Canım neden tek bir doktora takılı kalıyorsun aşka doktora götür hem sütün fazla fazlaysa ne gerek var mamaya manyakmı bu doktor..
Ecemcim negüzell oglun deliksiz uyuyorrr benimkinin enfazla uykusu 3saattt(
tatlım ben hamileykende okuduğum kitaplardan en çok ders çıkarttığım eğer bebeklerinizin uyku düzenini sağlamak istiyosanız uyudukları odanın perdesine ve gece uyanıp acıktığından yada ağladığında ilgilendiğinizde mümkünse ışığı yakmadan yada loş bir ışıkta uykusunu açmadan ihtiyaçlarını karşılayın diyordu..oğlum doğduğundan beri en çok buna dikkat ettim..
DENEMEKTE FAYDA VAR.... dur bide öyle deniyimm ya uykusuzluk beni mahfediyorr 3 saatte bir uyanmakk hele bazen 2 oluyor buu .. cok yoruyor benii
bizimde çok uykusu geldiyse daha zor dalıyo uyuyamıyo dahada sinirleniyo çok asabi çok:bbo:gülcancım benimki uykusu gelince cok aglıyorr emzigii tutturupp beşiginde sallıyorumm bazende kucagımda yumulup uyuyorrr.... Ben cok zorluk cekiyorum cunki cok zor dalıyor oglum uykuyaa...(
cnm evet bende doğduğundan berigece hiç ışık açmıyorum sadece loş bi ışık oluyo ve hiç konuşmuyom maaşallah uykumuz güzel hatta gözünü açmadan emip uyuyo oğlum maaşallah
bugün doktor gittik benim minikte 500 gr almış bana az geldi ama doktor normal olduğunu söyledi..biraz canım sıkıldı ama olsun sağıklı olsunda..
ecem benim kızında dizlerinde hafif hafif kuruluklar başladı.. doktor olabileceğini söyledi..umarım yayılmaz..
bade'nin sık sık burnu tıkanıyo hergün açmak zorunda kalıyom.. bazen geceleri burnunun tıkandığına uyanıyo kızım doktorum hava nemlendircisi kullan dedi.. ben pek kullanma tarftarı değildim mantar oluşturduğu için ama sanırım mecbur kullanıcam.. soğuk olanı tavsiye etti birde geceleri sadece iki saat çalıuştır sabahta odayı çok iyi havalandır dedi.. bende netten araştırdım bunu buldum hemde indirimde kullanan varmı acaba..Hepsiburada.com : KRAFT ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ | Anne & Bebek & Çocuk
canım cım doğum öncesi vizite-doğum raporu-doğum sonrası vizite ve deşu tarihte dopum iznine ayrıldı şu tarihte doğum yaptı şu tarihte de iş başı yaptı die bi evrak isteniyo o kadarkızlar aranızda sgk dan para alanlar varsa giderken doğum kagıdı vs istedilermi? acil bilgi verirmisiniz? 3 tane vizite dışında bişey isteniyormu?
maaşallah ali efeciğe darısı benim oğlumun başına inş.günaydın kızlar.
melikecim çok geçmiş olsun canım üzme lütfen kendini daha fazla. sen bebeğini düşünerek bu kararı aldın şimdi de bebeğini düşün ve hemen toparlanmaya bak lütfen.
dilekcim canım yazdıklarına arkadaşlar cevap vermiş zaten. walla hepimiz sırayla cozutmaya başlıyoruz sanırım.
gülaycım toparlamana sevindim canım. heh şöle siz topiğin akıl küplerisiniz dilekle birlikte. imam böyle yaparsa cemaat napar söylememe gerek yok sanırım.
bebişi rahatsız olan arkadaşlarım çok geçmişler olsun. benim oğlum da ara ara hapşırıyor yüzü gözü kıpkırmızı oluyor.
kızlar oğlum akşam 9,30 da bi yattı sabah 6 da uyandı. kocaman bi maşallah deyin lütfen. uyandı memeye saldırdı tabi :) hem emmeye çalışıyor bi yandan da zorrrt zoooort osuruyor ay ne komikti yawrum benim ya :)
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Bende ofise geldim şimdi. Kızımdan zor ayrıldım yine. Bıraksalar sabah kadar koklardım..:gitme:. Akşam bende dilek gibi az gördüm kızımı maalesef. anca yarım saat falan. Sonra uyudu minik kuzum. Bende yatağında o uyurken onu seyrettim tabi akabinde gözyaşları sel oldualışmak zorundayız bu duruma biraz zor olsada....
Melikecim geçmiş olsun cnm. Bebeğinin sana ihtiyacı var şuan.Herşeyde var bir hayır diyelim. Kısa sürede kendini toparlamaya çalış cnm.
Ummuyecim sizede geçmiş olsun cnm. Bende yarın doktora götürücem kontrole kızımı. İnş. herşeyi yolundadır.
