• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

iyiler baharcım yaramaz böcüklerim uğraşıp duruyorum onlarla..
çok güzel ayıcıklı tulumu ali efenin yerim o tontişi ben ya :nazar:

ececim bizde aşı olmadık daha.. 3. ayda yapılıyomus aşılar burada.. sizdede öylemi?
baharcım maşallah ali efe ye çok güzel kilo alımı.. bende oğlumda 6.aydan sonra başlamıstım ek gıdalara kilo alımı iyi diye...

meraba tatlım evet bizdede aşılar 3 aylık olunca başlıyo bebişler nasıl bakem kıskançlık varmı

[=NHLTLG;10372129]anam ii gelmiş korkuodum doğalgazı 400 bekliodum 231 gelmiş napim feda ossun kızıma[/QUOTE]

anam canim bacim su tickerini dogru yapsannnnnnnn. ha buaradamylandbird senin tickers 660sayfada sekerim yapdim dogam icinnn

Kızlar sizler yeni doğum yapmışsınız bilirsiniz......ben şubatta doğurcam çoooook korkuyom ve daha nasıl doğurcama karar vermedim...normal doğum yapanlar özellikle epiziyomi dikişi olanlar şu anda ne alemdesiniz ....aferdersiniz biraz özel olcak am ilişki zor olmuyomu kusura bakmayın çok zordayım ne yapcam bilmiom sezeryanıda düşünyom oda korkunç gelyo lütfen yardım
canım kendini hiçbiri için şartlandırma biz burda normal doğum bekleyen bir sürü hamiş paşalar gibi girdik sezeryanımızı olduk. bazımız kendi istedi bazımız da zorunlu olarak oldu. iki şekilde de moralini yüksek tut ve gerçekten rahat ol. korkulacak hiçbirşey yok. ben sezeryan oldum ve çok rahat geçti şükürler olsun. sormak istediğin olursa cevaplarız canım. hayırlı olsun.
ececim bizde aşı olmadık daha.. 3. ayda yapılıyomus aşılar burada.. sizdede öylemi?
baharcım maşallah ali efe ye çok güzel kilo alımı.. bende oğlumda 6.aydan sonra başlamıstım ek gıdalara kilo alımı iyi diye...
saol canım. ek gıdalar için sabırsızlanıyorum ama. ne güzel olcak oğluşuma çorba hazırlamak yaaa :)
yeni geldiğim için muhabbetine bi türlü katılamıyorum
olur mu canım aşkolsun tut sen de bir ucundan... merhaba de mesela :) naber nasılsın canım?
oyyyy allammmmm bu neeeeeeee postlu bi ayıcık gmrdüm gibi kaydirigubbakcemile3 yawrum bnm yaaaa mşşşllllhhhh :nazar::nazar::nazar: kocaman kokluorum onuuu Şeniz
kız köfte olcak galiba benim oğlan. bi dudaklar var maşallah yane :) ama anne de köfte baba da e çocuk naapsın dimi kaydirigubbakcemile3

Kızlar sizler yeni doğum yapmışsınız bilirsiniz......ben şubatta doğurcam çoooook korkuyom ve daha nasıl doğurcama karar vermedim...normal doğum yapanlar özellikle epiziyomi dikişi olanlar şu anda ne alemdesiniz ....aferdersiniz biraz özel olcak am ilişki zor olmuyomu kusura bakmayın çok zordayım ne yapcam bilmiom sezeryanıda düşünyom oda korkunç gelyo lütfen yardım

Bacım düşünme bu kadar ya. Bizde korkuyorduk ama gördüğün gibi doğurduk bebeler büyüyor. Bir şekilde çıkıyor o çocuklar orda. Sonrasında ilişkidede problem olmuyor. Gerçi ben sezeryan oldum ama normal doğumu bilemicem. Sen hangisini kendine daha yakın hissediyorsan onu denemelisin. psikolojinde önemli

yeni geldiğim için muhabbetine bi türlü katılamıyorum

sen dal bacım aradan muhabbete biz seni yakalarız korkma kıs hadiiiiiii

ececim iyiler valla ikiside kız gün geçtikçe büyüyo oğluşumda yaramazlık peşinde ama kıskançlık azaldı sanki eskiye göre... sizde durumlar nasıl canımcım?

canım kendini hiçbiri için şartlandırma biz burda normal doğum bekleyen bir sürü hamiş paşalar gibi girdik sezeryanımızı olduk. bazımız kendi istedi bazımız da zorunlu olarak oldu. iki şekilde de moralini yüksek tut ve gerçekten rahat ol. korkulacak hiçbirşey yok. ben sezeryan oldum ve çok rahat geçti şükürler olsun. sormak istediğin olursa cevaplarız canım. hayırlı olsun.

saol canım. ek gıdalar için sabırsızlanıyorum ama. ne güzel olcak oğluşuma çorba hazırlamak yaaa :)

olur mu canım aşkolsun tut sen de bir ucundan... merhaba de mesela :) naber nasılsın canım?

kız köfte olcak galiba benim oğlan. bi dudaklar var maşallah yane :) ama anne de köfte baba da e çocuk naapsın dimi kaydirigubbakcemile3

canım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü

baharcım boyutlarıda uygun niye olmuyoki yaaaaaaa:1no2:
walla bilemedim ki kuzum. sen bana gönder msn den ben deniyim bakem.
anam ii gelmiş korkuodum doğalgazı 400 bekliodum 231 gelmiş napim feda ossun kızıma
biz de dört gözle bekliyoruz faturacıkları. :)
iyiler baharcım yaramaz böcüklerim uğraşıp duruyorum onlarla..
çok güzel ayıcıklı tulumu ali efenin yerim o tontişi ben ya :nazar:
kız ne güzel ama yaaaa. walla ben de istiyorum ikinci bebeyi de zor be annem. çalışmak zorundayız nasıl ilgilencem ikisiyle birden bilemiyom. zor oluyor dimi?

plajcım (komik ama böyle hitab ediyorum sana ismini bilmediğim için) ben iki doğumumuda normal yaptım ve hiç bişey olmadı valla eskisinden daha güzel cinsel yaşamım diyebilirim ilk doğumda 3 dikişim vardı şimdiki doğumumdada 2 dikiş.. aralarında sadece 1.5 yaş var çocuklaırmın... korkma ben hiç korkmadım eğer normal doğum kötü bişey olsa millet 2- 3 tane doğurmaz. tüm acılar unutuluyo bi anda dünyan aydınlanıyooo...annelik cok güzel ve özel bi duygu...

canım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü

şimdi bi kere öyle yaracaklar falan diye düşünmiceksin. bizi de yardılar ona bakarsan ama geriye kalan incecik bir çizgi canım. o da zamanla geçecek. öyle milletin abarttığı gibi değil olay. normal doğum yapan arkadaşlar da öyle büyük sıkıntılar yaşamadılar. Allah hayırlısını versin öncelikle öyle düşün.

Back
X