Günaydın arkadaşlar,
Dün doktora gittik, kustuğunu(nornalden fazla) yazmıştım halsizdi ve çok gazımız vardı. Doktor hepsine normal dedi. Kusması eger kilo alımını engellemiyorsa gelişimi normalse sorun değil dedi. Gazda artık çekmemiz gereken bir durummuş. Ama görseniz nasıl ağlıyordu gazı olduğunda ne yapalım az kaldı inş. geçer. Kulak için antkullanmıştık pislik yolu tıkamış test istedi yaptırdık çok problem değilmiş, yine şurup verdi antibiyotik sanırım.poposuda gazdan zarar görmüş, anestol ve medicassol verdi inş acısı geçer.Sağlık ocağındaki doktor aşıdan sonra ağrıkesici için dolven yazmıştı oda 6. aydan sonra kullanılırmı, gerçi şimdide çok sıkıntı değilmiş kullanılması ama ecz. calpol olmadığı için alamamıştım mecburen dolveni almıştım ama siirtteki doktorumuz calpol yazdı getirecek eczacı ne çok yazdım demi.
günaydın kızlar. .
kızlar oğlum akşam 9,30 da bi yattı sabah 6 da uyandı. kocaman bi maşallah deyin lütfen. uyandı memeye saldırdı tabi :) hem emmeye çalışıyor bi yandan da zorrrt zoooort osuruyor ay ne komikti yawrum benim ya :)
Canım neden tek bir doktora takılı kalıyorsun aşka doktora götür hem sütün fazla fazlaysa ne gerek var mamaya manyakmı bu doktor..dilekcim senin kız 3 aylıkken kaç kiloydu. benimki şuan tartıldı net 5250 gram. doktordan geldik moralim çok bozuk doktor mamaya başla işe başlayınca dedi. demekki sütün yetmiyo dedi. minyon bi çocuk dedi. ay delircem ya mersindeyim buradaki doktorlar manyak mı ne. bebeğim 2450 den bu hale geldi dedim. daha fazla konuşamadım gözlerim doldu. sütün yetmiyo diyince ağlayacaktım. oysaki sütüm fazla diyemedim bile moralim bozuldu. mama ver diyor ya manyak kadın.... az mı sizce kızlar ya 2450 den 5250 oldu. ankaradaki doktorum gelişimi çok iyi diyor. buradaki doktor mama diyor. anlamadım ya....
tubacım oglum emzik emiyorrr acken kesinliklee emzigi kabul etmiyorrr diliyle yitiyorrr uyurken istiyorr tam olarak uyuyuncada agzından atıyorrr bende gulcan gibi düşünüyorum canı istememiştirr.....kızlar çok az bakabildim geçmişe. Herkeste bir karamsarlık var, alın benden de o kadar...
Yavruları hasta olan annelere çooook geçmiş olsun.
Melikecim çok üzüldüm ben de inan senin durumunda olmayı kimse istemez. Allah affetsin, çok zor bir durum ve karar...
Kızlar,
1 haftadır kızım az emiyordu. Ben de hep çene kasları gelişti, daha az emerek aynı sütü alıyor diye düşünüyordum, dr.um soylemişti. Dun iyice azaldı emmesi, benim de canım sıkılıyordu bu duruma derken akşam göğüslerimi istemedi. şok oldum, o red ediyor, ben zorluyorum. Kan ter içinde 4-5 saat emmedikten sonra 1 göğsümü 7-8 dk.emdi. Ama sebebini buldum. Ben kızımı emzige alıştırdım. Biberona alışan bebeklerin anne gögsunu reddedebilecegini duymustum ama emzikten dolayı boyle birsey olacagı hic aklıma gelmezdi. Emzigi alıyor, gogsumu almıyordu. O an, istemedigi an ne yapacagımı sasırdım. Aklımdan bir suru olumsuz dusunceler gecti. Kızım perisan oldu aglamaktan, ben aynı sekilde ve cok korktum eyvah almayacak artık diye. Gece de zorlandım emzirirken. Bugun gunduz bir parça daha alıştı, şimdi iyiyiz gibi. Tabi emzigi direk kestim vermiyorum. şu anda da sallıyorum ama yine uyumak için emzik istiyor, kendi mememi verdim ama yarım saatten cok emdi, acıdı ve cıkardım. Aç oldugundan degil, bu defada uyumak için istiyor. Offfffffffff ne yapacagımı sasırdım. Basına gelen varsa yazsın nolur nasıl kurtulucam bu durumdan?
Bu arada ebrucum sen yazmışsın çok kusmuş, geçmiş olsun tatlım.
Geçenlerde annemde emzirdim kızımı 2 kes üst üste. Yola çıktık, arabada kıvranıyordu oto koltugunda. Ben de kucagıma aldım, gazı var çıkarsın diye. Bir kustu üstüme var yaaa sanki 2 biberon sütü alıp üstüme boşaltmışsın gibiydi. çok korktum hemen dr.u aradım ilk kez oldu diye. O da çok emdiyse, gaz çıkarmadıysa olabilir dedi. Bir kaç kez olursa haber ver dedi. Olabilirmiş yani, endişelenmeyin dedi.
Offff hala uyumadı. Ben gidiyorum kızlar, yarın sitede sorun olmazsa gorusuruz inş. Optum
iyi geceler şükürler olsun yaaaa sonunda açıldı sizlerle konuşamamak ne kötüymüş
tuba bende emzık alsın diye ugraşıyorum tersine hiç bi emzigi begenmiyo 5-10 sn emiyo tamma atıyo geri ben emzık yüzünden memeyi almamazlık yapcagını sanmıyorum canım yaaa canı istememiştir hanımefendinin
siz bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz yagız önce gögüsümde uyucak sonra ayagıma alıp sallıcam uykusu pekışsin yoksa uyumuyo yaaa kendı kendı uyumasını çok istiyorum ama alıştıramıyorum bi türlü aglayıp duruyo bırakınca:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?