2009 Eylül Anneleri

aman kızlarrr takmayınn kafanıza tokadan başka bişey :)))) bugunlerde geçecek.bebelerimiz bizlere muthaç varsın evimiz biraz pis olsun...

dün hatırlarsan azda olsa k.validemin yaptığı bir seyi anlattım onun yüzünden bu durumdayım ya zaten gelip herseye maydanoz olması varsın evim pis olsun veya dağınık olsun düşüncesi kafamdan gidiyo gelip bana herkesi örnek vermesi bak işte sunun evi böyle bu bu şekil yapmış anla artık gerisini bendeki k.valide değil kaynanatör doğum sonrası onun yüzünden eşimle tartışmalarım kavgalarımın hesabı yok lohusalık dönemimi baska bişey mi anlamadım ooofffff:çok üzgünüm:

evet canim dogru hatirliyosun:) adim özge.nukun biberonlarini almistim bende.onlarda havali.basele gelmistim ben tanidiklarimiz var orda.bide lörrach dada var tanidiklar.
senin adin neydi?
adim DEMET birgun geldiginde buyur banada gelllllllllllllll canim.

sen kqynanana cevap veremiosun herhalde biraz cevabini verirsen susarrrrrrrrrr.ben oyle yaptim simdi konusurken bin kere dusunuyor yoksa torununu goremezzzzzzzzzzzzz

kaç yıllık evlisin.keşke en başından ipleri bu kadar vermeseydin o kaynanatöreklava:

1,5 senelik evliyim zaten bastan sessiz kaldım ya ondan böyle şimdi az da olsa ses çıkarsan fayda olmuyo pek

hiçbirşey için geç değil cnm. ıleride daha çok mutsuz olursun bu şekilde yaşarsan. eşinle konuş bu durumu. Kendini ne kadar kötü hissettiğini anlat. Şu an sadece kendine değil bebeğinede zarar veriyorsun cnm ve o kimseden önemli değil dimi? Herkes haddini bilsin. Kimsenin seni üzmesine izin verme.

gerçektende öyle ben ne kadar sinirli ve gergin olsam sanki meleğim hissediyo ama bundan sonra kimsenin beni üzmesine izin vermicem :lepi:ben değil etrafımda beni üzenler üzülsün hehehe.....

Herkes nerde gene yaa.bıtıremedınızmı bayramııııııı..bızım buralarda bayram fılan yok anacım.kocamda nÖbetÇı zaten.pofffffffffffff

KANADA'da yaşanan talihsiz bir olay ülkede büyük tartışmalara yol açtı ısmi açıklanmayan 2 aylık bir bebek, fotoğraf makinesinin flaşı nedeniyle kör oldu Olay, ülkede bomba etkisi yaratırken bilimadamları, bebeğin fotoğrafı çekilirken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı
Bebeklerin uyurken ya da başka yöne bakarken fotoğraflanması
gerektiğini vurgulayan uzmanlar, "8 aylık olmadan bebeğin fotoğrafını
flaşla çekmek körlüğe kadar varan sonuçlar doğurur" dedi

slm güzel anneler ve bebekleri nasılsınız bakalım uzun süre oldu size yazamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum ee nasılsınız bakalım bebekler nasıl gittikçe büyüyyolar demi benimn kızımda 1 aralıkda 3 aylık olucak inş.

ya bide aklıma başka şeyler geliyo acaba diyorum bişeymi oldu ameliyat dikişlerime fılan anlarsınızya işte malum sebep yüzünden:kedi:

kıss akşam akşam ne güldür beni allah iyişiğini versinnn :roflol::roflol:

kızlar nabersiniz? öyle cart diye daldım. kızımın kakası sulu ama rengi yeşil değil. Sarı ve pütür pütür. sabahtan beride kusup duruyor ya canım çok sıkıldı ((( acaba ishal falanmı oldu??

geçmiş olsun canım bebişine umarım ciddi bişi yokturr

canım benzer şeyi hepimiz yaşıyoruzdur yani en azından ben yaşıyorum hatta dün gece yine böle bir bunalım halindeydim bi yandan kızımın eşyalarını yıkıyıp bi yandan ağlıyordum evin işi bitmiyorda yetişemiyorumda beceriksizimde bla bla bla...

burda kayınvaliden sorun olablir çok daha fecide davranablir ama benim asıl merak ettiğim eşinin davranışı yani o da belki iki arada kalıyordur ama önemli olan sana yaklaşımı nasıl destek moral veriyor mu? yada sen onunla sıkıntını paylaştın mı ?? konuşularak aşılmayacak sorun olmadığına inanmıyorum önemli olan doğru zamanda bunu başarabilmek özel olmassa eşinin davranışlarından bahsedersek nacizhane belki biraz fikir verebliriz arkadaşım (

deme yaaa ya bu dr.ların bi dediği diğerini tutmuyor geçen gün tv de de bi doktor aksine flşa göz bilmemnelerine geliştirip haraketlenmesine bile yard. olabliceğini söledi tabi çekmemek daha sağlıklı gibi CADIARZU

kızlar nasılsınız, geçmiş bayramınızı kutlarım.....

kızlar kızıma kırkbir kere maşallah, gün içinde uyku saatleri arttı. günde neredeyse 16-18 saate yakın uyuyor. çok akıllı bi kız ya.... ama yeni adet geliştirdik, ben kızla sabahları 1 saat akşamları 1 saat konuşup, çıkardığı sesleri taklit ediyorum, beraber çok eğleniyoruz demiştim... şimdi işi abarttı Rüzgar , artık kucakta falan gezmek istemiyo, onunla konuşmamı istiyo, konuşmadığımda deli gibi ağlıyo, başka kimseyi de istemiyo, büyümüş de küçülmüş gibi ya, babası falan konuşunca ona konuşmuyo ama ben yanına gelip bi kez anne desem arkadan ne sesler ne gülücükler çıkartıyo... resmen ne dersen onu taklit etmeye başladı uuu,, aaaa diye uzata uzata....

