2009 Eylül Anneleri

baharın normal kontrolü mü vardı

bu arada ıstanbullu annişler buluşmuyor mu eğer buluşma olursa bende gelmek isterim

bizde seni özledik saniyecim bayadır gelmedin özledik
oysa hamileykenden çok alışkındık sana en erken sen doğurcan falan diye :))))
baharcım hadi inşallahh iyi haberle gel meleğin güzel kilo almıştır ve herşey yolundadır inşallahh

kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder

bu arada özgecim sen 1 aralıkta regl olmuşsun en son hamile kalmadan önce doğum gününe 9 gün kala
bende 11 aralıkta yani doğum günümde son adetimi görmüştüm :))))
hatta 2 li 3 lü tarama testlerinde soruyorlarya son adet tariihiniz doğum tarihiniz diye
ben söyleyince aaaa doğum gününüzle son adet tarihiniz aynı ne güzel diyorlardı :)))
dr.a söyledim tarama testi sorunca eminmisin diyo bana bir yanlışlık yok demi diyo gülüyor e yok dedim adım kadar eminim :))))

ohhhh ne güzel ece vallaha inşallah böyle devam eder dedigin gibi :))

ha bu arada küçük altın taktı bebişe eşim yuuuuuuuuuuuuu babanne küçük altınmı takarmış falan dedi baya dalga geçti torunlarına kıyafetler falan almış oyuncak falan işte ama bana doğum hediyesi yok ilkinde bilezik almıştı bekliyodum ama neyyyyyyyyyyyse

anliyorum canim cunku benimkiside ayni hareketleri yapti sebebi annem esim hepsi vardi evde bir an yanliz kaldi babasi gelincede naz yapiyor ilgi istiyordu aglayarak dr annenin sakin olmasini soylemisdi sut bebegi etkiliyormusssssss oyle sey oldugunda derinm nefes al esine birak ikiniz birden ilgilenmeyin canim benim.

kizlar nihallin fotosu ve bebeklerin fotosu kacinci sayfada.

ohhhh ne güzel ece vallaha inşallah böyle devam eder dedigin gibi :))

inşallah böyle devam eder çünkü 3 ay kalcak bugünde sarma falan sarıyım dedi aman yemek yapmaktan nefret ediyom canıma minnet bildim yani bide bebişi ona bırakıp spora falan gitmeyi düşünüyom şimdilik iyi ne desem yapıyo bebişi alacak olsa ellerini yıkadınmı anne diyom tamam yıkayım kızım diyo uyumlu yani inşallah tartışmasız geçer bu 3 ay

bebişler 555 ten başlıo karışık ekledik canım

gulcan msn ye giriyor musun? Senin adresin bende yok galiba. Beni eklesene arada yazışırız. Adresim adım ve soyadımdan oluşuyor alt tire yok ummuyep....z@hotmail.com

ya bizdede var kepçelik napcaz ya ben düzeltiyom o geri kıvırıyo:uhm:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi,
NE MUTLU TÜRK' ÜM DİYENEturkbayragiturkbayragi

he bacım fox a :sm_cool::sm_cool: ne işin var kız migrosta hemde bu akşam otur oturduun yerde bende çıkmıom sende gitme :) kimse gitmesin biyere :lepi:

Oyyyyyy yerim ben onu oyunlarda yaparmış. Amin cnm Allah hiçbirimizi bebişlerimizden ayırmasın...

kızlar sizi çok özlemişim :)))) hepimizin kuzucukları iyi maşallah

Bizde seni çok özledik şekerim opuyorumnanaktan

Ohhhhhhh böyle kayınvalideye can kurban :lepi:

Aaaaaa ne güzel tesadüf ya hakkaten. Az kaldı kıs doğumgünümüze zemuszemus benim2 senin 3

ecem maşşşallah kaynanana kız valla ahhh ahhhhhhhhhhhhh yaramı deşiyonuzzzzz yaramııııııııı

gülayyyy canım bana adresini verdin ama kimin adına göndereceğimi sölemedin... sarı çizmeli mehmet ağa yazsam anlarlarmıki acep??????

kızlar anam nen alıcam Alperenime :))) çok heyecanlıyım valla

inşallah ikinci bebeğim erkek olur dua edin (ilki büyüdü artık)

sizler iyiki varsınsız hepinizi çok seviyorum

ana neler duydum özgemm yarın doğum gününmü şekerimmm... ayyyy bak burda olsan sana özel parti hazırlardım gel sen beni dinle bura taşın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…