2009 Eylül Anneleri

almıştır annesi inş sen sıkma canını dün benim kızda hem kusuodu hem çok mızmızdı soğuk almıştı galiba dr unu aradım yarım fitil attım bugün zıpkın gibi maşşallah...

emsalllcim ben çıkarttım tatlım eldivenleri baya oluyo. sizinle konuştuktan sonra takmadım daha.
aile konusuna gelince hassas konular. bugün de azcık bu hususta dertliyim. bence herkes ailesinin de eşinin de yerini bilmeli. herkes nerde duracağını bilirse sorun yok.
sinemcim bizim de yarın kontrolümüz var canım. inşallah doruk bebişin kilo alımı iyidir. mama için de çok zorlama huysuz olur canım sonra.

kızlar naber....
hayırdır bugün ortalık karışmış biraz galiba... nolüyy bakim dedikodu verin accuk bana :)
izmirdeydik eve döndük bugün temizlik var sular kesik çamaşırlarım yığınla kaldı.. sonuç: bodrumun Allah cezasını versin :)

kesinlikle haklısın canım çok şükür o konuda yormuyor eşim sonunda hep benim dedigim oluyor ama anlıkta olsa sinirlerim zıplıyor
bende üzlüyorum kendimi yargılıyorum ama yıllardır yeter artık öğrensin anlasın yeter yanii
gelemediler beni aramadıgı için ertesi gün yani dün eşim gitmiş annesini görmeye
bir yere gitmişti onada uğramış bana selam söylemiş beni sormuş falan filan
eşime karşı iyi kaynanayı oynaması benim için bişey ifade etmiyor
eşim sen benim ailemi istemiyormusun sevmiyormusun dedi cumartesi akşamı kızınca bende delirdim sevmiyorum istemiyorum yeter artık dedim
önceleri saf cahil sanardım kaynanamı baktım ki benden zeki tilki artık yaptıklarına bahane bulamıyorum anladım ne oldugunu
babaanne olarak 1 ay kızıma bişey takmadı en son kızdım dayanamadım gelmiş 1 çeyrek yapmış
abisi desen kızıma yapmadı ama diger abisinin çocuguna yaptı altını taktı o erkekti bu kız ya ondan galiba bende bayramda vermedim kucalarına
ya var ya ele karışmak derde karışmak der ya büyüklerimiz çok doğruymuş

hoşgeldinnnnnnn
karıştı falan ama tatlıya baglandı çok şükür
çekiliş oldu bitti bakalım sonuna artık benide yazın diyip kaçanlar olmazsa :))))
neyse senin eşin sağlam :)))))))))))))))))

yahu amma çok yazmışsınız beeeeeeeee...neyse bi ara okurum bi bakem dedim tekrar kaçıyom..bye...

kızlar saçlarımı kestiricem naıl kestirsem krar veremedim.. sizce nasıl kesitrim çok kısa yapsam mıkiii

ahada benim ilgi alanım saçlarını yapısını bilmiorum ama victorya modeli denilen model her saç tipine uygun dalgalı da olsa düz de olsa süper duruyo önler daha uzun arkalar kısa kuaförüne danış olur derse süper çok kısa tercihim ama şu bi gerçekki bayanı saç gösterio sende benim gibi kısa kestirip eşinin asker arkadaşım nbr yorumlarına maruz kalma derim

:))))))
ya bu arada avatarda ki resimde bebeği yıkıyormusunuz çok tatlı görünüyor maşallah

gözün aydın canım :))
herşey onların keyiflerine göre neyi nasıl isterlerse öyle yapıyorlar telaş yapma

aynen öyle minik sıpamın keyfinin gelmesi gerekiyomuş bugüne kadar bugünkü gibi emmemişti maşallah dedim kendi kendime insallah bir daha tekrarlamaz çok üzülmüştüm çünkü
belkide benim stresim yansıdı meleğime olabilirmi sizce :uhm:

kızlar sabah erken kaldırdım dıye sanırım oğlum çok huysuz. hep uyumak ıstıyor uyanıkkende benımle gozgoze olmak ıstıyor. zar zor 1 tencere yemek ustune koyabıldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…