selam kizölar nasilsiniz
bebeler nasil
GAMZEEEEEEEEEEEEEEEEE kiz senin cocuk doktorun kim iyimi izine gelecegimya dr ariyom
benimkinde 8dis var,ayakda duruyor,cak cak yapio ,dede,baba,mama, ebe diyoooo memislerime vuruyor sacimi cekiyorrrrrrrr,donuyor altini baglatmiyorrrrrrra.s
bebeklere arada ceviz veriyoruz ya
acaba badem de verilebilir mi
gamze hoşgeldin
hayırlı olsun düğününüz
dünürünüzün sağlığı nasıl
selam cicozlarım ben geldim yineooo kimler varmış kimler DD
canım bodrumdamı bu aradığın şey seni yahuuu :)))
ben izmire gidiyom doktora...
ama alt komşum uğur bey bodrumun en iyi çocuk dr.uymuş....
istersen ayarlarız bişiler....
bu arada belizde baba dede mama meme ve ve (ver ver anlamında ) diyo alkış filan yok zor oturuyo ama fırıldak gibi dönüyo kıpır kıpır... ama biz IQ dan çok dırdırcı bir annenin kızı olmasına bağlıyoruz bu durumu :))))))))))))))) :roflol::roflol:
valla ben daha cevizde vermedim bademde deneme fırsatım olmadı yarına başlıcam kısmetse çok vicdan azabı çekiyorum yaa düzenli bakamadım düğün yoluna çocuuma(((
ayrıcana canım yaa şu resideki mahlukatı çok aradınmı yaa valla sayfayı açamıyom tüylerim tiken tiken öğürcem az daha bakarsam hayatta en iğrendiim iki şeyden biri bu ya -tatlicadiarzu- :gitme:mafoldumbenbilmiyorumkismile:1no2:
handan geçmiş olsun canım ya. dişlerden mi acaba ateşi.
iyidir gamzem seni sormalı. düğünleri yaptık ikimiz de. gerçi benim sırada 1 kaynım ve 1 görümcem daha var :) sonra şükür bitiyor :))))
slm gamzecim sen nasılsın ii dilelim ii olalım mehmet fatih ateşli dünden beri başında nöbet tutuyorum ilk kez hasta oluo elim ayağım kırık öle oturuyoz işte
:roflol: gamze süpersin yaaa
ben kızıma karnımdayken bile hep tırtılım derdim
sonra doğdu yine tırtılım dedim
şimdi bi serpildi cilveler falan başladı kelebeğim diyorum
seni mi kırıcam kelebek resmi koyarım ben de :1hug:
bu arada gamze Allah şifa versin hastanıza
bişe yapılamıyosa da inşallah ağrısı sızısı olmaz rahat rahat yatar bari
çok kötü ya Allah çaresiz bırakmasın
handan geçmiş olsun ates te ınsan ne yapacagını sasırıyor malesef bızımde 15 gun evvel oldu. bızde diş bekledık ama hala gelen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?