hey maşallah gelinime bak beeee... altın emzik alırım ben ona :) pırtlantalarla işli falan... oyyy düşünsene özge ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3
ahahahah savaroski taşlarla süslü olsun lütfen Baharcım aşağısını kabul etmeyiz :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey maşallah gelinime bak beeee... altın emzik alırım ben ona :) pırtlantalarla işli falan... oyyy düşünsene özge ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3
vazgeçtim öpecemmmm ŞenizŞenizŞeniz :lepi:
ahahahah savaroski taşlarla süslü olsun lütfen Baharcım aşağısını kabul etmeyiz :dance:
baharım ya dün kavuşamadım sana dr a gitmiştin en son nasıldı paşamız bi prb varmıymışşş şimdi geçmişi okumaya kalksam akşama size anca yetişirim
yok tatlım herşey yolunda şükür. oğluş 1150 gram almış bu ay. boyu da 64 cm kafası 41 cm. doktorumuz 6.aydan önce ek gıdaya başlatmıcakmış bizi. rotarix aşımızı olduk. böyleyken böyle canımcım. hihoyyyt
eşimle karar verdik o akşamları taksiye çıkacak ben de haftasonları evlere temizliğe gitcem. eh gelinimize feda olsun :gitme:
yok tatlım herşey yolunda şükür. oğluş 1150 gram almış bu ay. boyu da 64 cm kafası 41 cm. doktorumuz 6.aydan önce ek gıdaya başlatmıcakmış bizi. rotarix aşımızı olduk. böyleyken böyle canımcım. hihoyyyt
nihal kız oğlumun resmini gördün mü ayıcık olan?
yahu hatunlar nihal ler çift artk bize bi lakap bulun karıştırıveriom kime dediinizi mafoldumben öteki nihale kırkayak diebilirsnz mesela :lepi:
senin lakabın nickinde saklı kızım. Kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şakkıdı
Buarada benim kız hertürlü emziği emiyor. Silikonlu, kauçuk, damaklı damaksız yassı uçlu kaydirigubbakcemile3 yeterki emzik olsun
KIISSS NİÇİ KIRKAYAK OLUOMUŞUM BAKEEMMMM
BENCEDE ÖZGECİM
BİZİMKİ SADECE KOCAMAN BAKKAL EMZİKLERİ ALIO AMA 2 GÜNDÜR ONU ATIP ELİNİ KAPIO BENDE ELDİVENİ GEÇİRDİM Kİ PARMAK EMMEYE ALIŞMASIN
bu arada doğalgaz su fatutalar gelmiş arıyımda kocama müjde veremmm :))
hihoyyytAhh canlarım ne kadar fedakar dünürlersiniz ya yirim sizi opuyorumnanaktan
saol canım. rusyanın da adetleri pek garipmiş anacım. walla işin zor gurbet ellerde. sen resimlerin boyutuna baktın mı canım yüksek boyuttakileri yüklemiyor çünküm.maşallah canım ali efemize aşınızıda olmuşsunuz ne güselllllllll biz daha hiç aşı olmadık bilmiyom ya şu resimleri demetin dediği gibi yapıyom hata veriyo hep benmi beceremedimki
ahanda ekledim ayıcıkımı :)yoh yollasana:Saruboceq:
selam kızlar.. herzaman yazamıyorum topikte yazılanları okumaktan fırsat olmuyo. cekiliş olmus ne güzel keske bende türkiyede olup katılsaydım size..mafoldumben bebişler nasıl?
hihoyyyt
saol canım. rusyanın da adetleri pek garipmiş anacım. walla işin zor gurbet ellerde. sen resimlerin boyutuna baktın mı canım yüksek boyuttakileri yüklemiyor çünküm.
ahanda ekledim ayıcıkımı :)