aman kızlarrr takmayınn kafanıza tokadan başka bişey :)))) bugunlerde geçecek.bebelerimiz bizlere muthaç varsın evimiz biraz pis olsun...
adim DEMET birgun geldiginde buyur banada gelllllllllllllll canim.evet canim dogru hatirliyosun:) adim özge.nukun biberonlarini almistim bende.onlarda havali.basele gelmistim ben tanidiklarimiz var orda.bide lörrach dada var tanidiklar.
senin adin neydi?
dün hatırlarsan azda olsa k.validemin yaptığı bir seyi anlattım onun yüzünden bu durumdayım ya zaten gelip herseye maydanoz olması varsın evim pis olsun veya dağınık olsun düşüncesi kafamdan gidiyo gelip bana herkesi örnek vermesi bak işte sunun evi böyle bu bu şekil yapmış anla artık gerisini bendeki k.valide değil kaynanatör doğum sonrası onun yüzünden eşimle tartışmalarım kavgalarımın hesabı yok lohusalık dönemimi baska bişey mi anlamadım ooofffff:çok üzgünüm:
dün hatırlarsan azda olsa k.validemin yaptığı bir seyi anlattım onun yüzünden bu durumdayım ya zaten gelip herseye maydanoz olması varsın evim pis olsun veya dağınık olsun düşüncesi kafamdan gidiyo gelip bana herkesi örnek vermesi bak işte sunun evi böyle bu bu şekil yapmış anla artık gerisini bendeki k.valide değil kaynanatör doğum sonrası onun yüzünden eşimle tartışmalarım kavgalarımın hesabı yok lohusalık dönemimi baska bişey mi anlamadım ooofffff:çok üzgünüm:
kaç yıllık evlisin.keşke en başından ipleri bu kadar vermeseydin o kaynanatöreklava:
1,5 senelik evliyim zaten bastan sessiz kaldım ya ondan böyle şimdi az da olsa ses çıkarsan fayda olmuyo pek
gerçektende öyle ben ne kadar sinirli ve gergin olsam sanki meleğim hissediyo ama bundan sonra kimsenin beni üzmesine izin vermicem :lepi:ben değil etrafımda beni üzenler üzülsün hehehe.....hiçbirşey için geç değil cnm. İleride daha çok mutsuz olursun bu şekilde yaşarsan. eşinle konuş bu durumu. Kendini ne kadar kötü hissettiğini anlat. Şu an sadece kendine değil bebeğinede zarar veriyorsun cnm ve o kimseden önemli değil dimi? Herkes haddini bilsin. Kimsenin seni üzmesine izin verme.
gerçektende öyle ben ne kadar sinirli ve gergin olsam sanki meleğim hissediyo ama bundan sonra kimsenin beni üzmesine izin vermicem :lepi:ben değil etrafımda beni üzenler üzülsün hehehe.....
ya bide aklıma başka şeyler geliyo acaba diyorum bişeymi oldu ameliyat dikişlerime fılan anlarsınızya işte malum sebep yüzünden:kedi:
kızlar nabersiniz? öyle cart diye daldım. kızımın kakası sulu ama rengi yeşil değil. Sarı ve pütür pütür. sabahtan beride kusup duruyor ya canım çok sıkıldı((( acaba ishal falanmı oldu??
Çok üzgünüm çoook her zaman şikayetçi değilimdir ama bazı sorunlarım var her konuda yardımcı olduğunuz için paylaşmak istedim baslıyorum :
Zamanımı ağlayarak geçiriyorum., yapmam gereken işler listesi çok uzunmuş gibi geliyo anne olarak kendimi tamamen yetersiz hissediyorum herkesi sanki herzaman tersliyomuşum gibi hissediyorum. Mutlu olmam gerekirken, kendimi çaresiz hissediyorum.Kendime güvenimi tamamen kaybetmişim gibi hissediyorum. Kötü görünüyorum ve aynı zamanda kendimi kötü de hissediyorum
KANADA'da yaşanan talihsiz bir olay ülkede büyük tartışmalara yol açtı İsmi açıklanmayan 2 aylık bir bebek, fotoğraf makinesinin flaşı nedeniyle kör oldu Olay, ülkede bomba etkisi yaratırken bilimadamları, bebeğin fotoğrafı çekilirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı
Bebeklerin uyurken ya da başka yöne bakarken fotoğraflanması
gerektiğini vurgulayan uzmanlar, "8 aylık olmadan bebeğin fotoğrafını
flaşla çekmek körlüğe kadar varan sonuçlar doğurur" dedi
kıslaaar benim kızım bu ara accayip tükürük salgılıo ağzından yaaa bayağı salyalandık yane.. varmı sizde de köpük köpük tükürükler ?
