2009 Eylül Anneleri

mehtapcım bende daha adet olmadım adet kişiden kişiye değişir benim annem 2 sene adet olmazmış birazda genetik ama ben ilk doğumumdan 4 ay sonra adet olmuştum benimde kanamam çok fazlaydı eskiden 1 paket ped yeterdi ama ilk doğumumdan sonra her adetimde 5 paket bitiriyordum iki senedir bakalım şimdi nolcek ama korkuyorsan yarın bi dr una sor istersen ben bişi olcağını sanmıyorum normaldirCADIARZU

aynen benim kızımı anlattın gibi...benim kızda hiç emmek istemiyor mememi.üstelik bugunlerde biberonu bile zor alıyo napcam bilemiyorum..kaşık kaşık zorla yediriyorum ammayı...suyuda günde 3-4 çay kaşıgı veriyorum...:içelim:

o zaman kakasında problem yok çok sevindim. Biraz sulu gibi olunca korktum ya ne bileyim. 2. memeyi verdikten sonra kustu cnm zaten dediğin gibi. emdiği çok geldi o zaman. ayyyy içimi rahatlattın ececim opuyorumnanaktan

özgecim nasıl kusuyor tatlım. keyfi nasıl prensesin? ateş falan var mı peki? bizimki de sulu mıçıyor tatlım...

Tatlım yoğurt gibi kesik kesik değilde emdiği sütleri çıkardı baya. Ateşi felan yok gülücükler saçıyor etrafa ama ne bileyim ya endişelendim çünkü benim kız o kadar kusmuyordu

ya canım ne bileyim böyle çok olunca bide rengide koyu degil...açık parlak kırmızı...ya aklıma başka şeyler takılıyo iç dikişlerim fılan iyileşmişmidir tamamen...malum sebepten dolayı :kedi:iç dikişler fılan zarar görmüştür diye korkuyorum saçmamı ki???:uhm::uhm:

ya bizim dr. mamayi suyla hazirladiginiz icin su vermenize gerek yok dedi.bazilari ver diyo bazilari verme.kafam karisti benimde ya:uhm:

evet canım çok saçma tabi malum sebep dikişine bişi yapmaz kaçmak için bahanen yok hehe dikişler iyileşti zaten adet doğumdan sonra değişebilir

özgecim söylediklerine göre bebiş fazla süt içmiş bazen ayarlıyamıyolar ishalde 8 den fazla su gibi kaka yapıyolar benim ikinci çocuk olduğu için tecrübeliyim bu konuda ilk çocukta bende herşeyden korkuyodum ama hasta olunca bariz anlaşılıyo zaten inşallah olmazlar rahat ol

ya bizim dr. mamayi suyla hazirladiginiz icin su vermenize gerek yok dedi.bazilari ver diyo bazilari verme.kafam karisti benimde ya:uhm:

canım arada 10dk kaynamış ılımış su üç dört çay kaşığı verebilirsin bebeğin susuz olduğunu çişinden anlayabilirsin susuz kalınca bezinde hafif pembemsi bi leke oluyo

saol cnm bnm. tşk ederim ya inş. hasta olmasınlar

kizlar mam markasinin havali biberonlari var anti kolik yani agrilara gazlara iyi geliyor ben oglusuma cay veriyorum iyi gelior kendi kendine gazini cikariyor.

canım arada 10dk kaynamış ılımış su üç dört çay kaşığı verebilirsin bebeğin susuz olduğunu çişinden anlayabilirsin susuz kalınca bezinde hafif pembemsi bi leke oluyo
sagol canim.tecrübelisin nede olsa:)
kizlar mam markasinin havali biberonlari var anti kolik yani agrilara gazlara iyi geliyor ben oglusuma cay veriyorum iyi gelior kendi kendine gazini cikariyor.

caymi veriyosun??nasil yani?

sagol canim.tecrübelisin nede olsa:)

caymi veriyosun??nasil yani?

