kk da gececi olmak daha iyiymiş ya..en azından sistm hata verip durmuyor..daha rahat mesaj yazabiliyoruz...Hadi kızlar hepinize iyi geceler..
bu arada annem 2 hafta önce arada arada bir ağzına zararı dokunmayacak şeylerden tattır demişti.ben oğluma geçen gün 2 çay kaşığı mandalinanın suyunu verdim bide bayramda azına kçük bir et parçası koydum maşallah suyunu çok güzel emdi.(1 çay kaşığını geçmez emdiği ).hatta eti ağzından çekince ağlamaya başladı...elma koymuştum bi ara yüzünü ekşitti diliyle itti....kayınvalidem boğazında balgam var dedi..arada bir kuru kuru öksürüyomuş...onun için ıhlamur ve ayvayı kaynatmış 2 ölçek içirmiş...tabi benden saklı...kızarım diye korkmuş..sonradan itiraf etti:) çok güzel içti dedi...bu arda öksürükte kalmadıdemek ki benim oğlan tatlıyı sevmiyor ekşi ve tuzlu şeylerle arası iyi olucak galiba.....
ben zeyrtinyağı sürüyodum kuruyan yerlerine ama pek fayda etmedi..zaten iki gündür var.. doktorda zeytinyağı yeterli gelmez dedi ama ne kullanıcam diye sormayıda ubuttum.. benim kız sağolsun giyinirken bastı feryadı ne doktora soru sorabildim nede söylediğinden birşey anladım.. doktorun sana kuruluk için özel bir krem verdi mi.. bende tonimer kullanıyorumm.. o senin dediğin daha iyiyse onu kullnırz..
evet iki gündür giremedim sinir olmuştum.. daha erken değilmi yaa.. birşey olmasın bağırsaklarına.. bence biraz daha bekle.. hadi iyi gecler..
bana niveanın yada jahnson nemlendirci kremini alabilirsin dedi..bende niveanın aldım..12,5 tl idi fiyatı..
şimdi receteye baktımda burun için olan ila. buymuş...
[STERIMAR Deniz Suyu Burun Spreyi Prospektüs Bilgileri
3 ay üzeri bebekler kullanabiliyormuş..elimdeiler bitsin bende bundan alıcam..
sanmıyorum tatlım haftada bir rezene çayı veriyodum 100 cc buda ona benzer bişe zaten...bide şunun surasında ek gıdalara geçmemizede 1 ay kaldı.
kk da gececi olmak daha iyiymiş ya..en azından sistm hata verip durmuyor..daha rahat mesaj yazabiliyoruz...Hadi kızlar hepinize iyi geceler..
bu arada annem 2 hafta önce arada arada bir ağzına zararı dokunmayacak şeylerden tattır demişti.ben oğluma geçen gün 2 çay kaşığı mandalinanın suyunu verdim bide bayramda azına kçük bir et parçası koydum maşallah suyunu çok güzel emdi.(1 çay kaşığını geçmez emdiği ).hatta eti ağzından çekince ağlamaya başladı...elma koymuştum bi ara yüzünü ekşitti diliyle itti....kayınvalidem boğazında balgam var dedi..arada bir kuru kuru öksürüyomuş...onun için ıhlamur ve ayvayı kaynatmış 2 ölçek içirmiş...tabi benden saklı...kızarım diye korkmuş..sonradan itiraf etti:) çok güzel içti dedi...bu arda öksürükte kalmadıdemek ki benim oğlan tatlıyı sevmiyor ekşi ve tuzlu şeylerle arası iyi olucak galiba.....