Gülaycım dediğin gibi şu aralar hepimizin psikolojisinde bir dalgalanma var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bakma o doktora hem sen kızının kilosuda gayet yerinde. daha ne olsun anacım. sütünde bol maşallah
bu aralar benim kızımda huysuz yaaa.. ama bugün farkettim gazı başlamış yeniden.. rahat çıkaramıyo.. üç ayıda bitirdik niye tekrar başladı ki..
evet geceleri dikkatini dağıtmamak lazım doyurup hemen yatırmalı.. bende böyle yapıyom .. çok mennunum.. kızım 8 kadar uyuyo..
tülayyy neen var canım ya iyimisinn
bizimde çok uykusu geldiyse daha zor dalıyo uyuyamıyo dahada sinirleniyo çok asabi çok:bbo:
canım nemlendirici bebek kremi al..onu sür..dizlerine..ilerlemesi kötü olurmuş...inşallah bizimki en kısa sürede geçer..banada bugün doktor soğuk olanı kullan dedi...bende alıp almamakta kararsız kaldım..eltim almıştı onu 2-3 gece deniyim duruma göre haber veriririm artık....gerçi bahar kullanıyodu çok memnunmuş..Birde burun için bana ne kullanıyorsun dedi..bende gifrerle tonimer kullanıyorum demiştim.oda onları hiç kullanma en iyisi bu dedi...ama adını şu an unuttum recetede yazıyordu bakınca söylerim..eczanede sordum fiyatı 22 tl idi...ve işin en güzel yanı 1,5 sene kadar kullanabilyorsun bir kutuyu...bozulma yada 24 saat geçti at derdi yokbugün doktor gittik benim minikte 500 gr almış bana az geldi ama doktor normal olduğunu söyledi..biraz canım sıkıldı ama olsun sağıklı olsunda..
ecem benim kızında dizlerinde hafif hafif kuruluklar başladı.. doktor olabileceğini söyledi..umarım yayılmaz..
bade'nin sık sık burnu tıkanıyo hergün açmak zorunda kalıyom.. bazen geceleri burnunun tıkandığına uyanıyo kızım doktorum hava nemlendircisi kullan dedi.. ben pek kullanma tarftarı değildim mantar oluşturduğu için ama sanırım mecbur kullanıcam.. soğuk olanı tavsiye etti birde geceleri sadece iki saat çalıuştır sabahta odayı çok iyi havalandır dedi.. bende netten araştırdım bunu buldum hemde indirimde kullanan varmı acaba..Hepsiburada.com : KRAFT ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ | Anne & Bebek & Çocuk
DENEMEKTE FAYDA VAR.... dur bide öyle deniyimm ya uykusuzluk beni mahfediyorr 3 saatte bir uyanmakk hele bazen 2 oluyor buu .. cok yoruyor benii
cnm evet bende doğduğundan berigece hiç ışık açmıyorum sadece loş bi ışık oluyo ve hiç konuşmuyom maaşallah uykumuz güzel hatta gözünü açmadan emip uyuyo oğlum maaşallah
canım bu ay bütün bebişlerimiz az kilo almış zaten hiç canını sıkma normal dr da sölemiş zaten senin kızında maşallah hareketli yakıyo demekki:)))
sağol canım yaa.. doktorum çok normal dedi kilosuna ama bu ay sadece kendi sütümden vermiştim oysa.. insan annem o kadar uğraşıyo gece demiyo gündüz demiyo sağılıyo derde biraz daha kilo alırdı..lülülülülülü sütüm yaramıyo mu acaba diye aklım dan geçmiyo değil..sağlığı yerinde yaa.. benimkide lafff
ben zeyrtinyağı sürüyodum kuruyan yerlerine ama pek fayda etmedi..zaten iki gündür var.. doktorda zeytinyağı yeterli gelmez dedi ama ne kullanıcam diye sormayıda ubuttum.. benim kız sağolsun giyinirken bastı feryadı ne doktora soru sorabildim nede söylediğinden birşey anladım.. doktorun sana kuruluk için özel bir krem verdi mi.. bende tonimer kullanıyorumm.. o senin dediğin daha iyiyse onu kullnırz..canım nemlendirici bebek kremi al..onu sür..dizlerine..ilerlemesi kötü olurmuş...inşallah bizimki en kısa sürede geçer..banada bugün doktor soğuk olanı kullan dedi...bende alıp almamakta kararsız kaldım..eltim almıştı onu 2-3 gece deniyim duruma göre haber veriririm artık....gerçi bahar kullanıyodu çok memnunmuş..Birde burun için bana ne kullanıyorsun dedi..bende gifrerle tonimer kullanıyorum demiştim.oda onları hiç kullanma en iyisi bu dedi...ama adını şu an unuttum recetede yazıyordu bakınca söylerim..eczanede sordum fiyatı 22 tl idi...ve işin en güzel yanı 1,5 sene kadar kullanabilyorsun bir kutuyu...bozulma yada 24 saat geçti at derdi yok
inşallah uyur canım ya..uykusuz kalmak çok zor oluyor..
maşalllah canımm
canım evet en önemli sağlıklı olması inan çok kiloda sorun....sağlıklı olsunlar da inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?