dışarı ama önermem gecen kazaya ugradık :)
Canım sen ertesi gün hapını neden kullanmadın ki benim başıma öyle birşey gelirse kullanırım 2-3 gün gerekirse sağdığım sütleri dökerim ne yapayım.
selam anneler. herkesin keyifler yerindedir inşallah.
dilek maşallah canım kuzuna ne güzel uyuyor.ali efe de gece uykusunu biliyor ama acıkınca basıyor feryadı uyanıyor :) deliksiz değil uykular bize...
özgecim ayfercim yalnız değilsiniz kızlar mertebe mevzuunda![]()
Evet canım ya maşallah kuzuma benimkinin uykusu açlığın yanında ağır basıyor 5dk önce mışıl mışıl uyuyan çocuğu kaldırıyorum altını alırken açlığının farkına varıyor basıyor çığlığı ve nasıl ellerini emiyor sütü ilk birkaç dakika soluksuz içiyor:)
tünaydınlar bu gece süper geçti yavrum uyudu nasıl dinlenmişim ihtiyacım varmış buna maşalla maşallah diyim
dilekcim senınde gecen güzel geçmiş maşallah defnesuya hiç üzmüyo seni biz bugece sizin kadar olmasakta 5 saat aralıksız uyumuşuz ben bile 5 saat boyunca hiç uyanmadım nasıl uyumuşum ölü hemen kalkttım gögüslerimi sagarken beyfendi uyandı zaten şükür ama dinlendim bi güzel tıckerı yaparsan sevinirim valla ben yapamadım banada kaplumbağ koyup küçük tosbagam yzarmısın 24-09-09
Ohhh maşallah canım senin oğluşuna da aman nazar değmesin inş. Sen emzirmeyip sağıyor musun artık?
Bu arada kızlar bebeğinin dili beyaz olan var mı ya benimkinin beyaz kimi 1 aydan sonra pamukçuk olmaz artık süt içtiği için normal diyor kimi bu pamukçuk sil karbonatla diyor 1 hafta kadar sildiğimde de pek birşey yaramadı kafam çok karışık :uhm: