2009 Eylül Anneleri

kızlar merhaba facede 2009 eylül annelerini gördüm.katılma istegi gönderdim.kım onaylıcak varmı bılen?

e bıdee kakadan bahsetmıssınız bızım doruk pasanın kakası hep yesıl..nedenkı acep?varmı bızım gıbı olan?

çok güzelmiş güle güle giysin.. bende dışarı çıkarken giymek için mont gibi birşey almak istiyom ama korkudan dışarı çıkamıyoz kii

çok güzelmiş güle güle giysin.. bende dışarı çıkarken giymek için mont gibi birşey almak istiyom ama korkudan dışarı çıkamıyoz kii

canım ya lcw de kız bebekler ıcın kırmızı puantıyelı bıde cantası olan bı mont var kı ayyy cok tatlı kızım olsa onu alırdım :)))

Biraz büyük ama alt üst şeklinde alacaktım bulamadım istediğim gibi bişey elimizin altında bitane olsun dedik en uygun bunu bulduk fazlada gezemedik zaten bir dükkan bir market yapıp kaçtık siirtten ilçeye.

gule gule giysin canım cok guzelmis:)) valla biz ancak yarıyıl tatilinde gitmeyi planlıyoruz bakalım kayınvaldemlere esim cok ozledi memleketini benim annemler yanımda oldugu için benim oyle bi sıkıntım yok oyle olunca hadi gidelim dedik

canım kabul ettim aynı zamanda arkadaşlık teklifide yolladım sana....

günaydın arkadaşlar,
ya bizim oğlan 1 haftadır gündüzleri pusetinde uyuyor artık başka bir yerde uyumuyor..sallanmaya alıştı..ne yapıcam bilmiyorum?
iki gecedir de geceleri 6 kere falan kalkıyor..delirmek üzereyim

canım merak ettim kaçırmışım o konuyu heralde nedir o sırt dikeni felaannn ??

canım kabul ettim aynı zamanda arkadaşlık teklifide yolladım sana....

canım bende yolladım faceden teklif..

ya gülcancım bende denemek istiyom ama bizim kız banyodan sonra tir tir titriyo...hemencecik giydiriyorum...üşümemesi lazım aslında evde sıcak ama nedense titriyo giyene dekkaydirigubbakcemile2
aaa niye üşüyoki okadar evde sıcaksa sıcagı seviyo demekki bizimkide sıcaga gelemiyo bazen evde sadece çıtçıtlı bady ile duruyo yazın ne yapcaz bılmem çıplak gezer harelde
fazla uzun sürmüyo ben yapar yapmaz çıkmaya başladı 2-3 dk yaptım yeter zaten bence denemelisin canım yaa
çok güzel güle güle giysin prenses

canım merak ettim kaçırmışım o konuyu heralde nedir o sırt dikeni felaannn ??
..

nihalcim demet arkadaşımız sölemişti bebeklerin sırtında diken olurmuş geceleri o rahatsız eder uyutmazmış(bizimkinin gündüz uykularıda pek yok yaa neysekaydirigubbakcemile3)banyodan sonra 5 dk sırtını sıvazlayınca o dikenler çıkıyo siyah siyah çok ilginç ama dogru denemesi bedavakaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize merhaba.. öncelikle yavrularınız ve tüm ailenizle birlikte nice bayramlar diliyorum, hepinizin bayramı kutlu olsun....
ya bu diken muhabbeti nedir yaa???
benim kızın maşallahı var sorunsuz bir bebek ama diken olayı ne ayak merak ettim doğrusu....??

canım evet verem aşısı bazı çocuklarda ateş yapabiliyor ama illada yapacak diye bişiy yok bazı bebeklerde hiç bişiy olmadı bazıları ateşlendi.. bazı anneler önlem olarak çocuğa ateş düşürücü veriyor...
ama yinede bence ateşlenmediği halde ve doktora sormadan önlem olarak bile olsa çocuğa ateş düşürücü tarzda ilaçlar verilmemeli diye düşünüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…