canım multitabsı sen mi yoksa bebeğin mi kullanıyor... ben bebeğe sadece d vitamini veriyorum. ben birşey içmiyorum... canım benim kesinlikle almam gerekiyor oyun halısını, çünkü rüzgar çok ilgili, herşeyle konuşmak tutmak istiyo, gelişimini etkilediğini düşünüyorum böyle şeylerin... ama dediğin gibi çok pahalı tiny love marka beğendim internette, 150 tl diyor, biraz arştırıyım bakayım ... aşı olayına gelince demekki yara ve kabuk bağlaması zaman alabiliyo, herkeste olacak mı acep bu kabuk bağlama olayı anlamadım yaç
kıslaaar benim kızım bu ara accayip tükürük salgılıo ağzından yaaa bayağı salyalandık yane.. varmı sizde de köpük köpük tükürükler ?
canım multitabsı sen mi yoksa bebeğin mi kullanıyor... ben bebeğe sadece d vitamini veriyorum. ben birşey içmiyorum... canım benim kesinlikle almam gerekiyor oyun halısını, çünkü rüzgar çok ilgili, herşeyle konuşmak tutmak istiyo, gelişimini etkilediğini düşünüyorum böyle şeylerin... ama dediğin gibi çok pahalı tiny love marka beğendim internette, 150 tl diyor, biraz arştırıyım bakayım ... aşı olayına gelince demekki yara ve kabuk bağlaması zaman alabiliyo, herkeste olacak mı acep bu kabuk bağlama olayı anlamadım yaç
emsalcim çokekonomik bi fiyata almışsın walla merak ettim bendegülaycım ben aldım oyun halısı daha kızım doğmadan almıştım ama henüz kullanmadım
üzerinde bir sürü oyuncagı var her köşede sesler çıkaran değişik şeyler var
bu aralar acaba çıkarsamda yatırsam mı diyordum
çünkü anakucagındaki oyuncaklar çok ilğisini çekiyor onlarla konuşuyor :))
biz oyun halısını 59 tl ye toyikiden almıştık markası ne bilmiyorum bir ara bakar yazarım senin için
NOT
bebeklerde hıçkırık şiddetli olduğunda yani emzirildiği halde hıçkırık geçmiyorsa birazcık suyun içerisine 1 damla limon damlatılarak bebeğe verildiğinde hıçkırık gidermiş
aynen canım baloncuklar köpükler bi ara eyvah diş belirtisimi dedim eşimin kuzeni 4 aylıkken çıkardı da kafamçokkarıştı bizimde cuma günü kontrolümüz bakalım ne dicekcanım son bir haftadır benim kızımdada oluyo hatta tükürüğüyle baloncuk bile yapıyo:)) bu hafta doktor kontrolü var bende sorucam canım doktora merak ediyorum niye salyada akıtıyo ama netten araştırdsığım kadarı ile normal bu aylarda olabilirmiş
kizlar bizim oglan erken uyuyunca bizde firsattan istifade edelim dedik dun aksam yilmaz erdoganin yeni filmi neseli hayatlara gittik esimle
kayinvalidemler evde durdular alis uyanirsa felan diye ama uyanmamis sukur
film guzeldi ama insanin icini buruyor baya
gülaycım ben aldım oyun halısı daha kızım doğmadan almıştım ama henüz kullanmadım
üzerinde bir sürü oyuncagı var her köşede sesler çıkaran değişik şeyler var
bu aralar acaba çıkarsamda yatırsam mı diyordum
çünkü anakucagındaki oyuncaklar çok ilğisini çekiyor onlarla konuşuyor :))
biz oyun halısını 59 tl ye toyikiden almıştık markası ne bilmiyorum bir ara bakar yazarım senin için
tatlım aşı 1 ay içinde iltihaplanıp kabul tutuyormuş ve bu aşının tuttuğunu gösteriyormuş
eger yara tutmazsa bir test yapılıyormuş aşı tutmuşmu tutmamışmı diye ama o yapılan testin adı neydi unuttum geçenlerde tv.de bir dr. söylemişti
kızlar benim tek göğsüm çok büyük ya diğerinden. Bugün aynaya dikkatlice baktım... Resmen göğsümün üzerindeki damar sayısı çok fazla büyük olanda. Sizinde damarlarınız belirginleştimi göğüsünüzün üzerinizdeki.... Benimki çok belirgin çok kötü duruyo mor mor harita gibi. Bir de büyük olan göğsüm çok çatladı, özellikle altı felaket olmuş. Bugün göğsümü inceleme günümdü yani.... Sanırım o damarlar da süt kanalları olsa gerek....
canım benim birikme olduğunda büyüme oluo yani o göğüsü az verdiysem accayip şişio damarlar patlıcak gibi duruo
benimde dün akşamdan beri çok sönük göğüslerim gecede sabahta kızım iki memeyi birden emmdi sıcak duşta aldım durum aynı sanki sütüm azaldı gibi(
gunduz bende cok zor birakabilirim ama aksam saatlerinde bizimki resmen bayiliyor hayatta uyanik tutamiyoruz o yuzden uyansa bile yine uyur diye icim rahat gittim
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canim genetik zaten kilo almasi baba anne kucukken nasilsa bebek^de oyle oluyormus senin oglun 3aylikenmi 7kilo masallah nazardegmesin.elevitti herkesin kullanmasi gerekiyor zaten emzirme boyunca burda boyle zaten ilacinda ustunde yaziyor.
yok 12 aralikta 3 aylik olcak
2 bucuktan biraz fazla diyelim
valla masallah cekiyorum bende kilo alimi gayet iyi ama heralde artik yavaslar
bu hafta mesela baya az emmeye basladi beni cabuk doyuyor 3 saatten oncede emmek istemiyor
daha once surekli emmek istiyordu o yuzden heralde bu kadar iyi kilo aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?