ne derlerse desinler beğenmeyen iade etsin 50 tlyide gider çanta alırım:))) benimde oğlum sünnet oldu ayrıca daha kimseden bişey görmedik..
çalışıyorsam kazanıyorsam kendi çocuğuma milletin çocuğuna değil ya..
ya bende arada topluyorum yagızın saçını kız olsa nasıl olurmuş diye ama hemen bozuyorum aslında hiç yapmamak gerekir erkek çocuguna mazallah ,anladım cnm mevlüt daha makbul zaten eskidenmiş büyük düğün yapmakhe teyzesi sünnet oldu paşammmm dün gittim kayınvalidem eyemnin saçları çok uzamış diye tepeden bağlamış camdan bakıyor bana Allah Allah dedim eymen desem değil bu kız da kim gittim anaaaaaaaaa eymenim kız olmuş öylede rahatki hiç bozmaya çalışmıyor.kız olsan başıma kalırmıssın dedim...müzikli eğlence olmayacak sadece mevlit yeterliii benim akrabalar olsaydı yapardık geniş kapsamlıda .
yok cnm ya 10gün bana yetti gezmeye ii yaşanmaz ama ordasümeyye gülüm ben sizi tebrik ettim mi hatırlayamadım bi an kusura bakma. kuzumun sünneti için. Allah damatlıklarını da göstersin. babaanne ol inş :)
ay gülcan yaaa ne güzel olurdu ,ista tayininiz çıksa.
ben bayrampaşa iski diye geçiyorda heryerle baglantım var yanı tanıdık hayırdır yoksa metristemi yaptınız görevi.....
ne buluşması yahuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa hiç hoş değil böyle şeylerrrrrrrrrrrrrrrrr bir daha buluşma diyenin ağzına biber sürerim hımmmm
kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz
ben bugun cok mutluyum
aksam vatanimda olucam annemin yanindaaaaaaaa
yanima gelecek arkadaslari 4 gozle bekliyorummmmmmm
aylin kız belki erken doğum yapacaktır :):26: benim elticiklerde hep kendi evlerindeler başbaşa ne yapıyorlarsa artıkınbir tahminim var kendimden biliyorum çünkü ben düğün öncesi eşimle 1 hafta aynı evde kalmıştım
kendi tercihleri geçen kaynımın damatlığını evlerine bırakmaya gittik içeriye girsemm mi acaba diye düşündüm kaynım dışarı çıktı eşim napıyorsunuz deddi hiçç oturuyoruz ddedi bizde çekindik girmeedik haa iş yapıyoruz evi yerleştiriyoz dese yardım bahanesiyle girerdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?