hanımlar şimdi eve geldim saolun cvplarınız için tabiki bebeğimi aldırmmam gerekiyordu ve kürtaj yaptılar ama ordaki manevi acımı sizlere anlatamam inannın o çatalda oturduğum andan itibaren kalkana kadar ağladım elimden başka bişey gelmezdi bebeğim 3 aylık ben 1.5 aylık hamileyim düşünebiliyormusunuz 40 ım çıkar çıkmaz hamile kalışım kıyamadım ağladım bugün almadan eve gelmeseydiim bebeğime bağlanırdım belkide aldıramadım dedim belki kendisi düşer ama cesaret edemedim bu iş Allaha kalmış nasıl bekleyebilirdim yapamadım ama çok acı çekiyorum
kızıma bakıp biraz morelim yerine gelsin istiyorum kocamda çok üzüldü ama ben kadar acı çekemez Allah kimseye bu günahı göstermesin çok ama çok üzgünüm Allahım affetsin çok acı çekiyorum
selam kızlar nabersiniz hepinizi çok özledim ben ya
face si kim onaylıyorsa beni onaylayabilir mi
Canım ben onaylayabilirim ama songül isminde birinin teklifi gelmedi.
Offf kızlar yaa canım acayip şekilde sıkkın. Eve geldiğimde yarım saat kadar kızım uyanıktı o arada da zaten yemek yeme ile geçti hemen süt sağdım masayı bile toplamadım o uyuduğunda toplarım daha fazla onunla zaman geçirebileyim diye ben süt sağarken uyudu kaldı , uyandırdığım zamanlarda da hep ağladı uykusunu bozduğum için kıyamadım izin verdim yeniden uyumasına. Şimdi yine süt sağıcam ve sonra yatıcam offfff yaaa ben iyi bir anne değilmiyim(( Doyamıyorum kızıma benim sevgimden mahrum kaldığı içinde çok suçluyorum kendimi .. Beni sever mi acaba kızım yaaaa mafoldumben
merhaba dilek çim lütfen böle düşünmeeeee elbette defne seni çok seviyor ama o bir bebek ve zaman zaman uyku düzeni değişcek belki sana yüz çevirecek gün iersinde seni göremediği için ama seni anladığında sana hak verecek sen onun için çalışıyorsun daha güzel bir geleceği olması için bak böle şeyler düşünüp onunda huzursuz hislere kapılmasına izin verme tamammmı canım....tatlışım benimCanım ben onaylayabilirim ama songül isminde birinin teklifi gelmedi.
Offf kızlar yaa canım acayip şekilde sıkkın. Eve geldiğimde yarım saat kadar kızım uyanıktı o arada da zaten yemek yeme ile geçti hemen süt sağdım masayı bile toplamadım o uyuduğunda toplarım daha fazla onunla zaman geçirebileyim diye ben süt sağarken uyudu kaldı , uyandırdığım zamanlarda da hep ağladı uykusunu bozduğum için kıyamadım izin verdim yeniden uyumasına. Şimdi yine süt sağıcam ve sonra yatıcam offfff yaaa ben iyi bir anne değilmiyim(( Doyamıyorum kızıma benim sevgimden mahrum kaldığı içinde çok suçluyorum kendimi .. Beni sever mi acaba kızım yaaaa mafoldumben
canım yaaa Allah sabır versin sana..hakkınız da hayırlısı böleymiş şimdi sadece bebişine odaklan ve unutmaya çalış...sonuçta bebişinin en çok sana ihtiyacı varsanırm yok sütüm gitti
birde hamile oldğumdan habersiz olduğm için kızımı emzirmeye devam ediyordum ve kızım sürekli kusuyordu bilirsinz belki hamile kadının sütü bebeği bozar zayıflar hastalanır bebek neyseki erken farkettim mamaya başladım yazık oldu kızımın rıskınıda etkilemiş oldum ama asla bilerek olmadı inaN bir sürü üzüntüm var bebek aldırmak beni çok korkuturdu üzerdi ama demek bu hayyatta bunuda yaşayacakmışım inşallah allah bir daha yaşatmaz büyük konuşmamak lazım ben biraz büyük konuşmuştum kötü oldu allah affetsin ne desem ki kelimeler boğazımda tıkalı ağlıyorum başka bişey yok ama sütüm 20 gündür zaten damla kıvamındaydı ve denedim artık yok ne yapabilirim ki
gülaycım bebişinin kilosu gayet iyi ama...tuhaf bu dr lar yaaaa..bencede bunlar mama firmalarıyla anlaşmış satış için yapıyolar alçaklardilekcim senin kız 3 aylıkken kaç kiloydu. benimki şuan tartıldı net 5250 gram. doktordan geldik moralim çok bozuk doktor mamaya başla işe başlayınca dedi. demekki sütün yetmiyo dedi. minyon bi çocuk dedi. ay delircem ya mersindeyim buradaki doktorlar manyak mı ne. bebeğim 2450 den bu hale geldi dedim. daha fazla konuşamadım gözlerim doldu. sütün yetmiyo diyince ağlayacaktım. oysaki sütüm fazla diyemedim bile moralim bozuldu. mama ver diyor ya manyak kadın.... az mı sizce kızlar ya 2450 den 5250 oldu. ankaradaki doktorum gelişimi çok iyi diyor. buradaki doktor mama diyor. anlamadım ya....
