bayram oğlanla daha zevkli ama yorucu oluyor.Çocuğum zaten hasta insanlardan nasıl koruyacağımı şaşırdım.
selam hanımlar.. yavaş yavaş dökülüyonuz ne güzel.. çok sıkıldım iki gün kimsecikler yoktu..bende hiç dışarı çıkmadım bu bayram.. ee akraba falanda olmayınca biz bize bayram yaşadık..içim rahattı çok şükür..normalde eşimin asilesi fethiyede abilerinde toplanacaktı biz gitmedik çok kalabalık kızım hasta olur diye.. ama sağ olsun bugün eltimler geldi.. iki saatte çocuğu evin altını üstüne getirip çekip gittiler.. çok sinirlendim yaa.. insan azcık çocuuna sahip çıkar..off
merhaba bende bir eylül annesiyim benimde 2 aylık bir tontiş oğlum var aramız bu ana kadar çok ii ama bazen ağladığı zaman elim ayağıma dolaşıyo daha doğrusu ağladığında etrafta panik yapan çok olduğu için karışıyo mafoldumben ayrıca doğumda doktor hatası yüzünden yasadıklarımdan psikolojim bozuldu herseye sinirlenir ve ağlar oldum bunun içinde ne yapmam gerek bilmiyorum :bbo:YARDIMA İHTİYACIM VARRRRRRRR.....
maaşallahhh canım sen sadece anne sütü mü veriyorsun?
ben mamayla getirdim bebeyi bugüne :)
merhaba bende bir eylül annesiyim benimde 2 aylık bir tontiş oğlum var aramız bu ana kadar çok ii ama bazen ağladığı zaman elim ayağıma dolaşıyo daha doğrusu ağladığında etrafta panik yapan çok olduğu için karışıyo mafoldumben ayrıca doğumda doktor hatası yüzünden yasadıklarımdan psikolojim bozuldu herseye sinirlenir ve ağlar oldum bunun içinde ne yapmam gerek bilmiyorum :bbo:YARDIMA ıHTıYACIM VARRRRRRRR.....
merhaba bende bir eylül annesiyim benimde 2 aylık bir tontiş oğlum var aramız bu ana kadar çok ii ama bazen ağladığı zaman elim ayağıma dolaşıyo daha doğrusu ağladığında etrafta panik yapan çok olduğu için karışıyo mafoldumben ayrıca doğumda doktor hatası yüzünden yasadıklarımdan psikolojim bozuldu herseye sinirlenir ve ağlar oldum bunun içinde ne yapmam gerek bilmiyorum :bbo:YARDIMA İHTİYACIM VARRRRRRRR.....
doğumdan önce kontrol etti ve darlık olduğunu söyledi zorlanırsın ama yinede normal doğum yaparsın dedi dahasonra 40. haftadayken hastaneye çağırdı beni ve yatmam gerektiğini söyledi 1 hafta hastanede kaldım doğum gerçekleşmedi ve suni sancı verdi bana normal doğum sırasında bebeğin kafası darlık olduğundan gelmedi ve nefessiz kalmış acilen sezeryana alındım sezeryandan sonra dikişler tutmadı ve kanama oldu 4 günde bu yüzden hastanede kaldım ayrıca benden sonra yatan tüm hastalar doğum yapıp çıkıyodu birde aile durmadan arıyo daha doğuramadın mı diye hemşireler doğuramayan gebe diyip kontrol ediyo offf offff :çok üzgünüm:
tek basına büyütmeye kimse fırsat vermiyo ki örneğin kayın validem gece gelir kapıyı açar bebeği odamızda kontrol eder eşimle yatarken
doğumdan önce kontrol etti ve darlık olduğunu söyledi zorlanırsın ama yinede normal doğum yaparsın dedi dahasonra 40. haftadayken hastaneye çağırdı beni ve yatmam gerektiğini söyledi 1 hafta hastanede kaldım doğum gerçekleşmedi ve suni sancı verdi bana normal doğum sırasında bebeğin kafası darlık olduğundan gelmedi ve nefessiz kalmış acilen sezeryana alındım sezeryandan sonra dikişler tutmadı ve kanama oldu 4 günde bu yüzden hastanede kaldım ayrıca benden sonra yatan tüm hastalar doğum yapıp çıkıyodu birde aile durmadan arıyo daha doğuramadın mı diye hemşireler doğuramayan gebe diyip kontrol ediyo offf offff :çok üzgünüm:
tek basına büyütmeye kimse fırsat vermiyo ki örneğin kayın validem gece gelir kapıyı açar bebeği odamızda kontrol eder eşimle yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?