canim ben fenchel tee veriyorum bebekler¨icin sen bulabilirsin almanyadasin gaz giderici cay normal yani 10-20ml arasinda milipuaninkini veriyorum.ve still tee iciyorum bende isvicrede oldugum icin ebe olan arkadasim onerdi ve familie beratungdaki doktorda aynisini onerdi su olayina gelince haftada 3 kasik yeterli bebeklere anne sutu zaten sulu mamayida suyla yapiyorsunuz.cayida haftada 2kez veriyorum.

yaa bizim hebamme hic bise söylemediki bize.still tee bende iciyorum ama bebege fenchel tee verin falan demedi.sudan bile bahsetmedi.o zaman bende basliyim.yaa kimsenin dedigi tutmuyoki birbirini.bi dr.öyle diyo öbürü baska diyo.insanin kafasi karisiyo.yanlis bise olmasinda insallah..canim sen isvicrenin neresindensin?

baseldeyim canim ben sen duselldorfdaydin demiiiiiiii.yanlis hatirlamiyorsam bu arada adin ne.birde o mam in biberonlarini dene isdersen cok iyi ben hep cichonun biberonunu aldim oda havaliydi( sutumu vermek icin)ama bunlar dsha ise yaradi

baseldeyim canim ben sen duselldorfdaydin demiiiiiiii.yanlis hatirlamiyorsam bu arada adin ne.birde o mam in biberonlarini dene isdersen cok iyi ben hep cichonun biberonunu aldim oda havaliydi( sutumu vermek icin)ama bunlar dsha ise yaradi

evet canim dogru hatirliyosun:) adim özge.nukun biberonlarini almistim bende.onlarda havali.basele gelmistim ben tanidiklarimiz var orda.bide lörrach dada var tanidiklar.
senin adin neydi?

canım cok sevindim senin adına işe yaramasınaa gündüzde kitle kapınıı calmak zorunda kalsın....

BUARADA GECMİŞ OLSUN DİYEN ARKADASLARRR COKKKKKK SAOLUNNN....

Çok üzgünüm çoook her zaman şikayetçi değilimdir ama bazı sorunlarım var her konuda yardımcı olduğunuz için paylaşmak istedim baslıyorum :
Zamanımı ağlayarak geçiriyorum., yapmam gereken işler listesi çok uzunmuş gibi geliyo anne olarak kendimi tamamen yetersiz hissediyorum herkesi sanki herzaman tersliyomuşum gibi hissediyorum. Mutlu olmam gerekirken, kendimi çaresiz hissediyorum.Kendime güvenimi tamamen kaybetmişim gibi hissediyorum. Kötü görünüyorum ve aynı zamanda kendimi kötü de hissediyorum

Bende senin hissettiklerinin aynısını yaşıyorum. Yalnızım bi eşim var yanımda başka yardımcı olacak kimse yok. bebekten hiçbirşeye fırsat kalmıyor. neredeyse saçımı bişle taramaya vaktim olmuyor, ev işlerini saymıyorum bile.şu anda benbek kucağımda ve emiyor. tek elişmle yazıyorum. Başlarda bunu bişle yapamıyordum. Zamanla dahada rajhatlayacağız öyle umut ediyorum.. Bugünlerde geçecek üzülme yıpratma kendini bende dün akşam yetemiyorum diye ağladım ama bebeklerimize bizden daha iyi kim bakabilir, bir gülüşü için canımı veririm herşey onlar için senin iyi mutlu ve huzurçlu olman onu o kadar etkilerki. kendine dikkat et evişi falan önemli değil. temizlesen gene batracak yaşayacak kadar olsun yeter bebişimi,z daha önemli ne yapalım.

aman kızlarrr takmayınn kafanıza tokadan başka bişey :)))) bugunlerde geçecek.bebelerimiz bizlere muthaç varsın evimiz biraz pis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…