Gülvergil hoşgeldin cnm aramıza. Oğluşunada maşallah...
Sidocum, ben elaya mesaj attım fakat telefonu kapalı sanırım henüz mesaj ulaşmadı. Ben sizi irtibata geçiricem tatlım. Eğer bikaç güne ses çıkmazsa lütfen sen beni uyar unutabilirim çünkü insanlık hali ok mi tatlım?
selam hatunlar.. cuma günü demir damlasına başlamıştık sanırım kızımı kabız yapacak, sabah çok az kakasını yapmıştı ama hala yapmadı ıkınıyo ağlıyo yavrum.. de mir damlasına başlayanlarda aynı durum oldu mu.. ne yapsam kii
ah canım sen rahat edicen ilerde ozmn bizimємєℓ;10360120 .!.:iyi aksamlar hanımlar valla zar zor girip yazıyorum kızın odevleri oğlan bi yandan inanın zor geciyor gunler benim icin
hayırlısı olsun hoşgeldin aramızaaslen zonguldaklıyım ama eşimin görevi nedeniyle 1 aydır ığdırdayım.25 yaşındayım.ünv.yeni bitti maliye mezunuyum.yavuz kaan isminde oğluşum var.
cnm bizdede tıkanma .ok oluyo emerken öle çekiyoki aç bırakıyoss sanki kıtlıktan çıkmış gibi emiyo sonra tıkanıyo tabiiyaw bunların hepsi aynı model mi üretim de hata olmuş galiba ben bi bizimki arızalı sanıyodum sorma gamze ilk oldugundaa nasıl korkttum aglama başladım bişey oluyo sandımmmmafoldumben
ah canım yaaa unuturmu sen onu 9 ay karnında taşıdın düşünme böle şeyler ve üzme kendinisağol canımcım yaa inşallah daha iyi olacak böyle herşey... Evet çok şükür alıştım işe kızımda geceleri 10:30'a kadar uyumuyor bol bol özlem gideriyoruz.... Dediğin gibi haftasonları full birlikteyiz ayrıca sanırım annesi olduğumu unutmuyordur.:)))
maaşallah aliş çok büyümüş ve anlamlı bakıyo yumurcak yaaaaa
neyi nulamadınız aşımıyı??? anlamadımYok hayatım ya bulamadık arıyoruz .. Rotarix 2 doz cnm.
ah canım yaaa öperim ben ezginin parmağını büyümüşte kapris yaparmışşşDün akşam benim kızda babasına trip yaptı. Oyun oynarlarkene yanlışlıkla ezginin azıcık parmağını ısırdı eşim. Tabi bir yaygara bir yaygara . Neyse aldım kucağıma zorla susturdum 15 dk sonra. Emme saatide gelmişti. Açtım göğsümü. Memeyi görünce başladı ağlamaya. bir kere daha denedim almıyor çocuk ...Kesinlikle mememi reddidiyor. Aha dedim mıçtık. Biberona alıştı memeyi bırakcak. Acaip üzüldüm yaa anlatamam.Sonra dedim diğer odaya bi gidek. Salona gittim. Mememi açtığım an saldırdı cok cok emdi. Eşim geldi arkamızdan. Heralde dedim orası sıcak geldi ondan istemedi. Yok o beni görmek istemiyor bence bana kırıldı dedi üzgün üzgün gitti. Hangisine yanayım bilemedim. Kızımın acıyan parmağınamı, kocamın üzüldüğünemi ?
maaşallah canım oğluşunaaaa...şifa olsun aşınızdamerhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.
cnım yaaaa beni merak etmiş cnm arkadaşım bi arkadaşımın bebeği olduda tebriğe gittik hava da güzeldi oğlum hava aldı accıkhaydin ben kaçar özledim oğluşumu :) allaha emanet olun.
bugün tülay hiç girmedi bu arada kızlar... naaptı acep?
ahhh ahhh bu veletler bizde akıl makıl bırakmıo kızlarr az önce ağustos annelerine bakınıodum snra bi baktım kız cıyaklıo gittim tekrar uyuttum derken o topik açık kalmış ben bizimki sanıp oraya yazmışım :kedi: çok salaklaştımmm çokkkkkkkkkkkkkk
sende bitaneylee darmadagın oldunnn kızzzzz:)))))) ( söyleyeninn aklı cok yerinde yaa:)
melikeydi canımm noldu sendemiiiiiii yoksa??
melike kimdiydiki :kedi: nicki neydi??? ya o şom ağzını bi açma bi açmaklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?