2009 Eylül Anneleri

hanımlar şimdi eve geldim saolun cvplarınız için tabiki bebeğimi aldırmmam gerekiyordu ve kürtaj yaptılar ama ordaki manevi acımı sizlere anlatamam inannın o çatalda oturduğum andan itibaren kalkana kadar ağladım elimden başka bişey gelmezdi bebeğim 3 aylık ben 1.5 aylık hamileyim düşünebiliyormusunuz 40 ım çıkar çıkmaz hamile kalışım kıyamadım ağladım bugün almadan eve gelmeseydiim bebeğime bağlanırdım belkide aldıramadım dedim belki kendisi düşer ama cesaret edemedim bu iş Allaha kalmış nasıl bekleyebilirdim yapamadım ama çok acı çekiyorum
kızıma bakıp biraz morelim yerine gelsin istiyorum kocamda çok üzüldü ama ben kadar acı çekemez Allah kimseye bu günahı göstermesin çok ama çok üzgünüm Allahım affetsin çok acı çekiyorum

Ahh canım benim eminim çok zor bir durum hakikaten eşler ellerinden geldiğince destek olmaya çalışsalarda eminimki kimsenin canı senin kadar yanmaz. Rabbim sabrını verir canım merak etme gün geçtikçe yavaş yavaş geçer acısı. Rabbim kızına uzun ömürler versin artık. Demek ki böyle olması gerekiyordu canım herşeyde bir hayır vardır acını elbette yaşayacaksın kolay bir durum değil elbet ama kızını düşün onun sana ihtiyacı var biran önce toplamaya çalış kendini. Sütüm kesildi demişsin tekrar geri gelme ihtimali yokmuş mu?

sanırm yok sütüm gitti
birde hamile oldğumdan habersiz olduğm için kızımı emzirmeye devam ediyordum ve kızım sürekli kusuyordu bilirsinz belki hamile kadının sütü bebeği bozar zayıflar hastalanır bebek neyseki erken farkettim mamaya başladım yazık oldu kızımın rıskınıda etkilemiş oldum ama asla bilerek olmadı inaN bir sürü üzüntüm var bebek aldırmak beni çok korkuturdu üzerdi ama demek bu hayyatta bunuda yaşayacakmışım inşallah allah bir daha yaşatmaz büyük konuşmamak lazım ben biraz büyük konuşmuştum kötü oldu allah affetsin ne desem ki kelimeler boğazımda tıkalı ağlıyorum başka bişey yok ama sütüm 20 gündür zaten damla kıvamındaydı ve denedim artık yok ne yapabilirim ki

face si kim onaylıyorsa beni onaylayabilir mi

Canım ben onaylayabilirim ama songül isminde birinin teklifi gelmedi.

Offf kızlar yaa canım acayip şekilde sıkkın. Eve geldiğimde yarım saat kadar kızım uyanıktı o arada da zaten yemek yeme ile geçti hemen süt sağdım masayı bile toplamadım o uyuduğunda toplarım daha fazla onunla zaman geçirebileyim diye ben süt sağarken uyudu kaldı , uyandırdığım zamanlarda da hep ağladı uykusunu bozduğum için kıyamadım izin verdim yeniden uyumasına. Şimdi yine süt sağıcam ve sonra yatıcam offfff yaaa ben iyi bir anne değilmiyim(( Doyamıyorum kızıma benim sevgimden mahrum kaldığı içinde çok suçluyorum kendimi .. Beni sever mi acaba kızım yaaaa mafoldumben

ayyyyyyyyyyyyyyyy canim benim ya kiyamam sana sende sonusda onun icin calisiyorsun oyle dusunme bence sen cok iyi bir annesin bilgiöli bebegini taniyan bazen boyle seyler olabilir sakin direncini kirmaaaaaaaaaaaaaa

merhaba dilek çim lütfen böle düşünmeeeee elbette defne seni çok seviyor ama o bir bebek ve zaman zaman uyku düzeni değişcek belki sana yüz çevirecek gün iersinde seni göremediği için ama seni anladığında sana hak verecek sen onun için çalışıyorsun daha güzel bir geleceği olması için bak böle şeyler düşünüp onunda huzursuz hislere kapılmasına izin verme tamammmı canım....tatlışım benim

canım yaaa Allah sabır versin sana..hakkınız da hayırlısı böleymiş şimdi sadece bebişine odaklan ve unutmaya çalış...sonuçta bebişinin en çok sana ihtiyacı var

gülaycım bebişinin kilosu gayet iyi ama...tuhaf bu dr lar yaaaa..bencede bunlar mama firmalarıyla anlaşmış satış için yapıyolar alçaklar
tek doz 142 ytl cnm
evet benim tanıdığım vardı ilaç firmasında çalışo alış fiyatın dan aldım ii oldu valla 110 tl ye

