herkeseeeee slmmmmmmmm ve ii bayramlarrrrrrr............. ancak girebildimmmmm bayramııı cooookkkkkkkk yogun yasıyoruzzz eve yeni geldikkk... ama az kalsın sakatlanıyodummm merdivenlerden düştüm kızlarrrr ok sükür hafif sıyrıklarla atlattımm... ama allahtann oglum bende deildii onu düşünerek şükrettim valla... ee sizler nasılsınız bakalım?
Defne ve Esra prensesler karşınızda. kalan resimleri albüme eklicem. ekleyince bilgi veririm.
evet bir türlü alamıyorum:çok üzgünüm: kendi eviymiş gibi rahat girip çıkıyo saat kaç farketmiyo oda zaten ayrı bir dert
ay maşallahhhhh güzellerimeeeeeee ne tatlılar yarabbimmmDefne ve Esra prensesler karşınızda. kalan resimleri albüme eklicem. ekleyince bilgi veririm.
geçmiş olsun canım.. o kadar gezersen düşersin tabii :mymeka:
Defne ve Esra prensesler karşınızda. kalan resimleri albüme eklicem. ekleyince bilgi veririm.
DERTLER OLSADA ÖMRÜMÜZDE IŞIK BİTMEZ KALBİMİZDE YİNE GÜLEREK BAŞLIYACAĞIZ BU GÜNE GÜNAYDIN OLSUN EYLÜL ANNELERİNE..
bu arada dediğiniz gibi kapı kilitlendi akşam ve her zaman ki gibi gece kontrolune geldi kapıyı açamayınca tıpış tıpış gittii hehehehe......o an içeri giremediği an süperdi ya
canım geçmiş olsun allah korumuş. dikkatli ol kuşum koştur koştur yapma aman diyim.herkeseeeee slmmmmmmmm ve ii bayramlarrrrrrr............. ancak girebildimmmmm bayramııı cooookkkkkkkk yogun yasıyoruzzz eve yeni geldikkk... ama az kalsın sakatlanıyodummm merdivenlerden düştüm kızlarrrr ok sükür hafif sıyrıklarla atlattımm... ama allahtann oglum bende deildii onu düşünerek şükrettim valla... ee sizler nasılsınız bakalım?
oyyyy kuzulara bak yaaaaaaa... maşallah kardeş kardeş poz vermişler. dahasını bekliyoruz dilekcim.Defne ve Esra prensesler karşınızda. kalan resimleri albüme eklicem. ekleyince bilgi veririm.
canım benim hala kanamam olmadı ben de diğer ilginç vakayım sanırım. doğumdan sonra da çok uzun sürmedi kanamam. sen bence doktoruna bir danış.ya kızlar bu arada bugun benim gene kanamam başladı..ya ben şimdi adetmi oluyorum...5 kasımda yaklaşık 10 gün süren bi kanamam oldu sanırım o ilk adetimdi...şimdi bu ikinci adetimmi oluyo..çok yakın olmadımı arası bu ikisinin yaww:uhm:yoksa başka bişeymi bu yaaa...ameliyatımdan kaynaklanan bi kanama olmasın...çünkü rengi adet kanı rengi gibi degil çok açık kırmızı:uhm::uhm: vede çok fazlaaaa
hoşgeldin aramıza canım öncelikle. oh iyi olmuş kaynanana. neymiş o öyle odaya dalmalar falan iğğğyk sinir şeyDERTLER OLSADA ÖMRÜMÜZDE IŞIK BİTMEZ KALBİMİZDE YİNE GÜLEREK BAŞLIYACAĞIZ BU GÜNE GÜNAYDIN OLSUN EYLÜL ANNELERİNE..
bu arada dediğiniz gibi kapı kilitlendi akşam ve her zaman ki gibi gece kontrolune geldi kapıyı açamayınca tıpış tıpış gittii hehehehe......o an içeri giremediği an süperdi ya
kızlarr herkese iyi geceler..
fatoşcum geçmiş olsun güzelim yaa onun bunun gönlünü yapacam diye neler geliyo insanın başına yaa Allah yinede beterinden saklasın diyelim canım...
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler..
şimdi gelelim esas konuya kız gülcan sen ne çemkiriyon bakiiiimmm Allah Allah yaa zart diye duyunca çocuğun sırtından tiken çıkıyo diye aa hemen yıkiyim benimkindende çıksın dicek halim yoktu herhalde yaa :)))
açıkçası ilkkez duydum ve duyar duymazda kafama yattı diyemem yani ne diyim bu gece yıkayamadım ama yarın yıkıcam görecemm :)))
ama hele bi tiken çıkmasıııınnn bak ben ozaman biiirrr kucak dolusu tikenle sizi gelip bulup naapıyom görün bakam ozaman :)))
canım benim aliş te çoğu zaman öyle yapıyor. öyle uzun uzadıya emmiyor ama doyuyor belli canım. emme sıklığı arttı sadece. en fazla 2 saat bekliyo emmek için.baharcim iyi fikir valla ben bir suru kuculmus kiyafet ayirdim
bi de bisey sorayim alis beni cok az emiyor artik ama oyle cabukta acikmiyor 3 saatte bir 7 dk anca emiyor uzuluyorum sizde durumlar nasil
canım işte doğu batı önemli değil. köylerde falan vardır mutlaka. eğitimci arkadaşlar var. onların öğrencilerinden de çıkabilir belki kardeşi olmuş falan. ne bileyim önerileri bekliyoruz. toparlayıp gönderelim. olmadı herkes bütçesine göre belki bişeyler almak ister.ebrucum bilgiler çok güzel canım denicam bende ama bizim zuzu ne kadar uyar bılmıyorum bu duruma
baharcım katılım olursa bende katılırım cnm bende burda saglık ocagına sorup ihtiyacı olan bi bebişe vermek istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?