gunaydin kizlar
ben mandalinayi deli gibi yiyorum valla ozellikle gripten korunmak icin
allaha sukur ne gaz ne de pisik yapmadi bize
cok moralim bozuk kizlar yaaaa
ali sabah iki kez yine fiskirtarak kustu yani okadar cok ki hem kendi hem benim ustumu batirdi
sonrasinda da emmek istemiyor memeyi verdigim an tekrar oguruyor yenden kusmasin diye hemen kaldiriyorum
doktoru aradim atesi ishali olmadigi icin reflu gibi duruyor dedi bisey yapmana gerek yok biraz daha bekleyip takip edelim dedi
nazar degdi kuzuma yaaaa ne guzel emiyordu daha once
cok korkuyorum emzirmeye bile korkar oldum kuscak diye offff offfff
iyi geceler şükürler olsun yaaaa sonunda açıldı sizlerle konuşamamak ne kötüymüş
tuba bende emzık alsın diye ugraşıyorum tersine hiç bi emzigi begenmiyo 5-10 sn emiyo tamma atıyo geri ben emzık yüzünden memeyi almamazlık yapcagını sanmıyorum canım yaaa canı istememiştir hanımefendinin
siz bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz yagız önce gögüsümde uyucak sonra ayagıma alıp sallıcam uykusu pekışsin yoksa uyumuyo yaaa kendı kendı uyumasını çok istiyorum ama alıştıramıyorum bi türlü aglayıp duruyo bırakınca:sinifsinif:
kızlar bi ara sormuştum bebeğimin cildinde kuruluklar oluşmaya başladı acaba neden diye..bugün doktara gittik.kolllarının altında başlayan kuruluk sırtına ve karnınada yayılmış..doktor ne ile yıkıyosun dedi bende omo baby deyince hacışakir granül kullan dedi..alerji yamış omo dedi..niveanın nemlendirici kremini aldık..onu sür dedi..bugünde ne var ne yoksa tüm kıayfetlerini baştan yıkadım.Sizlerinde aklında bulunsun..gerçi ebrununda doktoru hacışakir demişti...Keşke o zamanda seni dinleseymiim yaklava:
elim vucuduna değince içim parçalanıyor..
tubaok
canım benimkide ilk 20 gün sadece emdi.sonra ememedi..bu arada gögüz ucum yoktu slikon gögüs ucuyla emziriyodum..mama takviyesi yaptım...biberona alışınca emmeyi iyice kesti..bende sağarak vermeye başladım..tabi bu arada sütümde git gide azalmaya başladı..120 140 cc çıkan sütüm 30 cc lere kadar düştü...ara ara emzirmeye çalışıyodum ama aklına eserse binde bir alıyodu..derken oğlum bahar ayfer ve ebrunun bize gelmesinin ertesi günü huy değiştirdi..İnan buna hala anlam verebilmiş değilim..karnı tok olmasına rağmen sürekli aranıyodu..emziriyim dedim öyle bir emdiki uç bile çıkarttı..slikon gögüs ucuda kullanmıyorum artık..ve çok şükür sütüm de yeniden artmaya başladı..
Ben oğlumu yatarak emziriyorum kafasının altına yastık koyuyorum.bende yanında yatıyorum.bi süre sonra uyku moduna geçiyor emmesi yavaşlıyor yavaşca gögsümü ağzından çekiyorum sonra sadece burnuyla kokluya kokluya olduğu yerde uyuyor..tam uyku moduna geçincede beşiğine yatırıyorum..genelde böyle yatıyor..bazen hiç ayrılmak istemiyor süt gelmese bile çekiyor o zamanda uyku sersemiyken memeyi çekip ağzına emziği koyuyorum..öyle yatıyır..yani canım sana taviyem emzirdiğin oda karanlık olsun bide yatarak emzir..
kızlar şunu söyliyim.bebeklerin yattığı odanında bana göre büyük önemi var.Çünkü yatak odasında uyuttuğum zaman daha çabuk yatıyor..perdeler hep kapalı oluyor..ışığı açmadığm müddetçede karanlık...gece 11-12 gibi bir yatıyor sabah 7-8 gibi kalkıyor..karnını doyurup altını değiştiriyorum sonra yatıp 10:30 11 gibi tekrar kalkıyor..o zamanda ışıkları açıorum bu sefer oda gözlerini iyice açıyor bizim yatakta kendi kendine oyunlar oynuyor sonra ağlmaya başladığında anlıyorum ki kakasını yapmışkaydirigubbakcemile3 sonra 2 gibi tekrar yatıyor...gündüz yatmalarında en büyük destekçim hami şu 5 li setlerle satılan pusetler vardı ya onda yatmaya bayılıyor..onu sallamakta hem kolay..onun içinde uyutuyorum..daha sonrada işte 3 saat uyanık 1 saat uyuma gibi günümüz geçiyor...eğer karnı açsa yada doymadıysa tüm gün uykusuzluk gece sürekli uyanma şeklinde düzenimiz bozuluyor..birde burnu tıkalıysa huzursuzluğu hiç geçmiyor..
DENEMEKTE FAYDA VAR.... dur bide öyle deniyimm ya uykusuzluk beni mahfediyorr 3 saatte bir uyanmakk hele bazen 2 oluyor buu .. cok yoruyor benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?