ya evde ugrasmakta zor hemde bebısle ılgılenmek lazım.ama bız genelde mehmetcık vakfına bagıslardık.bu sene losev agır bastı.faydası olsunda Allah kabul etsın hepımızınkını canım ya.dedıgın gıbı gurbette olunca bayram donuk sankı.sankı bayram degıl tatıl gunu gıbı geldı bıze.ortada cıkolata var ama bız yıyosÇok üzgünüm çoook ah canım Turkıyemmmmturkbayragi
Saol tatlım :)
walla sabahtan berİ pek kİmse gÖzÜkmÜo kızım uyurkene bol bol gezdİm nette Şİmdİ uyandı 2 gÜndÜr kakamızıda yapmadık bİraz gİdİp yardımcı olayım :))
slm kızlar, bayramın 2.gününde herkese ii bayramlar tekrar...
sen kakasını nasıl yaptırıyorsun ki, bnimkide evelsi gün 2 gün boyunca yapmamıştı dr.a sordum fitil verdi aldım ama yapamadım daha poposuna değer değmez şiddetli ağlamaya başladı kıyamadım. allahtanda yapmamışım 2 saat sonra kendiliğinden yaptı. dr.un dediğine göre bebeklerde 5güne kadar kakasını yapmayabiliyormuş ama en sağlıklısı 48 saat içinde yapmadımı fitille içlerini boşaltmakmış.
merhaba kızlar. canım çok sıkıldı ya. iki gündür oğlum çok huysuz tepemde sürekli. ağlamalar falan. gece saat başı kalktı vıkır vıkır gazı da var. hep kucak istiyor. belim ağrıdı kollarımda derman kalmadı ne yapacağımı şaşırdım.şimdi zorla uyuttum da yazıyorum. sol gözü yaşarıyor azcık.arada da hapşırıyor nezle mi yaptım oğlumu acaba ondan mı bu huysuzlukları anlamadım.
cnm bizde antibiyotik kullanıyoruz bebegime acaba ondanmı yeşilki...:uhm: szi ne için veriyodunuzj bebeginize antibiyotıgı
CNM TŞK...MERAK EDİYODUM BENDEopuyorumnanaktanbenimde eşim hemen ay üşüdümü hastamı die hemen panik oluodu şimdi alıştı ısı değişiminde burnunu temizlemek istediğinde hapşırımış kızım üstüne bide çene titretio arada..
"" Hapşırık, hıçkırık ve öksürük; Yenidoğan bebeklerde hapşırık çok sık görülür ve genellikle normaldir. Öksürük emme ve yutma esnasında görülebilir;aşırı olması, beraberinde burun akıntısı, burun tıkanıklığı ve ateş gibi şikayetler olması hastalık belirtisidir. Hıçkırıkta; yenidoğanda özellikle beslenme sonraları sık görülür."" (alıntı)
uçakla gelmiştik ankaradan siirte. Öylesine götürdüm doktora.
Kulak zarı kızarmış antibiyotik verdi. Şimdi kulağından akıntı pislik falan geliyor azar azar.
2 gün önce sordum doktora iyileştiğinin işaretiymiş. Bugün kestik ilacı.
Gelecek hafta gideriz doktara. Antibiyotiği ilk verdiğimde 2 3 gün ilacı verdikten sonraki kakasında görüyordum yeşil renk.
Ama bir sonrakinde yoktu.
UÇAKLA YOLCULUKTA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ BEN BİLMİYORUM CNM YA...NELER LAZIM.BİZİMDE BUGUN KAKAMIZ SARI OLDU.ANTİBİYOTİGİ BIRAKTIK DÜN:dance:
iyi akşamlar bu akşam ogluşumu banyo yaptırdık daha önceki banyolarında yapmayı unutmuştum demetin dedigin dediği sırtındı diken olayı çok dogru banyodan sonra bebeyagı ile sırtını sıvazladım sonuç inanılmaz gerçekten siyah siyah diken gibi şeyler çıktı demetcim çok saol canım opuyorumnanaktaninş. deliksiz bi uyku çekeriz bugun
ємєℓ;10270219 .!.:iyi aksamlar hanımlar opuyorumnanaktan nasılsınız nasıl geciyor bayram?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?