of kızlar yaa şu kilo konusunda o kadar dertliyim ki anlatamam yemin ediyorum bu konuya o kadar çok sıkılıyorum ki günümün çoğu buna sıkılmakla geçiyo yani tabii ki Allah başka dert vermesin ama. Ya yirmi kilo aldım hamileliğimde ki bi ay erken doğurduğum halde 60 la girdim doğuma bi gün sonra hastaneden çıkarken 52 kiloydum çok beğendim kendimi hah böyle kalayım dedim ama dün tartıldım 48 kilo olmuşum yemin ediyorum oturup ağlıycam sinirimden ki ağlamadığımda olmuyo değil..Ya neler yemiyorum hele bu ara bi dikişte yarım kilo boza içiyorum sütü de geçtim kilo yapsın diye ama yok yok yok böyle giderse yine eski kiloma dönmekten çok korkuyorum yaa yine pantolonlarım olmaya başladı olmasınlar istiyorum bi pantolonla bütün kışı geçireyim ama vermiyim kilo valla her gün dua ediyorum Allaha her gün biraz daha eriyorum ne göbek kaldı ne popo kaldı

Hayatta hiçbişeyi kimseyi kıskanmadım ama inanın şu kilo alanları emzirirken bide veremeyenleri nasıl kıskanıyorum anlatamam heralde offf yaaa.yine başlıcak millet ne zayıfsın demeye diye stres oldum annemi kaynanamı her gördüğümde iyice zayıfladın yine demelerinden bıktım gerçekten depresyona giricem bu yüzden Allahım ya ne güzel almıştım üç tane daha doğursam belki biraz kalır. bütün bunları yazarken bi yanımda kurabiyeler bi yanımda çorba tıka basa tok olduğum halde hala yiyorum delirecem yaa.