2009 Eylül Anneleri

günaydııııın millleeett :)
tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz ama en büyük teşekkür kahramann kocamaaa :) akşam lasonil sıcak su masaj ohh şükür iyim şimdi :)))

Saol tatlım :)
walla sabahtan berı pek kımse gÖzÜkmÜo kızım uyurkene bol bol gezdım nette Şımdı uyandı 2 gÜndÜr kakamızıda yapmadık bıraz gıdıp yardımcı olayım :))

sorma yaaaa.. güya yemicem diye zorluyom kendimi ama arada dayanamıyp atıyom ağzıma..zaten kimse gelmiyo böylece bitene kadar ben yemiş oluyoummm

slm kızlar, bayramın 2.gününde herkese ii bayramlar tekrar...

Saol tatlım :)
walla sabahtan berİ pek kİmse gÖzÜkmÜo kızım uyurkene bol bol gezdİm nette Şİmdİ uyandı 2 gÜndÜr kakamızıda yapmadık bİraz gİdİp yardımcı olayım :))

sen kakasını nasıl yaptırıyorsun ki, bnimkide evelsi gün 2 gün boyunca yapmamıştı dr.a sordum fitil verdi aldım ama yapamadım daha poposuna değer değmez şiddetli ağlamaya başladı kıyamadım. allahtanda yapmamışım 2 saat sonra kendiliğinden yaptı. dr.un dediğine göre bebeklerde 5güne kadar kakasını yapmayabiliyormuş ama en sağlıklısı 48 saat içinde yapmadımı fitille içlerini boşaltmakmış.

merhaba kızlar. canım çok sıkıldı ya. iki gündür oğlum çok huysuz tepemde sürekli. ağlamalar falan. gece saat başı kalktı vıkır vıkır gazı da var. hep kucak istiyor. belim ağrıdı kollarımda derman kalmadı ne yapacağımı şaşırdım.şimdi zorla uyuttum da yazıyorum. sol gözü yaşarıyor azcık.arada da hapşırıyor nezle mi yaptım oğlumu acaba ondan mı bu huysuzlukları anlamadım.

yok canım kakasını yaptıramıyorumda gaz çıkarmak için yaptığım masaj vardı onu yaptım pişik kremimizi bolca totomuza sürdüm 2 saat geçmeden yaptıki aman yarabbim göbeğine kadar bütün kıyafetimiz battı. dediğin gibi bebek durumdan rahatsız değilse 5 güne kadar beklenebilirmiş.

canım ya kıyamam benim kızımda her 15 te bir mutlaka senin bebiş gibi davranıo saatlerce memeden inmek istemio kucak istio doktorumuz kendini tatmin eder memede demişti. bildiğim kadarı ile anne sütü alan bebekler kolay kolay grip olmuo hapşırmasına üzülme kızımda sık sık hapşırıyor. belki seninkide burnunu felan temizliyordur... iyi düşün çağırma hastalığı sakın :)))

benimde eşim hemen ay üşüdümü hastamı die hemen panik oluodu şimdi alıştı ısı değişiminde burnunu temizlemek istediğinde hapşırımış kızım üstüne bide çene titretio arada..

"" Hapşırık, hıçkırık ve öksürük; Yenidoğan bebeklerde hapşırık çok sık görülür ve genellikle normaldir. Öksürük emme ve yutma esnasında görülebilir;aşırı olması, beraberinde burun akıntısı, burun tıkanıklığı ve ateş gibi şikayetler olması hastalık belirtisidir. Hıçkırıkta; yenidoğanda özellikle beslenme sonraları sık görülür."" (alıntı)

cnm bizde antibiyotik kullanıyoruz bebegime acaba ondanmı yeşilki...:uhm: szi ne için veriyodunuzj bebeginize antibiyotıgı

uçakla gelmiştik ankaradan siirte. Öylesine götürdüm doktora.
Kulak zarı kızarmış antibiyotik verdi. Şimdi kulağından akıntı pislik falan geliyor azar azar.
2 gün önce sordum doktora iyileştiğinin işaretiymiş. Bugün kestik ilacı.
Gelecek hafta gideriz doktara. Antibiyotiği ilk verdiğimde 2 3 gün ilacı verdikten sonraki kakasında görüyordum yeşil renk.
Ama bir sonrakinde yoktu.

CNM TŞK...MERAK EDİYODUM BENDEopuyorumnanaktan

UÇAKLA YOLCULUKTA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ BEN BİLMİYORUM CNM YA...NELER LAZIM.BİZİMDE BUGUN KAKAMIZ SARI OLDU.ANTİBİYOTİGİ BIRAKTIK DÜN:dance:

UÇAKLA YOLCULUKTA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ BEN BİLMİYORUM CNM YA...NELER LAZIM.BİZİMDE BUGUN KAKAMIZ SARI OLDU.ANTİBİYOTİGİ BIRAKTIK DÜN:dance:

1) Uçak kalkış ve inişlerde bebeğin emzirilmesi gerekiyor.(Ben uçağa bindiğimiz andan inene kadar emziği verdim. Acıkınca biberonunu. Tek başına seyahat etmem gerekiyordu. Emziremeyeceğimi düşünüp sütümü sağmıştım. İyikide öyle yapmışım. Asker sevkiyatı varmış galiba uçak kalabalıktı ve yanımda iki bey vardı. Emziremedim biberonu verdim. Aslolan emme hareketini yapması.) Basınç değişikliklerinden etkilenmemesi için.

2) Burnu açık olmalı. Burnu açıksa bile bence uçuş öncesi en azından burun damlası damlatılmalı.Ben damlatmamıştım. Belkide ondan oldu. Sormadım doktora bunu.

iyi akşamlar bu akşam ogluşumu banyo yaptırdık daha önceki banyolarında yapmayı unutmuştum demetin dedigin dediği sırtındı diken olayı çok dogru banyodan sonra bebeyagı ile sırtını sıvazladım sonuç inanılmaz gerçekten siyah siyah diken gibi şeyler çıktı demetcim çok saol canım opuyorumnanaktaninş. deliksiz bi uyku çekeriz bugun

oh oh kızlar aşşagıda hepinizi yakaldım çabuk yazın uleynnnnnnnnnnnn-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

dilekakal+, fairyblue, guluncani+, mermaid09

ya gülcancım bende denemek istiyom ama bizim kız banyodan sonra tir tir titriyo...hemencecik giydiriyorum...üşümemesi lazım aslında evde sıcak ama nedense titriyo giyene dekkaydirigubbakcemile2

ємєℓ;10270219 .!.:
iyi aksamlar hanımlar opuyorumnanaktan nasılsınız nasıl geciyor bayram?

Valla çok sönük desem yeridir. Bu yıl gidemedik memlekete. Arkadaşlarımızla bayramlaştık telefonla o kadar. Gidiş geliş yapmıyoruz. Malum hastalık korkusu var.
Ama gezmeye çıktık ve kızıma bu kabanı aldık ve birkaç elbise. Ne güzel şeyler var. İnsanın hepsaini alası geliyor:1no2:

Eklentiler

• $IMG_1729.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 43
Biraz büyük ama alt üst şeklinde alacaktım bulamadım istediğim gibi bişey elimizin altında bitane olsun dedik en uygun bunu bulduk fazlada gezemedik zaten bir dükkan bir market yapıp kaçtık siirtten ilçeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…