tatlım bizim sıpa dengesiz zaten bazı geceler uyur bazı geceler uyumazdı ama hiçbir akşam 10 da yattıgını görmemiştim gece daha 12 ve 5 te kalkttı normal yanigülcan peki iyi uyudumu yagız gece dikeni çıktıya
kızlar hepinize merhaba.. öncelikle yavrularınız ve tüm ailenizle birlikte nice bayramlar diliyorum, hepinizin bayramı kutlu olsun....
ya bu diken muhabbeti nedir yaa???
benim kızın maşallahı var sorunsuz bir bebek ama diken olayı ne ayak merak ettim doğrusu....??
slm kızlar hakikatten bu sırt dikeni muhabbeti nedir birileri kafa kırıyo galiba... böle bişi olsa herkes bilirdi en azından dr.lar veya aile büyükleriii dimi amaaaa ...
yaw topiği takip etmiyosunuz etmıyosunuz sonra bu neydi o neydi soruyonuz alla allaya evet bu diken muhabbeti banada komik geldi ama ne bileyim baksana yapanlar ve görenler varmış şimdi ne demeli bilmiyorum :))
Valla ben gogllede araştırdım şu sırt dikenini baya baya var diyen çıktı bana da saçma geldi ama...
diken deyince içim bi tuhaf oluyor yaaa
ya evet bu diken muhabbeti banada komik geldi ama ne bileyim baksana yapanlar ve görenler varmış şimdi ne demeli bilmiyorum :))
slm kızlar hakikatten bu sırt dikeni muhabbeti nedir birileri kafa kırıyo galiba... böle bişi olsa herkes bilirdi en azından dr.lar veya aile büyükleriii dimi amaaaa ...
aaa niye üşüyoki okadar evde sıcaksa sıcagı seviyo demekki bizimkide sıcaga gelemiyo bazen evde sadece çıtçıtlı bady ile duruyo yazın ne yapcaz bılmem çıplak gezer harelde
fazla uzun sürmüyo ben yapar yapmaz çıkmaya başladı 2-3 dk yaptım yeter zaten bence denemelisin canım yaa
çok güzel güle güle giysin prenses
nihalcim demet arkadaşımız sölemişti bebeklerin sırtında diken olurmuş geceleri o rahatsız eder uyutmazmış(bizimkinin gündüz uykularıda pek yok yaa neysekaydirigubbakcemile3)banyodan sonra 5 dk sırtını sıvazlayınca o dikenler çıkıyo siyah siyah çok ilginç ama dogru denemesi bedavakaydirigubbakcemile2
benim bebem 5500 boyu 60 cm olmuş maşallah :))
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaslarrrrrrrrrrrr sizede iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr
emine senin oglanin kilosu nasilllllllllllllllll
benimki 63cm 5.900kg(masallah deyin teyzeleri)
oyyy ne güzellll. resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla..Nabersiniz şeker hatunlar ve tatlı bebekler,
Benim bugün çok önemli misafirlerim vardı:))) Bilin bakalım kim vardı???
Tabiki emsaller geldi harika bir gündü. Bol bol resimlerini çektik kızlarımızın en kısa zamanda albüme koyucam görürsünüz.
Hadi ii geceler,
Bye
kızlar selam nasılsınız?
benim çok moralim bozuk. perşembe gunu bandırmaya gttık dun akşamda geri döndük. orada tabi eşimin teyzelerı ılk kez gördü kucaktaydı falan. dun gece 2 den sonra uyudu oglum. gece emmeye uyandı sadece. sabah 12:30 da uyandı altınbı falan alırken güldü keyıflıydı. annemlere gittik orada hep buykuya gecmmye calıstı. tum gun uyuma cabasındaydı çocuk. eve geldık ilk defa kendi kendine uyudu... ablam annem yolda yoruldu çocuk falan diyorlar ama moralim çok bozuk kızlar ınsallah hasta falan etmemişimdir
baharcım sen nasılsın oğluşun napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?