2009 Eylül Anneleri

Gülvergil hoşgeldin cnm aramıza. Oğluşunada maşallah...

Sidocum, ben elaya mesaj attım fakat telefonu kapalı sanırım henüz mesaj ulaşmadı. Ben sizi irtibata geçiricem tatlım. Eğer bikaç güne ses çıkmazsa lütfen sen beni uyar unutabilirim çünkü insanlık hali ok mi tatlım?

teşekkürler hoşbulduk,hepimizinkine inşallah

bu arada bu ayın 22 snde 4 ay asılarımız var sonrasında da doktora goturmeyi dusunuyorum 4. aydan itibaren milupanın gece kasık maması varmıs onu vermek uygun olur mu diye.....çunku benimki artık doymuyo 3 saatte bir mama veriyordum 2 saatte bire indi......gece tok da tutarmıs 4. ay kasık maması

slm kızlar nabersiiniz hoşgeldin emel ayy benim oğlan uyandıııııııııııııııııııııııı
kipaya gittik ama o tulumu bulamadık gülcannnnn...

selam hatunlar.. cuma günü demir damlasına başlamıştık sanırım kızımı kabız yapacak, sabah çok az kakasını yapmıştı ama hala yapmadı ıkınıyo ağlıyo yavrum.. de mir damlasına başlayanlarda aynı durum oldu mu.. ne yapsam kii

benim oğlan saat başı emiyor yetmiyor diye mama vermeye çalıştım kesinlikle almıyor.bazen uyurken veriyorum uyanıyor ağlıyor mama veriyorum diye meme veriyorum emiyor.normalde 3 4 saat acıkmaması lazım

selam millet
herkes iyimi ben bi arkadaşıma bebiş tebriğine gittim bugün oyüzden giremedim
bi geçmişe bakim
meryemcim özelden adresini yazmamışsın bana

se;am kizlar

emsalcim bekliyorum adresini yaw gonder hemencecik sabirsizlaniyoz

yaaa benim sut 2 gundur yine azaldi biktim valla yyaaaa yok mu bunun sabit biseysi
3 gun iyiysae 2 gun az geliyor niye boole farkli oluyor gunden gune acaba annamadim
alis kustugu gunler cok emmedi beni ondan mi azaldi ki

baharcim masallah ali efeye tombikim benim kocaman oldu valla

gulaycim senden iyi dunur mu bulcam ben varim besik kertmesine hem babalar mersinliler hem ankarada yasamislar bir suru ortak nokta var canimcim
ruzgar kizimizda pek guzel zaten masallah

baharcim bende alinin ustunu cok ortmuyorum 2 tane battaniye ortuyorum ama ikiside ince
acaba usur mu diye dusunuyordum ama ne zaman emzirmek icin alsam terlemis oluyor vucududa sicak oluyor yetiyor demekki

tulaycim bende bugun hastanede yeni dogum yapmis arkadasimi ziyarete gittim alisle
bebis minnacik yaaa efe adi da ayyy bizimki yaninda kocaman durdu eee buyudude abi oldu bile

normal dogurdu arkadas nasil ozendim nasil anlatamam hala icimde ukde kaldi su normal dogum
esimde kiziyor kafayimi yedin dogdu buyudu sen hala normal dogursaydim diyorsun diyeee

gamzecim su fotograf isi super bi fikir insallah bizde cekilip guzel bi fotomuzu koyabiliriz oglusumla
babamiz biraz izin vermiyorda fotograf isine facebooka da koydurtmuyor oglu cooook kiymetli allahim yaaaaa neyse ben buraya gizli sakli yukluyorum arada haberi olsa valla cok fena olur

tatlım ebrucum şimdi girdim sana yazdım özelden kalp kalbe karşıymış :)))
msn de verdim görüşürsek çok sevinirim
bu arada yakışıklı oğlunun ve güzel annesinin resminide bekliyorum
gamzeyede helal olsun iyi düşündü her zamanki kafası zehir gibi çalışıyor :)))

bu arada gülay canımm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için söylediklerini deneyeceğim mutlaka
yeni gelen arkadaş hoşgeldin gülverenmiydi unuttum ama kusura bakma :))))
kızlar bende kızımı kundak yapıyordum 4-5 gün öncesine kadar dediginiz gibi yüzünü kapatıyordu battaniye ile ama şimdi yan yatırıyorum ya gerek kalmıyor
özgemmm evet az kaldı doğum günlerimize :)))

Canım doktorumuz demiğr damlasının 4. ay doldurunca başlanması gerektiğini söyledi. Hatta 4. ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimizde onlar verecekmiş. Henüz biz başlamadık yani

ємєℓ;10360120 .!.:
iyi aksamlar hanımlar valla zar zor girip yazıyorum kızın odevleri oğlan bi yandan inanın zor geciyor gunler benim icin
ah canım sen rahat edicen ilerde ozmn bizim
2. bebişlerimiz olucak nasipse bunu düşün rahatla emi cnmcım
aslen zonguldaklıyım ama eşimin görevi nedeniyle 1 aydır ığdırdayım.25 yaşındayım.ünv.yeni bitti maliye mezunuyum.yavuz kaan isminde oğluşum var.
hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

yaw bunların hepsi aynı model mi üretim de hata olmuş galiba ben bi bizimki arızalı sanıyodum sorma gamze ilk oldugundaa nasıl korkttum aglama başladım bişey oluyo sandımmmmafoldumben
cnm bizdede tıkanma .ok oluyo emerken öle çekiyoki aç bırakıyoss sanki kıtlıktan çıkmış gibi emiyo sonra tıkanıyo tabii
ah canım yaaa unuturmu sen onu 9 ay karnında taşıdın düşünme böle şeyler ve üzme kendini
maaşallah aliş çok büyümüş ve anlamlı bakıyo yumurcak yaaaaa
Yok hayatım ya bulamadık arıyoruz .. Rotarix 2 doz cnm.
neyi nulamadınız aşımıyı??? anlamadım
ah canım yaaa öperim ben ezginin parmağını büyümüşte kapris yaparmışşş
maaşallah canım oğluşunaaaa...şifa olsun aşınızda
haydin ben kaçar özledim oğluşumu :) allaha emanet olun.
bugün tülay hiç girmedi bu arada kızlar... naaptı acep?
cnım yaaaa beni merak etmiş cnm arkadaşım bi arkadaşımın bebeği olduda tebriğe gittik hava da güzeldi oğlum hava aldı accık

ahhh ahhh bu veletler bizde akıl makıl bırakmıo kızlarr az önce ağustos annelerine bakınıodum snra bi baktım kız cıyaklıo gittim tekrar uyuttum derken o topik açık kalmış ben bizimki sanıp oraya yazmışım :kedi: çok salaklaştımmm çokkkkkkkkkkkkkk

sende bitaneylee darmadagın oldunnn kızzzzz:)))))) ( söyleyeninn aklı cok yerinde yaa:)
melikeydi canımm noldu sendemiiiiiii yoksa??

melike kimdiydiki :kedi: nicki neydi??? ya o şom ağzını bi açma bi açmaklava:klava:klava:

yeni katılan bi arkadasssss........... bacımm duvar seninse tutuna tutuna yürüüü anacımm amann diyimmmm.....
ya ne tuhafff ilk 1.5 yıl nasılda deliler gibi cocuk istedimmmmm her ay oturup agladım.. hooooop şimdide allahım isteyenlere ver sen koru diye dua ediyorummm.... hayır bide allah korusun olursaa aldıramammmm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…