ay sonra alınabılır.cunku nasılsa 40 gunden once bebegın saglıgı acısından da evden cıkılmıo.cook calısmamaız gerekıo cookfisfisfis

Selam Kızlar. Nasılsınız? Geçmiş almış başını gitmiş. Okuyamadım. İnşallah ters birşeyler yoktur. Bende yarın kan testi sonucumu alıp doktora göstericem. İnş. iyi çıkar :Saruboceq:

kızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı

Benim zaten sivilce problemim vardı , hamilelikte geçer demişlerdi bir faydası olmadı , tüylenme dersen benim de karnımda tüylerin rengi koyulaştı ,ben bebe yağı kullanıyorum ondandır diye düşünmüştüm demek gebelikten miş ...

kızlar biz böyle sivilce tüylenme falan koca göbüş derken iyice çirkinleşicezmi ne? ayy napalım

Sanırım çoğumuzun kızı olacak :))

Bence bebek arabası ve mama sandalyesi hemen lüzumlu şeyler değil , bebek arabasını arkadaşım 4 . aydan sonra kullanmaya başladı , mama sandalyesini ise 9. ayda . kıyafete gelince de ilk zamanlar için ööle cicili bicili elbiseler almayı düşünmüyorum ben , daha çok tulum ve çıtçıtlı body ler falan bol miktarda almak lazım çünkü ne kadar çok olursa o kadar iyiymiş, ayrıca göze görünmeyen banyo küveti , banyo malzemeleri , hastane çıkışları eee kış bebeği olacağı için battaniyeler bunlar göze görünmese de tutar olarak baya ediyor . Bir de kendimiz için gerekenler , lohusa sütyenleri , pijama ve gecelik takımı , göğüs pompası , göğüs kremleri ...

Anne için gerekenler

Hamilelik ve doğum ile ilgili doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız
Fanila; 4-5 adet
Külot; 6-7 adet
Sütyen; 2 adet
Birkaç gecelik; pamuklu ve ter emen cinsten olmasına dikkat edin
Sabahlık
Kalın çoraplar, doğumun ileri zamanlarında üşüyebilirsiniz
Terlik
Hijyenik Ped
Göğüs Pedi
Göğüs Pompası
Temiz havlular
Kirli çamaşır torbası
Kişisel temizlik malzemeleriniz; deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici krem, ruj, ıslak mendiller
Sırt masajınız için masaj yağı
Sizi dinlendirip rahatlatacak kitap, dergi, gazete, teyp ve kasetler

Hastane ve Hastane Çıkışı ıhtiyaç Listesi
Bebek için gerekenler

Body
Bebek takımı; ince penye hastane için
Bebek takımı; kalın hastane çıkışı için
Çorap
Patik
Penye şapka
Penye eldiven
Battaniye
Bebek Montu
Bebek Bezi
Temizleyici ıslak mendil
Pişik Kremi
Nemlendirici Krem
Biberon
Emzik
Önlük
Ana Kucağı

bende cuma gunu dr erkek gibi dıyınce hemen alıs verişe gıttık. yıne unısex seyler aldım. yakınınızda C&A magazası varsa ugrayın kızlar. iş yerım emınonune yakın diğer sayfalarda emınonunde çolk ucuz yerler var dıye okudum oralarada bakıcam. istanbulda olanlar varsa bılgı verırırım

slm kızlar daha çok erken bişiler alamk için.hele bi cinsiyetlerimiz kesinleşşin neler alırız yavrularımıza ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…