2009 Eylül Anneleri

tatlım aşı 1 ay içinde iltihaplanıp kabul tutuyormuş ve bu aşının tuttuğunu gösteriyormuş
eger yara tutmazsa bir test yapılıyormuş aşı tutmuşmu tutmamışmı diye ama o yapılan testin adı neydi unuttum geçenlerde tv.de bir dr. söylemişti

NOT
bebeklerde hıçkırık şiddetli olduğunda yani emzirildiği halde hıçkırık geçmiyorsa birazcık suyun içerisine 1 damla limon damlatılarak bebeğe verildiğinde hıçkırık gidermiş

kıslaaar benim kızım bu ara accayip tükürük salgılıo ağzından yaaa bayağı salyalandık yane.. varmı sizde de köpük köpük tükürükler ?

canım son bir haftadır benim kızımdada oluyo hatta tükürüğüyle baloncuk bile yapıyo:)) bu hafta doktor kontrolü var bende sorucam canım doktora merak ediyorum niye salyada akıtıyo ama netten araştırdsığım kadarı ile normal bu aylarda olabilirmiş

gunaydinlar herkese
gulaycim alinin de kolunda hic asi izi yok su an
ben kendim elevit kalsiyum ve balik yagi iciyorum canim ayrica cok protein ve yag aliyorum yiyeceklerden
dedigim gibi sabahlari 2 yumurta aksamlari balik ya da et ve bol zeytinyagi
hic ekmek sut urunleri tahil baklagil tuketmiyorum
doktor sutun cok kaliteli dedi ayda 1800 gr aliyor ama yediklerimden mi yoksa genetik mi bilmiyorum
annemin dedigine gore bende bebekken annemin sutuyle topac gibiymisim
oyun halisi kayinvalidemde almisti alise ikeadan sanirim orda daha ucuz
ama oyle cok super bisey deil havadan sarkmali biseyler yok

benim oglumda super kopuk ve baloncuklar cikartiyor agzindan bu aylarda buna baslarlarmis
dun yazdigim kitaba uyarak bende gun icerisinde 3 sefer 1 bucukar saat uyutmaya basladim
eger yinede cok uykusu gelirse bi 40 dk aksam sekerlemesi yaptirip sonra kaldiriyorum banyo emzirme en gec 7 bucuktata aksam uykusuna yatiriyorum
boyle olunca aksam 7 bucuktan sabah 5 e kadar uyuyor 5 te emzirip 7 ye kadar yine uyutuyorum

kizlar bizim oglan erken uyuyunca bizde firsattan istifade edelim dedik dun aksam yilmaz erdoganin yeni filmi neseli hayata gittik esimle

kayinvalidemler evde durdular alis uyanirsa felan diye ama uyanmamis sukur
film guzeldi ama insanin icini buruyor baya

Son düzenleyen: Moderatör:

yok tatlım kızım doğduğundan beri multitabs kullanıyoruz ona.. aslında dediğin doğru oyalanmaları için mantıklı ama çok küçük olması düşündürüo beni tulumlarını bile 2 keaz giydiremezken halıdan boyu hemen dışarı çıkar gibi gelio kaydirigubbakcemile3

emsalcim çokekonomik bi fiyata almışsın walla merak ettim bende

NOT
bebeklerde hıçkırık şiddetli olduğunda yani emzirildiği halde hıçkırık geçmiyorsa birazcık suyun içerisine 1 damla limon damlatılarak bebeğe verildiğinde hıçkırık gidermiş

songülcüm burdaki arkadaşlarda hıçkırığı kesmeyin organları gelişio felan dediler :uhm:

aynen canım baloncuklar köpükler bi ara eyvah diş belirtisimi dedim eşimin kuzeni 4 aylıkken çıkardı da kafamçokkarıştı bizimde cuma günü kontrolümüz bakalım ne dicek

ayy canım ne güzel ya ii ceserat etmişsin bn kalkarkalkmaz beni arar die markete bile bi nefeste gidiorum . kıskandım wallaaa

emsalcim çıkar canım bence oyun halısını, çünkü gelişimleri için çok önemli, renkler, sesler, dikkatlerini çekiyor ve tepki veriyorlar. maşallah bıdığına oyuncaklarıyla konuşuyo ne güzel. benimki de beni oyuncak niyetine görüyo heralde, benle konuşuyo. oyuncaklarına daha bişey dediği yok.....

sağol canım ben sağlık ocağını arayıp bi soruyum. çünkü eşim aşı vurulurken aşısı kolundan aktı dedi bana. ben de tedirgin oldum acaba aşısı tuttumu diye.

