• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

nihalcim kızımız çok güzelmiş maşallah:nazar:
evet eldiven zararlı çevreyi tanımasını engelliyo ben hastaneden çıktığımız gün çıkardım canım
demeeeeeeeeeeeeeet kork leyn benden ya ikiz oluverirse heheehe

yawwwwwwwwwwwwwwwwww korkulu belamsin:dilcikar: sen benim sen bu gidisle ogölumu bekar birekicen ama benim oglumda bu sertlik varken kizlari kaciri sipaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ne güzel. walla bizim babaneler cennetlik ya. allah razı olsun onlardan. benim arayı açmam lazım canımcım. evimiz kira önce ev borcuna gircem öyle düşünüyorum. sonra ikinciyi istiyorum.

ayyy düşünceli eniştem benim....

walla hepinizi taniyor gecenlerde eburunun oglunu dedim nasil uzuluyor niye dikkatetiyolr diyeeeeeeeee

sömürüyo baharcım:) ne versek emiyo çok sukur:) ben iyi görüyorum ama tabı dr bir tartsın bakalım:) şimdiye kadar iyi aldık.. uyku düzenini ayarlamaya çalısıyorum ama biraz sancılı gecıyor:) dun akşam 23:40 da aldım ayaklarıma salladım uyudu uyandı yıne salladım velhasıl zorla 12:30 da uykuya yattı:) sabah kendısı 8:40 da mırldanmaya başladı 9 da uyandı. tabı kesıntısız uyku değil biz geceleri kalkıp emip uyuyanlardanız:) bakallım bugun nasıl gececk..

2-3 saatte bir emio canım. Sen neden mama veriosun ki kilosu yeterli mi değil almıosada zorlama anne sütünden güsel ne olablir ben çok kişi tanıyorum 6 aydan sonra bile sadece anne sütü veren

saat başı emince doymuyor diye vermeye çalıştım bi kaç kere ama yemiyor .kilosu iyi 2 aylıkken 6.5 kiloydu şimdi bilmiyorum aşı yapınca bakıcaz

yawwwwwwwwwwwwwwwwww korkulu belamsin:dilcikar: sen benim sen bu gidisle ogölumu bekar birekicen ama benim oglumda bu sertlik varken kizlari kaciri sipaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla hepinizi taniyor gecenlerde eburunun oglunu dedim nasil uzuluyor niye dikkatetiyolr diyeeeeeeeee

hee benim kocişte diyo seneye avrupa turu yapcaz isviçredeki arkadaşına uğrarız diyekaydirigubbakcemile3 bizde yurtdışında buluşup fotolarımızı koyarız gerçi ben foto koyma özürlüyüm sağolsun baharcım uğraşıyo

Nıhalcım hastayım pzoalarına walllaa ya Şuh bakıŞlar yada yandan poz vermeler maŞŞalah sanada kuzuna da:)

Kızlar şöyle bir geçmişe baktım cevap yazayım birazcık...

Erdenayımızı diş perisi ziyaret etmiş demetcim gözünüz aydın Maşallah oğluşa :)

Huysuzcum benim uyutma eğitimiyle ilgili yorum yapmışsın canım ağlayarak uyutmak güvensizlik yapar yalnız hisseder diye. Yanına her 1-2-3 dk da bir girip güvendesin ben buradayım dememin nedeni bu zaten yani çocuğu bırakıp çekip gitmiyosun o ağlarken zaten böyle yapınca bi süre sonra susuyo Doğa . ve bu çok iyi bir psikolog tarafından kitabında önerilmiş bir yöntem tatlım yani birşey olmaz Allahın izniyle.

Edacım prinç ununu 60 cl suyla yapıp sonra içine aptamil iki ölçek koyucam. Aptamil pişmemiş olacak çünkü besin değeri kayboluyor..

Başkada bişi hatırlamıyorum biraz daha geçmiş okuyum yazarım :)

Back
X