2009 Eylül Anneleri

benim zuzumda 5640gr 60cm maşallah ogluşuma çok iştahlı bi çocuk versem dünyaları yıyecek
dilek resimleri bekliyoruz canım prensesleri görelim
meryem çocugu havası bile yormuştur gelirken ,hasta falan degıldır olsa şimdiye çıkardı mızıklanırdı için rahat olsun şekerr

selam hanımlar.. yavaş yavaş dökülüyonuz ne güzel.. çok sıkıldım iki gün kimsecikler yoktu..bende hiç dışarı çıkmadım bu bayram.. ee akraba falanda olmayınca biz bize bayram yaşadık..içim rahattı çok şükür..normalde eşimin asilesi fethiyede abilerinde toplanacaktı biz gitmedik çok kalabalık kızım hasta olur diye.. ama sağ olsun bugün eltimler geldi.. iki saatte çocuğu evin altını üstüne getirip çekip gittiler.. çok sinirlendim yaa.. insan azcık çocuuna sahip çıkar..off

bu arada şu sırt dikeni mevzusu doğru.. bende minnoşumu yıkayıp denedim bugün.. hakkatende sırtından siyah siyah şeyler çıktı.. diken demek ürkütücü ama kıl gibi ince şeyler çokk şaşırdım.. normalde hiç inanmam böyle şeylere..

merhaba bende bir eylül annesiyim benimde 2 aylık bir tontiş oğlum var aramız bu ana kadar çok ii ama bazen ağladığı zaman elim ayağıma dolaşıyo daha doğrusu ağladığında etrafta panik yapan çok olduğu için karışıyo mafoldumben ayrıca doğumda doktor hatası yüzünden yasadıklarımdan psikolojim bozuldu herseye sinirlenir ve ağlar oldum bunun içinde ne yapmam gerek bilmiyorum :bbo:YARDIMA ıHTıYACIM VARRRRRRRR.....

bizde hep evdeydık canım ne gelen oldu nede biz bi yere gittik eşim evde oldugu için giremedim ben ondan bana pek fırsat kalmıyo
ya ben böle annelere sinir oluyorum çocuguyla ilgilenmeyen sahip olsunlar çocuklarına ayy büyük konuşmayımmm:)))

öncelikle aramıza hoşgeldin yavrun hayırlı olsun allah analı büyütsün herkes bişey söyler canım kendi bildiğin gibi büyüt her kafadan bi ses çıkar panik yapma bak biz tek başımıza büyütüyoz...dr hatası nedir neler yaşadın elimizden geldiğince herkes yardımcı olur burda sanaaa.s.

maaşallahhh canım sen sadece anne sütü mü veriyorsun?
ben mamayla getirdim bebeyi bugüne :)

canim sadece anna suttu ama ben hala vitamine devam ediyorum ve sutumun kalitesini artirmak icin bol sivi ve sut urunleri yemeye calisiyorum

canim hosgeldin aramizaaaaa sorunlarini herzaman yakin gorduklerine anlat icinde tutma kimseye guveneimiyorsan bizimle paylassssssssssssss

GULCANyagiz simdi nasil dikeni cikinca rahatlamisdir demiiiiiiiiii

cingene00 demek senin kuz8ndada cikdiiiiiiiiii.

Son düzenleme:
doğumdan önce kontrol etti ve darlık olduğunu söyledi zorlanırsın ama yinede normal doğum yaparsın dedi dahasonra 40. haftadayken hastaneye çağırdı beni ve yatmam gerektiğini söyledi 1 hafta hastanede kaldım doğum gerçekleşmedi ve suni sancı verdi bana normal doğum sırasında bebeğin kafası darlık olduğundan gelmedi ve nefessiz kalmış acilen sezeryana alındım sezeryandan sonra dikişler tutmadı ve kanama oldu 4 günde bu yüzden hastanede kaldım ayrıca benden sonra yatan tüm hastalar doğum yapıp çıkıyodu birde aile durmadan arıyo daha doğuramadın mı diye hemşireler doğuramayan gebe diyip kontrol ediyo offf offff :çok üzgünüm:
tek basına büyütmeye kimse fırsat vermiyo ki örneğin kayın validem gece gelir kapıyı açar bebeği odamızda kontrol eder eşimle yatarken

herkeseeeee slmmmmmmmm ve ii bayramlarrrrrrr............. ancak girebildimmmmm bayramııı cooookkkkkkkk yogun yasıyoruzzz eve yeni geldikkk... ama az kalsın sakatlanıyodummm merdivenlerden düştüm kızlarrrr ok sükür hafif sıyrıklarla atlattımm... ama allahtann oglum bende deildii onu düşünerek şükrettim valla... ee sizler nasılsınız bakalım?

hoş geldin canım..allah sağlıkla büyütmek nasp etsşn oğluşunu...valla benimde elim ayağıma dolaşıyo ağladıpında yaa.. hele bugün pek nazlı oldu kuzum.. hayrola doktor hatası demişsin umarım kötü birşey yoktur..

canım öncelikle hoşgeldin aramızaaa........ kayınvaldende anahtarmı varr?????

evet bir türlü alamıyorum:çok üzgünüm: kendi eviymiş gibi rahat girip çıkıyo saat kaç farketmiyo oda zaten ayrı bir dert

canim odanin kapisini kilitle dogum olayina gelince ben nerdeyse 43 haftaya girmisdim 42+1 dogdu oglum bende suni sanciyla dogum yaptim banada oyle dogum yapamayan dediler tabi akrabalar ama ebelerim harikaydiiiiiiiii kotu olma sanslari yok zaten neyse hepsini kulak ardi edeceksin ve sana laf soyleyene sen boyle guzel bebk dogurdunmu deyip cevap vereceksinnnnnnnnnnnnnn unutma hersey gecdi sonucda gecmisde kalma gelecegine bak canim

neyse kzlar ben kacaar kendinize iyi bakinnnnnnnnnnnn

ayy canım yaa çok geçmiş olsun.. manyak herif madem dar olduğunu gördü niye riske atıyo seni ve bebişini.. neyse sağ salim almışsın kucağına..ben kendi isteğimle sezeryan oldum iyikide olmuşum doktorum doğum kanalı bu kadar dar bir hasta daha önce hiç görmedim dedi.. hatta hamile kalmama bile şaşırmıştı ameliyattan çıkınca düşün artık o derece darmış..
kaynanana gelince koy postanı gitsin.. kimse senin çocuğuna senden iyi bakamaz.. hazır şimdi bahanende var loğusasın, kötü bir doğum yaşadın kimsenin canını sıkmasına izin verme.. ne demek öyle yatak odasına girmeler yaa..

aynen öyle hersey geçmişte kaldı oğlumu kucağıma alınca unutuluyo ama yinede etkisinde kalmadım desem yalan olur ayrıca çok tesekkür ederim bana yardımcı olmaya çalıştığınız için

Defne ve Esra prensesler karşınızda. kalan resimleri albüme eklicem. ekleyince bilgi veririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…