çok geçmiş olsun cnm biras sabır cnm elbette en iyisini yapıyorsun..senin kadar bebişini kimse düşünemez sonuçta dimi?havalarda etkiliyo bebişleri

dilekcim kağan adına face
benim oğlumda sürekli kusuyo uyumuyo gözleri de kırmızı morelim çok bozuk ya gerçekten ben de kendimden şüpheleniyorum kötü bi anne miyim diye
melike ALLAH sana sabır kızına da hayrlı sağlıklı uzun ömürler versin

geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur annene acil şifalar dilerim

melikecim en dogru kararı vermişsin büyük konuşmayım ama seninde yerinde ben de olsam aynı kararı verirdim harelde bilemiyorum.....geçmiş olsun canım kendını yıpratıp kızınıda üzme allahım onların acılarını göstermesin.......
dilekcim lütfen olurmu öle şey sen çok bilinçli okuyan araştıran bi annesin öle şeyler düşünme sen kim için çalışıyosun defnenin gelecegi için ona daha iii imkanlar sunabilmek için daha çok küçükler hiç bi hareketleri bilinçli değil o da seni özlemiştir annesi o sensiz yapabilirmi sakın kendini suçlama herşey defne için bu sende biliyosun canım lütfen

ayyy n olur yapmayın yaaa hepimiz iii ayneyiz hepimiz amacı aynı değilmi yoksa burda işimiz ne onların için herşeyin en iyisini istedikçe kendimizi suçluyoruz bazen bende yapıyorum yetersiz görüyorum kendimi ama sonra bu düşünceler gidiyo aklımdan yavrularımızda çok şanslı bizim gibi aileleri oldugu için

ve biz hala uyumadık gündüzde dogru düzgün uyumadı nasıl dayanıyo bilmiyorum ama benim çok uykum geldiiiii uyumak istiyorummafoldumben

saolun kizlar verdiginiz cevap icin ama sanirim yanlis bisiler yaptim
sagdigim sutu o an icirmek istedigim icin oda isisinda 2-3 saat durdu bizim ufaklik icemeyince dolaba koydum
disari cikarkende cikartip biberon isiticida isittim termos canta almistim aventten onun icinde sicakligini korur diyede ona koydum
1 bucuk saat sonra icirmeye calistim icmedi sonra tekrar denedim 1 saat sonra felan yine icmedi yani zar zor 40 cc felan icti ben biberonu sevmedi diye dusundum eyvah yandik dedim
sonra eve gelince emzirdim
banyo yaptirdim arkasindan bir kustu gormeniz lazimdi midesinde ne varsa hepsini cikardi odum koptu yaaaa
sut heralde bozuldu kotu yapti diye dusundum esim ise emzirdikten sonra hemen yikarsan kusar tabi diyo ama hic o kadar cok kustugunu gormemistim
gece hep kontrol ettim allahtan biseyi yok simdi kuzumun

dilekcim sen bari boyle seyler dusunme senin kadar arastiran ogrenen kizina en iyisini yapmaya calisan bir anne cok az bulunur. seni hep hayranlikla izliyorum ben
hem cogumuz icin ayni sey olacak ali de aksam en gec 7 de uyumus oluyor yani bende isten geldigimde cok az vakit gecircez diye simdiden uzuluyorum ama yapabilecegimiz bisey yok ne yzikki
arkadaslarin dedigi gibi biz onlar icin calisiyoruz onlara daha iyi imkanlar sunup daha iyi bir gelecek verebilmek icin yoksa sende istemezmisin evde kuzuna bakmak det etme
hem bu aksam erken uyumus yarin bi bakacaksin eve geldikten sonra seninle gecirecek vakti olacak bu kuzularin bi gunu digerine uymuyo biliyosun

gulaycim bencede mama verme
sonucta yavrun ac degilse aglamiyorsa niye oyle bisey yapasin ki
bu aylarda artik az kilo alacaklarmis zaten bak hareketlendikleri icin
sen bosver o doktoru bence

rota asisina gelince bizde ilk olarak yaptirmak istememistik ama doktor hic hasta olmasi diyorsaniz asilari yaptirmaalisiniz deyince vazgectik hem zaten banyo suyunuda alis yalayip duruyo ellerinden kollarindan allah korusun korktum simdi

kizlar bebekleriniz gece uzun uyudugunda sutunuzu sagiyormusunuz azalmasin diye
bize kursta o uyusada 3 saatte 1 sagin demislerdi ama nerdeeee bende hemen uyuyorum
cok korkuyorum geceleri sut bezleri uyarilmaya uyarilmaya azalir diye yaaaa

canım geçmiş olsun umarım ciddi bişi değildir

kizlar bebekleriniz gece uzun uyudugunda sutunuzu sagiyormusunuz azalmasin diye
bize kursta o uyusada 3 saatte 1 sagin demislerdi ama nerdeeee bende hemen uyuyorum
cok korkuyorum geceleri sut bezleri uyarilmaya uyarilmaya azalir diye yaaaa

ebrucum ben sütümü hiç sağmıyorum tatlım bence bebeğin ihtiyacına göre üretiyo vücut zaten ben ilk bebeğimi sütten kestikten 6 ay sonra bile göğsümü sıktığımda biraz süt gelmişti o kadar çabuk kesilmiyo sanırsam

dilekcim tabiki kızın seni sever kendini suçlayacak bir şey yapmıyorsunki dünyadaki pek çok anne bebişini bırakıp çalışmaya gidiyor ona daha iyi şartlar sağlamak için duygularını çok iyi anlıyorum ilk oğlumu bırakıp işe gittiğim gün bende ağlamıştım bu anneliğin verdiği duygusallık bırak uyusun uykusunda seni görüyodur zaten annesiopuyorumnanaktan

canım ne söyleyimki çok üzüldüm ama bu kadar kısa sürede sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçiremezdin zaten allah sabır versin kızına ver ilgini ve emzirmeye devam et sütün geri gelir o kadar çabuk kesilmez azalmıştır ama sen mamadan önce emzir sonra mamasını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…