7 aralıkta iş başı yapacam. iki gün sonra da hemen gidip iki hafta rapor alacam... eşim de aralık 12 de asker.... zor günler beni bekliyor anlayacağınız

gülcancım ben de denicem şu diken olayını, ayyyy ne çıkacak bakalım bizden :)

baharcım şu kıyafet olayı süper ben de araştırıp rüzgarın artık giyemediği kıyafetleri bir yerlere yollayayım diye düşünüyordum. hatta giyilmemiş olanlar bile var. hediye gelenler.... bi de rüzgar egzama olduğu için yün hırka ve kazaklar olduğu gibi kaldı.... onları da gönderirim... hem benim için de iyi olur, hem de giyecek bebişlerin ihtiyacı karşılanır. arkadaşlar bi el atın ya, özellikle doğuda görev yapan arkadaşlarımız.

kızlar sorularım olacak geçiştirmeyin bak, attırmayın baharın dediği gibi makedonun tepesini....

soru 1: şimdi biz üçlü aşı olduk ya ikinci ayda, rüzgarın kolunda herhengi bir yara yada iz oluşmadı, tutması için oluşması mı gerekiyo. sizin bebişlerin kolları nasıl.

soru 2: sütüm hala fazla. ama rüzgar bu ay neredeyse yarım kilo almış olacak hesaplamalarıma göre. yetmiyo desem kızım günde neredeyse 18 saat uyuyor, acıktığında mememi veriyorum, doyuyor ve tekrar verdiğimde almıyor.... ilk iki ay ayda 1.250 gr almıştı, neden bu ay azaldı acaba.... ebrucum sen hangi vitaminleri kullanıyosun... acaba sütümün kalitesi mi azaldı ya.....

soru 3: oyun halısı alan var mı.... varsa ne tavsiye edersiniz.......

kıslaaar benim kızım bu ara accayip tükürük salgılıo ağzından yaaa bayağı salyalandık yane.. varmı sizde de köpük köpük tükürükler ?

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canımm

benim kızımda artık ev turlarını daha az istiyor ama maşallah senin bebiş gibi uyanıksa konuşulsun oynalılsın istio kesinlikle yanlız kalmak istemiooo kaydirigubbakcemile3

soru 1. bize sağlık ocağında bikaç ay içinde yara oluşuru sulanır kabuklanır kopartmayın dedi ama henüz bi yara oluşmadı

soru2. biz henüz dr. gitmedik bizimki ne durumda bilmiom ama aldığım duyumlar artık kilo alımları biraz daha azalırmış malum artık haraketlenmeye başladılar enerji kaybediolar heheh :dance:
hmm bizde vitamin olarak multitabs kullanıyorzu ( a d c vitaminli)

3.biz oyun halısı almadık çok küçük geldi gözüme bi battanişye üstünde de debelenir gibi geldi onu almak yerine 100 tl ye yakın bi fiyat 150 tl civarında park yatakları almak daha mantıklı gibi :uhm:

kızlar demetin dediğini bende yaptım sırt dikeni falan demişti ya
banyodan sonra bebe yağı ile ovdum yavaş yavaş siyah minik minik şeyler çıktı çok şaşırdım
kıza kim dediyse doğru demiş yaptım yatırdım ve uyudu ki benim kızım duştan sonra uyumuyor :)))

BENDE ÇOK KORKUYORUM...SÜREKLİ FLAŞSIZ ÇEKİYORUZ AMA Bİ KAÇ KEZ FLAŞLADA YANLIŞLIKLA ÇEKİLDİGİ OLDU İNŞALLAH BİŞEY OLMAMIŞTIR:Saruboceq:

kıss akşam akşam ne güldür beni allah iyişiğini versinnn :roflol::roflol:

CADIARZU
KIZ NE BİLEYİM AKLIMA BİNBİRTÜRLÜ ŞEYLER GELİYO NAPİM:kedi::kedi::kedi::kedi:

kıslaaar benim kızım bu ara accayip tükürük salgılıo ağzından yaaa bayağı salyalandık yane.. varmı sizde de köpük köpük tükürükler ?

EVET BENİM KIZIMDA BU ARALAR FENA AKIYO AGZI..TÜKÜRÜKLERİ KÖPÜK KÖPÜK OLUYO SANKİ DIŞ ÇIKARICAK GİBİ DİMİdelikafaduldenlülülülülülü

canım multitabsı sen mi yoksa bebeğin mi kullanıyor... ben bebeğe sadece d vitamini veriyorum. ben birşey içmiyorum... canım benim kesinlikle almam gerekiyor oyun halısını, çünkü rüzgar çok ilgili, herşeyle konuşmak tutmak istiyo, gelişimini etkilediğini düşünüyorum böyle şeylerin... ama dediğin gibi çok pahalı tiny love marka beğendim internette, 150 tl diyor, biraz arştırıyım bakayım ... aşı olayına gelince demekki yara ve kabuk bağlaması zaman alabiliyo, herkeste olacak mı acep bu kabuk bağlama olayı anlamadım yaç

gülaycım ben aldım oyun halısı daha kızım doğmadan almıştım ama henüz kullanmadım
üzerinde bir sürü oyuncagı var her köşede sesler çıkaran değişik şeyler var
bu aralar acaba çıkarsamda yatırsam mı diyordum
çünkü anakucagındaki oyuncaklar çok ilğisini çekiyor onlarla konuşuyor :))
biz oyun halısını 59 tl ye toyikiden almıştık markası ne bilmiyorum bir ara bakar yazarım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…