evet benim tanıdığım vardı ilaç firmasında çalışo alış fiyatın dan aldım ii oldu valla 110 tl yetek doz 142 ytl cnm
Günaydın kızlar
Bizim bebişin ayakları son birkaç gündür çok terliyo. Bezle siliyorum, saç kurutma makiasıyla kurutuyoruz yeni çorap pant. falan gidiriyorum. Bu aralar çok huzursuz, çok gazımız var ve kakasını yaparken zorlanıyo, poposu acıo galiba. Zaten uçak yolculuğundan dolayı kulak zarı kızarmıştı 15 gün ant. kullandık. Kulağından pislik geliyor. Hala ağladığında kulağına götürüp vuruyor bebeğim, yarın kontrolümüz vardı bugün gidicez. Karnına sıcak havlu koyuyorum olabildiğince korumaya çalışıyorum ama sanırım midesini üşüttü, sabah emzirdim gazını çıkarıyım dedim 3 defa öksürdü midede e var ne yok kustu. Şimdi rahatladı galiba yatıyo. Ne yapacağımı şaşırdım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sütüm gitmişti 2 gün hero baby verdim düşünüyorum acaba sıcaklığınımı ayarlayamadım suyunda böyle oldu. Ama içmedi desem yeridir. 2 günde toplam100ml içmiştir anca off yaaa. Allah hepimize sabır versin. Bazen o ağladığında bakamıyorum bak neden doğurdumki hazır değilmişim demeki diye kendime kızıyorum. Eşim diyor olur bunlar geçecek ama kendime kızıyorum habire
geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur annene acil şifalar dilerimcnm annemin rahatsızlıgı dolayısıyla geldik...bayagıda kalıcaz burda..otobüste çok uslu durdu kızım maşallaah..sadece son 1 saatte biraz mızmızlandı...ama okadar olcak emzigi hep agzındaydım ama işte genede kulaklarını düşünüyorum acaba bişey olmuşmudurki..
melikecim en dogru kararı vermişsin büyük konuşmayım ama seninde yerinde ben de olsam aynı kararı verirdim harelde bilemiyorum.....geçmiş olsun canım kendını yıpratıp kızınıda üzme allahım onların acılarını göstermesin.......hanımlar şimdi eve geldim saolun cvplarınız için tabiki bebeğimi aldırmmam gerekiyordu ve kürtaj yaptılar ama ordaki manevi acımı sizlere anlatamam inannın o çatalda oturduğum andan itibaren kalkana kadar ağladım elimden başka bişey gelmezdi bebeğim 3 aylık ben 1.5 aylık hamileyim düşünebiliyormusunuz 40 ım çıkar çıkmaz hamile kalışım kıyamadım ağladım bugün almadan eve gelmeseydiim bebeğime bağlanırdım belkide aldıramadım dedim belki kendisi düşer ama cesaret edemedim bu iş Allaha kalmış nasıl bekleyebilirdim yapamadım ama çok acı çekiyorum
kızıma bakıp biraz morelim yerine gelsin istiyorum kocamda çok üzüldü ama ben kadar acı çekemez Allah kimseye bu günahı göstermesin çok ama çok üzgünüm Allahım affetsin çok acı çekiyorum
dilekcim lütfen olurmu öle şey sen çok bilinçli okuyan araştıran bi annesin öle şeyler düşünme sen kim için çalışıyosun defnenin gelecegi için ona daha iii imkanlar sunabilmek için daha çok küçükler hiç bi hareketleri bilinçli değil o da seni özlemiştir annesi o sensiz yapabilirmi sakın kendini suçlama herşey defne için bu sende biliyosun canım lütfenCanım ben onaylayabilirim ama songül isminde birinin teklifi gelmedi.
dilekcim kağan adına face
benim oğlumda sürekli kusuyo uyumuyo gözleri de kırmızı morelim çok bozuk ya gerçekten ben de kendimden şüpheleniyorum kötü bi anne miyim diye
melike ALLAH sana sabır kızına da hayrlı sağlıklı uzun ömürler versin
cnm annemin rahatsızlıgı dolayısıyla geldik...bayagıda kalıcaz burda..otobüste çok uslu durdu kızım maşallaah..sadece son 1 saatte biraz mızmızlandı...ama okadar olcak emzigi hep agzındaydım ama işte genede kulaklarını düşünüyorum acaba bişey olmuşmudurki..
kizlar bebekleriniz gece uzun uyudugunda sutunuzu sagiyormusunuz azalmasin diye
bize kursta o uyusada 3 saatte 1 sagin demislerdi ama nerdeeee bende hemen uyuyorum
cok korkuyorum geceleri sut bezleri uyarilmaya uyarilmaya azalir diye yaaaa
Canım ben onaylayabilirim ama songül isminde birinin teklifi gelmedi.
hanımlar şimdi eve geldim saolun cvplarınız için tabiki bebeğimi aldırmmam gerekiyordu ve kürtaj yaptılar ama ordaki manevi acımı sizlere anlatamam inannın o çatalda oturduğum andan itibaren kalkana kadar ağladım elimden başka bişey gelmezdi bebeğim 3 aylık ben 1.5 aylık hamileyim düşünebiliyormusunuz 40 ım çıkar çıkmaz hamile kalışım kıyamadım ağladım bugün almadan eve gelmeseydiim bebeğime bağlanırdım belkide aldıramadım dedim belki kendisi düşer ama cesaret edemedim bu iş Allaha kalmış nasıl bekleyebilirdim yapamadım ama çok acı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?