Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaa ne kaddeee gelmişşşş
ececim bizde aşı olmadık daha.. 3. ayda yapılıyomus aşılar burada.. sizdede öylemi?
baharcım maşallah ali efe ye çok güzel kilo alımı.. bende oğlumda 6.aydan sonra başlamıstım ek gıdalara kilo alımı iyi diye...
canım kendini hiçbiri için şartlandırma biz burda normal doğum bekleyen bir sürü hamiş paşalar gibi girdik sezeryanımızı olduk. bazımız kendi istedi bazımız da zorunlu olarak oldu. iki şekilde de moralini yüksek tut ve gerçekten rahat ol. korkulacak hiçbirşey yok. ben sezeryan oldum ve çok rahat geçti şükürler olsun. sormak istediğin olursa cevaplarız canım. hayırlı olsun.Kızlar sizler yeni doğum yapmışsınız bilirsiniz......ben şubatta doğurcam çoooook korkuyom ve daha nasıl doğurcama karar vermedim...normal doğum yapanlar özellikle epiziyomi dikişi olanlar şu anda ne alemdesiniz ....aferdersiniz biraz özel olcak am ilişki zor olmuyomu kusura bakmayın çok zordayım ne yapcam bilmiom sezeryanıda düşünyom oda korkunç gelyo lütfen yardım
saol canım. ek gıdalar için sabırsızlanıyorum ama. ne güzel olcak oğluşuma çorba hazırlamak yaaa :)ececim bizde aşı olmadık daha.. 3. ayda yapılıyomus aşılar burada.. sizdede öylemi?
baharcım maşallah ali efe ye çok güzel kilo alımı.. bende oğlumda 6.aydan sonra başlamıstım ek gıdalara kilo alımı iyi diye...
olur mu canım aşkolsun tut sen de bir ucundan... merhaba de mesela :) naber nasılsın canım?yeni geldiğim için muhabbetine bi türlü katılamıyorum
kız köfte olcak galiba benim oğlan. bi dudaklar var maşallah yane :) ama anne de köfte baba da e çocuk naapsın dimi kaydirigubbakcemile3oyyyy allammmmm bu neeeeeeee postlu bi ayıcık gmrdüm gibi kaydirigubbakcemile3 yawrum bnm yaaaa mşşşllllhhhhkocaman kokluorum onuuu Şeniz
Kızlar sizler yeni doğum yapmışsınız bilirsiniz......ben şubatta doğurcam çoooook korkuyom ve daha nasıl doğurcama karar vermedim...normal doğum yapanlar özellikle epiziyomi dikişi olanlar şu anda ne alemdesiniz ....aferdersiniz biraz özel olcak am ilişki zor olmuyomu kusura bakmayın çok zordayım ne yapcam bilmiom sezeryanıda düşünyom oda korkunç gelyo lütfen yardım
yeni geldiğim için muhabbetine bi türlü katılamıyorum
canım kendini hiçbiri için şartlandırma biz burda normal doğum bekleyen bir sürü hamiş paşalar gibi girdik sezeryanımızı olduk. bazımız kendi istedi bazımız da zorunlu olarak oldu. iki şekilde de moralini yüksek tut ve gerçekten rahat ol. korkulacak hiçbirşey yok. ben sezeryan oldum ve çok rahat geçti şükürler olsun. sormak istediğin olursa cevaplarız canım. hayırlı olsun.
saol canım. ek gıdalar için sabırsızlanıyorum ama. ne güzel olcak oğluşuma çorba hazırlamak yaaa :)
olur mu canım aşkolsun tut sen de bir ucundan... merhaba de mesela :) naber nasılsın canım?
kız köfte olcak galiba benim oğlan. bi dudaklar var maşallah yane :) ama anne de köfte baba da e çocuk naapsın dimi kaydirigubbakcemile3
walla bilemedim ki kuzum. sen bana gönder msn den ben deniyim bakem.baharcım boyutlarıda uygun niye olmuyoki yaaaaaaa:1no2:
biz de dört gözle bekliyoruz faturacıkları. :)anam ii gelmiş korkuodum doğalgazı 400 bekliodum 231 gelmiş napim feda ossun kızıma
kız ne güzel ama yaaaa. walla ben de istiyorum ikinci bebeyi de zor be annem. çalışmak zorundayız nasıl ilgilencem ikisiyle birden bilemiyom. zor oluyor dimi?iyiler baharcım yaramaz böcüklerim uğraşıp duruyorum onlarla..
çok güzel ayıcıklı tulumu ali efenin yerim o tontişi ben ya![]()
...........................................:a015:
[=NHLTLG;10372129]anam ii gelmiş korkuodum doğalgazı 400 bekliodum 231 gelmiş napim feda ossun kızıma
...........................................:a015:
tatlım ben ve burdaki arkadaşların hemen hemen hepsi sezeryan olduğumuz için sorunu yanıtlayamadık ama sezeryanla ilgili bi sorun olursa yaz yanıtlayım hemen
canım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü