- 17 Eylül 2008
- 983
- 1
- 118
- 39
kızlar cok okuyamadım gecmısı...cunku doruk bugun cok sıddetlı kustu. sanırım mamayı zorladım dıye.cok mız mız bu yuzden....
sanırım bu cekılıs konusu uzamıs baya.sonundada tatlıya baglanmıs.ben eskı arkadasların kendı acılarından yenı arkadaslarında kendı acılarından haklı oldugunu dusunuyorum.bu yuzden en ıyısı cekılısın yapılması olmus.vazgecmıstım ama ıtıraf etmelıyım ısmımı gorunce cok sevındım.
opuyorumnanaktan
dılekcım sana alınmadım. nıyetını ve arkadaslıgını bılıyorum.aslında kımsenın dıslamamk gıbı bı nıyetı olmadıgınında farkındayım.ama yazılanlar bır an oyle hıssettırdı.belkıde benım hassasıyetım.neyse kapanmıs bıtmıs gıtmıs ne guzel kaydirigubbakcemile5
sımdı hedıye dusunme zamanı.adreslerı ne zaman yolluyoruz?
bırde yarın doktor kontrolumuz var ınsallah doruk yeterlı kılo almıstır.eger mamaya ragmen alamadıysa dokto sebebını bulmak ıcın bı suru tetkık yapıcak kuzumamafoldumben
sızlerden dua ıstıyorum
ve tanımasamda ınananınfıkırlerınıze cok deger verıyorum ve hepınızı sevıyoruma.s.
almıştır annesi inş sen sıkma canını dün benim kızda hem kusuodu hem çok mızmızdı soğuk almıştı galiba dr unu aradım yarım fitil attım bugün zıpkın gibi maşşallah...