emsalcim bir de kızına maşallah. maviş mi gözleri... çok tatlı canım benim...

kızlar sizin bebişlerin gözleri ne renk.... rüzgarın ki mavi yeşil, umarım değişmez..

ebrucum ben de 2 yumurtaya başlayım artık. zaten ben sürekli et yiyorum tatlım ama bu ay rüzgar çok az alacak... tahminlerime göre 500-600 gr olacak. yine 3 . ayında tartılınca ne çıkacak bakalım....

kızlar benim tek göğsüm çok büyük ya diğerinden. bugün aynaya dikkatlice baktım... resmen göğsümün üzerindeki damar sayısı çok fazla büyük olanda. sizinde damarlarınız belirginleştimi göğüsünüzün üzerinizdeki.... benimki çok belirgin çok kötü duruyo mor mor harita gibi. bir de büyük olan göğsüm çok çatladı, özellikle altı felaket olmuş. bugün göğsümü inceleme günümdü yani.... sanırım o damarlar da süt kanalları olsa gerek....

canım benim birikme olduğunda büyüme oluo yani o göğüsü az verdiysem accayip şişio damarlar patlıcak gibi duruo
benimde dün akşamdan beri çok sönük göğüslerim gecede sabahta kızım iki memeyi birden emmdi sıcak duşta aldım durum aynı sanki sütüm azaldı gibi (

canım benzer şeyi hepimiz yaşıyoruzdur yani en azından ben yaşıyorum hatta dün gece yine böle bir bunalım halindeydim bi yandan kızımın eşyalarını yıkıyıp bi yandan ağlıyordum evin işi bitmiyorda yetişemiyorumda beceriksizimde bla bla bla...

burda kayınvaliden sorun olablir çok daha fecide davranablir ama benim asıl merak ettiğim eşinin davranışı yani o da belki iki arada kalıyordur ama önemli olan sana yaklaşımı nasıl destek moral veriyor mu? yada sen onunla sıkıntını paylaştın mı ?? konuşularak aşılmayacak sorun olmadığına inanmıyorum önemli olan doğru zamanda bunu başarabilmek özel olmassa eşinin davranışlarından bahsedersek nacizhane belki biraz fikir verebliriz arkadaşım (

eşimle fırsat buldukça bu durumu paylaşıyorum bana her defasında sabret alttan al tarzında diyo ama her defasında alttan almakta bir yere kadar k.valide bana bişey dediği zaman sesini çıkarmıyo ama gidince ndn bişey demedin diyorum o benim annem beni bu yaşa getirdi seni korusam bak işte eşini tutuyo tarzında düşünür diyo
bu arada bebeğim peynir kıvamında çökelik gibi kusmaya basladı sebebi nedir acaba

canım bende de çok sık oluyo, bazen iki göğsüm bomboş gibi geliyo. genelde su içmediğim zamanlar çok sık yaşıyorum bu durumu. ama sen ne kasar boş hissetsen de yine de bebeğini doyuracak kadar süt oluyo göğsümüzde. sem peki sadece anne sütü mü veriyorsun, mama takviyesi de yapıyormusun. ben sadece anne sütü veriyorum. şimdilik bazen az bazen çok sütle yuvarlanıp gidiyo kuzucum :)

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunduz bende cok zor birakabilirim ama aksam saatlerinde bizimki resmen bayiliyor hayatta uyanik tutamiyoruz o yuzden uyansa bile yine uyur diye icim rahat gittim

canim genetik zaten kilo almasi baba anne kucukken nasilsa bebek^de oyle oluyormus senin oglun 3aylikenmi 7kilo masallah nazardegmesin.elevitti herkesin kullanmasi gerekiyor zaten emzirme boyunca burda boyle zaten ilacinda ustunde yaziyor.

bence hepimizde durum ayni
benimde zaman zaman azaliyor zaman zamanda artiyor aartik endise etmemeyi ogrendim
sadece gece uzun uyudugu zamanlarda saat kurup sagmak icin kalkamiyorum uyku tatli geliyor
o yuzden acaba sutum azalir mi endisesi tasiyorum bende

yok 12 aralikta 3 aylik olcak
2 bucuktan biraz fazla diyelim
valla masallah cekiyorum bende kilo alimi gayet iyi ama heralde artik yavaslar
bu hafta mesela baya az emmeye basladi beni cabuk doyuyor 3 saatten oncede emmek istemiyor
daha once surekli emmek istiyordu o yuzden heralde bu kadar iyi kilo aldi

masaallahh canim sende tickers yapsana.

gunaydin emel,merve,ozge,emine yazsaniza beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…