kızlar nasılsınız, geçmiş bayramınızı kutlarım.....
kızlar kızıma kırkbir kere maşallah, gün içinde uyku saatleri arttı. günde neredeyse 16-18 saate yakın uyuyor. çok akıllı bi kız ya.... ama yeni adet geliştirdik, ben kızla sabahları 1 saat akşamları 1 saat konuşup, çıkardığı sesleri taklit ediyorum, beraber çok eğleniyoruz demiştim... şimdi işi abarttı Rüzgar , artık kucakta falan gezmek istemiyo, onunla konuşmamı istiyo, konuşmadığımda deli gibi ağlıyo, başka kimseyi de istemiyo, büyümüş de küçülmüş gibi ya, babası falan konuşunca ona konuşmuyo ama ben yanına gelip bi kez anne desem arkadan ne sesler ne gülücükler çıkartıyo... resmen ne dersen onu taklit etmeye başladı uuu,, aaaa diye uzata uzata....
soru 1: şimdi biz üçlü aşı olduk ya ikinci ayda, rüzgarın kolunda herhengi bir yara yada iz oluşmadı, tutması için oluşması mı gerekiyo. sizin bebişlerin kolları nasıl.
soru 2: sütüm hala fazla. ama rüzgar bu ay neredeyse yarım kilo almış olacak hesaplamalarıma göre. yetmiyo desem kızım günde neredeyse 18 saat uyuyor, acıktığında mememi veriyorum, doyuyor ve tekrar verdiğimde almıyor.... ilk iki ay ayda 1.250 gr almıştı, neden bu ay azaldı acaba.... ebrucum sen hangi vitaminleri kullanıyosun... acaba sütümün kalitesi mi azaldı ya.....
soru 3: oyun halısı alan var mı.... varsa ne tavsiye edersiniz.......
BENDE ÇOK KORKUYORUM...SÜREKLİ FLAŞSIZ ÇEKİYORUZ AMA Bİ KAÇ KEZ FLAŞLADA YANLIŞLIKLA ÇEKİLDİGİ OLDU İNŞALLAH BİŞEY OLMAMIŞTIR:Saruboceq:KANADA'da yaşanan talihsiz bir olay ülkede büyük tartışmalara yol açtı İsmi açıklanmayan 2 aylık bir bebek, fotoğraf makinesinin flaşı nedeniyle kör oldu Olay, ülkede bomba etkisi yaratırken bilimadamları, bebeğin fotoğrafı çekilirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı
Bebeklerin uyurken ya da başka yöne bakarken fotoğraflanması
gerektiğini vurgulayan uzmanlar, "8 aylık olmadan bebeğin fotoğrafını
flaşla çekmek körlüğe kadar varan sonuçlar doğurur" dedi
KIZ NE BİLEYİM AKLIMA BİNBİRTÜRLÜ ŞEYLER GELİYO NAPİM:kedi::kedi::kedi::kedi:kıss akşam akşam ne güldür beni allah iyişiğini versinnn :roflol::roflol:
CADIARZU
kıslaaar benim kızım bu ara accayip tükürük salgılıo ağzından yaaa bayağı salyalandık yane.. varmı sizde de köpük köpük tükürükler ?
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canımm
benim kızımda artık ev turlarını daha az istiyor ama maşallah senin bebiş gibi uyanıksa konuşulsun oynalılsın istio kesinlikle yanlız kalmak istemiooo kaydirigubbakcemile3
soru 1. bize sağlık ocağında bikaç ay içinde yara oluşuru sulanır kabuklanır kopartmayın dedi ama henüz bi yara oluşmadı
soru2. biz henüz dr. gitmedik bizimki ne durumda bilmiom ama aldığım duyumlar artık kilo alımları biraz daha azalırmış malum artık haraketlenmeye başladılar enerji kaybediolar heheh :dance:
hmm bizde vitamin olarak multitabs kullanıyorzu ( a d c vitaminli)
3.biz oyun halısı almadık çok küçük geldi gözüme bi battanişye üstünde de debelenir gibi geldi onu almak yerine 100 tl ye yakın bi fiyat 150 tl civarında park yatakları almak daha mantıklı gibi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?