canımm haftalıkk genel temizlikk işteeeee..... amannn yapsanda aynı yapmasandaa hiççç bitmiyoooo..... cokk fedakardır yapmazsandaa bekler seni işteee:) aman kıss sen katılmaa sakınnn anam başlarına gecirirsinn tencereleri:)))hoşgeldin fatoşuuumm hayırdır kız ne temizliği buuuu oğlunumu evlendiriyon..??
ben bi yandan yemeteyizi izliyom bu arada ay ben buna girsem kesin oylama karakolda biterr :)))))))))))
saol tatlım. sen de güle güle kirlen temizliği yapmışsın ne güzel. benim hiç içimden gelmiyor isteksiz yapınca da hemen yoruluyorum. eskiden bütün evi temizler üstüne bir de gezmeye çıkardım şimdi heeeeççççeşimle konuştuk borçları ödedikten sonra her hafta kadın alcam eve.
aaa demek oluyo sizdede bende yagız becerıksız sanıyodum:))))hemen kaldırıp sırtına vuruyodum üflemee iyiymiş yaa deneyim bii saol valla şekercanım bazen ali efe de öyle oluyor. hıııyk hıyyyk ses çıkartıyo bazen emerken çok komik :) bazen de öksürüyor falan. bana da ayfer demişti. boğazına kaçıp öksürdüğünde yüzüne üfle hemen geçiyor canım. tabi çok tıkanmadıysa. yoksa sırtına vur hafif hafif
hoşgeldın tatlım bende eskıden salı gunleri temızlık yapardım şimdi hangi vakit boşsam o zaman hediye kardeşimiz nasıl yiğit bey:)))nasılsınızzzz canlarımmmmmm...... bugun temizlik gunumduuu... yoruldum... oglusuda simdi uyuttum bi bakayım dedim....herkes iidir inşallah...
bende:kedi:gülcan cım ateşliyim bacım :)
yok gamzem valla emerken gözüme bakması yokmu bide bi eliylede elimi tutuyo bitiyorummmopuyorumnanaktanhrşeye deger onlarah gıyamam sene beeeeennn :)))
şekerim bu bebeler sapıttırdılar bizi vallaha...
yinede Allah can sağlığı versin işallah bebeklerimize ne yapsalar seviyoruz onları zaten uyanınca onun minicik ellerini yüzünü görmek kadar güzel temiz ve saf bir duygu daha yoktur bu dünyada eminim....
:1hug:
gülcancım yaa o boğulma olayı bizdede var inmeler iniyo bana o tekrar nefes alana kadar kızarma bozarma titriyo filan gözler kocaman oluyo ölğyorum artık.. nefes alıncada başlıyo ciyak ciyak ağlamaya Allahım yokmu bu işin bi çözümü yaa..(
haydin ben kaçar özledim oğluşumu :) allaha emanet olun.
bugün tülay hiç girmedi bu arada kızlar... naaptı acep?
he bacım fox a :sm_cool::sm_cool: ne işin var kız migrosta hemde bu akşam otur oturduun yerde bende çıkmıom sende gitme :) kimse gitmesin biyere :lepi:
sagol sekerim senin kizin vardi demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bana kizini verirmisin daha dogrusu oglusuma talibim dun beni gelinsiz birakdilar esrayi defneyi minik cilegimizi hepsini aldilar ellimdennnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam kızlar benim sıpa mızmız yine.Ara ara okuyup onun başına dönüyorum tekrar.Size bişe sorucam.Kulaktan ateş ölçer kullanıyor musunuz?Ben dijital almıştım bi tane ama kafama takıldı kulaktan ölçen daha mı iyi?Kullanan varsa markasını yazabilir mi?
kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?
bana merhaba diyen yok mu(((
walla ben de aynı şeyi söylüyom canım. bazen eşim tuz koymamışsın der ona bile tepeleyesim geliyorsa diğerlerine naparım kestiremiyorum :) yemek konusunda eleştiriye hiç açık değilim cokacimcoook
valla ben mecburen kadın alıyorum.... daha rahat ediyorum öyle.. imkan varsa almak lazım aslında ama olmayıncada paşa paşa yapıyorum o ayrı :)canımm haftalıkk genel temizlikk işteeeee..... amannn yapsanda aynı yapmasandaa hiççç bitmiyoooo..... cokk fedakardır yapmazsandaa bekler seni işteee:) aman kıss sen katılmaa sakınnn anam başlarına gecirirsinn tencereleri:)))
canım ii olur tabi calısan bi bayansın sart yaniii ben ayda bir buyuk temizlikte almayı düşünüyorum aslındaa CADIARZU
haydin ben kaçar özledim oğluşumu :) allaha emanet olun.
bugün tülay hiç girmedi bu arada kızlar... naaptı acep?
aaa demek oluyo sizdede bende yagız becerıksız sanıyodum:))))hemen kaldırıp sırtına vuruyodum üflemee iyiymiş yaa deneyim bii saol valla şeker
hoşgeldın tatlım bende eskıden salı gunleri temızlık yapardım şimdi hangi vakit boşsam o zaman hediye kardeşimiz nasıl yiğit bey:)))
bende:kedi:
yok gamzem valla emerken gözüme bakması yokmu bide bi eliylede elimi tutuyo bitiyorummmopuyorumnanaktanhrşeye deger onlar
bana merhaba diyen yok mu(((
aslen zonguldaklıyım ama eşimin görevi nedeniyle 1 aydır ığdırdayım.25 yaşındayım.ünv.yeni bitti maliye mezunuyum.yavuz kaan isminde oğluşum var.
slm kızlar nasılsınız.benim kız iki gündür cığlık atarcasına ağlayarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştirince susuyor sebebi ne olabilir acaba.hastalık belirtiside yok ama sanki korkuyormuş gibi.sizde böyle bir durumla karsılaştınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?