• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar neden bukadar erken düşünüyorsunuz sünnet işini biraz büyüsünler yaa... ben oğlumun sünnetini hatırlamasını istiyorumm....

mrb kızlar ben de 14 eylülde doğum yaptım bizim gaz sorunumuz fazla olmadı ben tatlı badem yağı içirdim gece yatmadan önce öneririm size de gaz sancılarınız hala devam ediyorsa...

canım ya kusurumuza bakma biz topikleri karıştırıozda fatoşla :) hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl ailen nasıllar

saol cnm iyi diyeyim iyi olalım kızım biraz huysuz ikigündür uykusu 10dkyı greçmiyo sinirlerim laçka yoruluyom çok eşimde grip yaklaşlamadıgından ilgilenemiyo oda tek başıma gece gündüz çok yoruluyommmopuyorumnanaktan

biz de bugün ilk defa kangurumuzla avmye çıktık gezmeye
yavrum çok tedirgindi çok korktu snki hiç etrafa bakmadı hep benim gözlrime baktı gezerken eve gelince de gülümsemeye başladı
oğluşm sevmeyeck galiba gezmeyi annesine benzemiyo hiç zaten her tarafı babası bu huyuda babasına benziyo demekki

fatoşşşşşşşş sen hamilemisin yoksa benmi yanlış anladımm..

:roflol::roflol::roflol::roflol: artık itiraf et fatoşşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool: adet olamadığını sana kekik suyu önerdiğimiii eğer öylede adet olamazsan kesin hamile olduğunu...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: artık itiraf et fatoşşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool: adet olamadığını sana kekik suyu önerdiğimiii eğer öylede adet olamazsan kesin hamile olduğunu...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yani ancak bukadarrrr olur nihalllllll :roflol: :roflol:

Back
X